Opublikowano 25 stycznia 20178 l Blant w którym momencie jesteś w Y5?Cześć 3 finałowego chapteru. Robię tylko fabułę.
Opublikowano 25 stycznia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Oj to musisz spiąć doope żeby dzisiaj skończyć Też już mam
Opublikowano 26 stycznia 20178 l Yakuza rządzi w zakupach growych a Czezky niedawno pisał o 2 kopiach krążących po forum a później o 10 sztukach na całą Polskę no gra jestem hitem sprzedazowym w polsce, mylilem sie. Nie. No to forum to jest podobno ostatni bastion hardkorowych graczy, wiec gdzie ma sie sprzedac jak nie tutaj? Niemniej ciekawe jak zareaguje pchli targ w najblizszych dniach Edytowane 26 stycznia 20178 l przez Dave Czezky
Opublikowano 26 stycznia 20178 l I mały bonus. Mój mały pomniczek dla jednej z najpiękniejszych gier jakie kiedykolwiek powstały: To ta sztuka co ostatnio na allegro sie pojawila? Nie wiem jak sie skonczyla licytacje ale chyba pod 200zl to podchodzilo.
Opublikowano 26 stycznia 20178 l Będę musiał kiedyś poszukać PSP w dobrym stanie i wciągnąć te Persony.
Opublikowano 26 stycznia 20178 l Tak patrzę i zazdraszczam Person i Xeno po czym przypominam sobie że u mnie na półce już są. Dobre zakupki. +1
Opublikowano 26 stycznia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szanowny użytkownik Bansai prosił, żebym wrzucił pierwszy raz gierkę tutaj, no to nie mogłem odmówić Zdjęcie na tle książek, niech ma pewność, że to moje :v
Opublikowano 26 stycznia 20178 l Jestem dumny z wszystkich, którzy kupili Yakuzę. A na allegro już się pojawiają kopie z drugiej ręki. Że niby 'gra nie w moim stylu'.
Opublikowano 26 stycznia 20178 l o. nazbierało się troche Do Sacred3 zabieralem sie jakis czas temu z racji kanapowego coopa i odskoczni od ruskow z D3, no ale klimat jednak nie tak fajny jak w Diablo no i te sztampowe postacie. Painkiller to perelka, ale... na kompie gralo sie lepiej. Kiedys ta gra mi robila i jestem jej fanem, jednak bardzo sie zestarzala. Level w sierocincu nadal robi, dubbing pl wola o pomste do nieba, no i niezla muza na plus.
Opublikowano 26 stycznia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lepiej późno niż wcale :banderi: ale będzie grane :obemi:
Opublikowano 26 stycznia 20178 l "sacred" 3 i painkillera specjalnie do coopa kupiłem,z kulegą z internetów. Sacred prawie skonczony,a kosztował grosze. Rip Mr. Snibbles
Opublikowano 26 stycznia 20178 l Happi pożyczka była grana i wjechało troche rzeczy A tak na poważnie to w koncu dotarły rzeczy kupione w VGP na światecznych promocjach, do tego kilka gierek okazyjnie kupionych na ebayu w ciągu miesiaca-dwóch ale troche im zajęło dotarcie do mnie. DS, 3DS i Vitam reszte gierek w kolekcji.
Opublikowano 26 stycznia 20178 l A mi soldnery zatrzymali na celnym (pipi). Zacne zakupy, aż miło taki post przyVitać
Opublikowano 26 stycznia 20178 l Banzai, gdzie można dostać Haunting Ground w folii? Mów, prędko. Poluję na ten tytuł od lat.