Opublikowano 22 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Na początku miesiąca zacząłem piękną niebieską przygodę, bo udało mi trafić tygodniowego amatora 1 TB za 950 zł z 3 miesięcznym plusem ( ), a kolekcję zacząłem od tych sztosików Steelbook Niera wspaniały.
Opublikowano 22 marca 20178 l Gdzie można dostać steelbook Niera w rozsądnej cenie? Aukcje jakie znajdowałem wołają za niego 299zł., poje.bawszy.
Opublikowano 22 marca 20178 l Gdzie można dostać steelbook Niera w rozsądnej cenie? Aukcje jakie znajdowałem wołają za niego 299zł., poje.bawszy. http://www.grajtanio.pl/nier-automata-ps4-limited-edition-p-6055.html ja u nich brałem
Opublikowano 23 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Strasznie mnie zaskoczyl na + wyglad tej konsoli. Mala. Zgrabna. Wczesiej posiadalem premierowe PS4 i slim jak dla mnie prezentuje sie duzo ladniej. Pewnie sporo robi bialy kolor. Tylko ten pad... Wyglada ladnie ale po przesiadce z Elite od XO czuje sie jakbym mial go zgniesc w trakcie gry. On w srodku jest chyba calkiem pusty...
Opublikowano 23 marca 20178 l Ten pad i tak jest niebo lepszy, niż ten z PS3 chociażby. Szybko przywykniesz, ja w DOOMie wymiatam na luzie. ;) Gratuluję zakupu, piękna jest ta biel.
Opublikowano 23 marca 20178 l Gra kijowa to na pocieszenie chociaz to. Ile dałeś? To jest ten oficjalny, z kamerką? Sterowanie jest przez apkę mobilną, tak? Edytowane 23 marca 20178 l przez MBeniek
Opublikowano 23 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W kwietniu bez wątpienia będę żarł trawę i popijał deszczówką. Głupie gierki dla dzieci.
Opublikowano 23 marca 20178 l Widzę w tej generacji jakąś modę na steelbooki - aż chciałoby się dokupić po steelbooku do każdej gierki na półce. Jest gdzieś jakiś spis co wyszło w tej "stalowejksiążce"? --- tutaj cośjest, ale tak średnio bym powiedział: http://ps4steelbooks.com/category/games/ Edytowane 23 marca 20178 l przez grzybiarz
Opublikowano 23 marca 20178 l Dobre do kolekcji jak ktoś chce sobie jakąś gablotkę zrobić, bo w komplecie z innymi grami na danej platformie to tak średnio wypada, dlatego podoba mi się, że jak Nintendo robi edycje specjalne to gra jest w standardowym pudełku, ale steelbooka dostajemy osobno. Podobnie ostatnio miałem z Tormentem. Wolę tak niż sam steelbook jak w Nier czy Forza Horizon 3.
Opublikowano 23 marca 20178 l Gra kijowa to na pocieszenie chociaz to.Ile dałeś? To jest ten oficjalny, z kamerką? Sterowanie jest przez apkę mobilną, tak? To zwykla zabawka w skali 1:xxxxx
Opublikowano 23 marca 20178 l Jeśli dostać wersję bez napisów PL to boska powiedziałbym. Jednak pudełeczka One to klasa sama w sobie.
Opublikowano 23 marca 20178 l Miałem nie brać, no ale... i'm only human after all. Oczekiwań zbyt dużych nie mam to może się nie zawiodę, a będzie czym zapchać czas do premiery Persony. :D
Opublikowano 23 marca 20178 l Kolekcjonerska perełka. Coś jak amiibo Samus z dwoma spluwami. Edytowane 23 marca 20178 l przez ireniqs