Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Na początku miesiąca zacząłem piękną niebieską przygodę, bo udało mi trafić tygodniowego amatora 1 TB za 950 zł z 3 miesięcznym plusem ( :cebula: ), a kolekcję zacząłem od tych sztosików

zakupy_zpsvbvvindh.jpg

Steelbook Niera wspaniały.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Gra kijowa to na pocieszenie chociaz to.

xPdiBWK.jpg

Opublikowano

Strasznie mnie zaskoczyl na + wyglad tej konsoli. Mala. Zgrabna. Wczesiej posiadalem premierowe PS4 i slim jak dla mnie prezentuje sie duzo ladniej. Pewnie sporo robi bialy kolor. Tylko ten pad... Wyglada ladnie ale po przesiadce z Elite od XO czuje sie jakbym mial go zgniesc w trakcie gry. On w srodku jest chyba calkiem pusty...

714oi9.jpg

161artk.jpg

2z5jf6e.jpg

Opublikowano

Zdjęcie samego tego PS4 i steelbooka TLG położonego obok albo na nim. :sexkonik:

Opublikowano

Ile dałeś? To jest ten oficjalny, z kamerką? Sterowanie jest przez apkę mobilną, tak?

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

W kwietniu bez wątpienia będę żarł trawę i popijał deszczówką. Głupie gierki dla dzieci.

wC0ihbu.jpg

8uRdPoM.jpg

zePO7ew.jpg

Opublikowano

Tego steelbooka to bym rukal.

Opublikowano

Widzę w tej generacji jakąś modę na steelbooki - aż chciałoby się dokupić po steelbooku do każdej gierki na półce. Jest gdzieś jakiś spis co wyszło w tej "stalowejksiążce"?

---

tutaj cośjest, ale tak średnio bym powiedział:

http://ps4steelbooks.com/category/games/

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Dobre do kolekcji jak ktoś chce sobie jakąś gablotkę zrobić, bo w komplecie z innymi grami na danej platformie to tak średnio wypada, dlatego podoba mi się, że jak Nintendo robi edycje specjalne to gra jest w standardowym pudełku, ale steelbooka dostajemy osobno. Podobnie ostatnio miałem z Tormentem. Wolę tak niż sam steelbook jak w Nier czy Forza Horizon 3.

Opublikowano

Ile dałeś? To jest ten oficjalny, z kamerką? Sterowanie jest przez apkę mobilną, tak?

To zwykla zabawka w skali 1:xxxxx

Opublikowano

piekna okladka poza tymi znaczkami pl i 16

Opublikowano

a85TXdo.jpg

Miałem nie brać, no ale... i'm only human after all. Oczekiwań zbyt dużych nie mam to może się nie zawiodę, a będzie czym zapchać czas do premiery Persony. :D

Opublikowano

Czas odraczyć stronę.

Nur auf PlayStation :obama:

vGOvNzP.jpg

Opublikowano

Kolekcjonerska perełka. :obama: Coś jak amiibo Samus z dwoma spluwami.

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Kosztowała 1100 zł :obama:

Opublikowano

Zakupy z ostatniego miesiąca

fRx4NOS.jpg

fCAlnJv.jpg

WaG57aJ.jpg

YmvifY1.jpg

9Q52XkM.jpg

cf7AtGv.jpg