Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

fjono twoj jurny dzięcioł ryder nadchodzi

n3uORxX.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

guernica dużo masz gierek na 3dsa? że od cholery na DSa to wiem, ale nie pamiętam czy chwaliłeś się tymi na 3DSa

niedawno skonczylem z ds'em, wiec niewiele, ale jest tez drugi problem, 3ds niestety wypada blado przy swoim poprzedniku, widac ze przenosne konsole sa na wymarciu. Brakuje mi moze kilkunastu pozycji ktore bym chcial ograc na emeryturze.

WFpnw3g.jpg

TIBEJFi.jpg

WikYcYx.jpg

JuqJugp.jpg

Dragon questy wcielo

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Jak kiedyś czekałem 3 dni dłużej na paczkę z zavvi, to napisałem do nich i następnego dnia wysłali mi paczkę drugi raz. koniec końców miałem dwie gry w cenie jednej bo przyszły obie paczki :p

Opublikowano

A miałem już nic nie brać 

SYQ6PqR.jpg

dpquEw3.jpg

:whyyy:

Opublikowano

powinni chłopaczka przykryć tym logiem

Opublikowano

Ale steelbook przynajmniej ładny.

Opublikowano

Seria sztosik, ale nie mam pojęcia czy będę miał chęć przejść na stacjonarce. 

Na vite lepsza opcja, ale nie mogę się jakoś przekonać do kupienia używki, a nówki ceny z dupy  :/

sn_zps8dt8q8sh.jpg

Opublikowano

grać xddd

okladka fajna to wziąłem

Opublikowano

ostatni raz zamawialem z zavvi, czekalem 5 (pipi)onych tygodni na paczke od informacji o jej wyslaniu. Moj osobisty rekord.

Zavvi wysyła jakąś pocztą pantoflową. Kilka razy czekałem na ich paczki dłużej, niż na gry z HK czy JP.

Lepiej kupować od brytyjskich sprzedawców na Ebayu. Z reguły gry dochodzą do 2 tyg.

Opublikowano

Ostatnio bralem Shovel Knight z uk na ebay, wysylka za 1 funta i mialem w tydzien u siebie. 

Opublikowano

W przeszłości bardzo często korzystałem z Zavvi i do Rzymu paczki (poza jednym, miesięcznym wyjątkiem) dochodziły do ok. tydzień. Warto u nich brać, bo jest naprawdę tanio.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

BEHOLD!

Piekny jest ten steelbunio :banderas:

1tG3vhU.jpg

fpjmGBW.jpg

0DIGnPL.jpg

Bedzie cala noc grania :banderas:

Opublikowano

bo uwielbiam gry tego goscia :]

Opublikowano

IMG_3683.jpg

Dzięki Dave. Kupiłem żeby w(pipi)ić 2 osoby ;)

Opublikowano

Wlasnie odwiedzil mnie kurier :cool:

E6OL9rM.jpg

Opublikowano

Velius :obama:

U mnie malutko w tym miesiącu bo bida

kV2vSawh.jpg

Opublikowano

Kurde, Persona tylko w steelu, bez zwykłego pudełka? :(