Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Trzeba na czymś zaoszczędzić skoro konsola za grube dolany. :pawel:

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Za darmo, nie wybrzydzam.  :banana-santa:

Opublikowano

Pamiętaj, że promek nie można sprzedawać bo wtedy bagiety atakujo. :kaz: 

Opublikowano

Myslalem ze to plytka ze sterownikami do beast mode xd

Opublikowano

Myslalem ze to plytka ze sterownikami do beast mode xd

To jest płytka z danymi wszystkich posiadaczy wersji PS4 Amateur. Będzie nalot atomowy.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mała przerwa od niochów i innych prosiaków. nie ma 4k, ale jest blast processing i sztosy z wii u

DZ6bux2k.jpg

Opublikowano

Na zarwane nocki

k61Ql4R.jpg

Ale będzie dziś granie!

wBUK17W.jpg

kompLlU.jpg

zobaczyłem preorder w MM i załapałem hype, będę grał czekając na przesyłkę z Zeldą

Opublikowano

Dokładnie. A jak kupujesz grę i pokażesz paragon to odliczają Ci jego koszt od gry. Więc wychodzi steelbook gratis

Opublikowano

Piękny steelbook :obama:

tylko na chvj te logo PS4. Najlepsze steelbooki to te co mają tylko  jakąś fajną grafikę i ewentualnie tytuł a reszta szpeci.

Opublikowano

Ciesz się, że nie wrzucili Polskie Napisy :lol:

Opublikowano

8dfb7c7ba010572879eb1411472bd8d5.jpg

Cyfra ale jako Deluxe Edition dobra gierka maksymalnie wsparta dawac wiecej takich gier!

W ogole to po raz pierwszy kupilem gre z season passem no ale po tych wszystkich alphach, betach i demku :banderas:

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

97820077abb97f9e0514bfcbc7645016.jpg

Takie gierki w tym tygodniu mi wpadły.

Heavy Rain mam na ps4 ale w cyfrze, a jednak wersja na PS3 robiła niegdyś wrażenie

Motorstorm nowka za 30 zł w folii, ale pudełko i instrukcja po francusku o czym Janusz nie wspomniał.

Manhunt - polowałem od dawna i w końcu mam, tylko płyta powiedziałbym w stanie dst+ :/

Edit, raz obraca te foty, a raz nie:/

Opublikowano

Zetta ile minusów :obama: A on tylko pomylil temat, boje sie myslec co by sie stalo jakby zrobil cos powazniejszego.

Opublikowano

Jakieś noł nejmy na forumku ponoć chwaliły tą chińską bajkę. Postanowiłem to sprawdzić.

WyIazZ6.jpg

uXV6GbO.jpg