Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Kuzyn zrobił mi dzis prezent ;o co prawda kilka dni spóźniony ale po paru piwach niespodzianka taka w domu robi robotę ;o art mojego autorstwa robiony u niego z nudów pare dni temu oczywiście bez podpisu ;p014adb815e232e4ffc0723ac77fc152c.jpg

Edytowane przez kacprzak1991

Opublikowano

37B10A72-1579-432C-951B-703BDB89860B_zps

6BB6583A-F81F-4361-968D-96725B469500_zps

C84A6547-4A9F-4BFF-9AE7-DFF4B023617A_zps

A9863ECB-30E1-4DB0-9471-170479E00018_zps

Tam kij z gierkami ale te figurki i dodatki są fantastyczne :wub: jak za 85 euro to dobry deal

Opublikowano

Kot i te gry.

W sumie nie pasuje tylko klamka w drzwiach

Opublikowano

Az chce się przejsc z mobilnej wersji na komputerową i dac minusa.

Opublikowano

No ja mówię, że tam kij z gierkami, bo nawet nie wiem czy będę w to grał, ale te figurki są super wykonane i całkiem spore

Opublikowano

Jak bardzo smutnym jak pi.zda trzeba być, by dawać komuś minusa bo kupił coś co lubi?

Nie dalem.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak bardzo smutnym jak pi.zda trzeba być, by dawać komuś minusa bo kupił coś co lubi? 

Jak ci się nie podoba to usuń konto, w czym problem?

Opublikowano

Jak ci się nie podoba to usuń konto, w czym problem?

Chociaz raz zgadzam sie z Yakubu

Opublikowano

nie trzeba być smutnym

Opublikowano

ale :gayos: w to nie mieszajcie 

Opublikowano

Tam kij z gierkami ale te figurki i dodatki są fantastyczne :wub: jak za 85 euro to dobry deal

Berlin, Saturn, Alexanderplatz? :) Bylem i ja ale nic nie wzialem - Heroes 7 na PC tez jest za 15 Euro

Opublikowano

Jak ktoś za dużo czasu spędza na nintendo to się to później tak kończy

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

ok jaranko ta zelda takie ze w koncu kupilem bundel dla siebie

Dq4ZHZj.jpg

no i jak planowalem switcha na raty

GJVDuf9.jpg

reszta w grudniu xd

Opublikowano

prawego, lewe ponoć są truknięte 

Opublikowano

joycony troche drogie myslalem nad kartonikiem

Opublikowano

Berlin, Saturn, Alexanderplatz? :) Bylem i ja ale nic nie wzialem - Heroes 7 na PC tez jest za 15 Euro

Zgadza się. Nad herosami i WD1 też się zastanawiałem :D

Opublikowano

CGCsqDTh.jpg

Najładniejsze pudełko jakie widziałem. Teraz tylko szybko z paczkomatu do domu tak, żeby nikt nie widział takiej stulejki.