Opublikowano 4 kwietnia 20178 l Od ub.r. gram zawsze bez patchy i w 9 na 10 dużych, singlowych pozycji, które dotąd ograłem, w żadnej nie uświadczyłem tych legendarnych problemów uprzykrzajacych granie, czy irytująych dropów. Ja pierdolę XD Bardzo często przed patchem i po patchach to są zupełnie inne gry.
Opublikowano 4 kwietnia 20178 l Jest 2017 rok a niektórzy dalej w lesie mieszkają i żal im łącza na pacza xD
Opublikowano 4 kwietnia 20178 l Co robię nie tak? Sprawdzam o czym piszę w praktyce? ;/ Co robisz? Po prostu próbujesz w jakikolwiek sposób bronić konsolowych patologii XXI wieku. Nobody w ogole jakoś dziwnie się zachowuje, w każdym temacie jakim ostatnio go widze to bardzo agresywnie broni gierek. Dziwak.
Opublikowano 4 kwietnia 20178 l póki co jestem zawiedziony; do pc czy do telefonu jak podłączyłem to niemiło się zaskoczyłem, słabizna.
Opublikowano 4 kwietnia 20178 l No to zwrot i jakies sennheiserki albo hyperxy albo jeszcze coś innego. Edit: tapatalk znowu ustawił sobie sygnaturke. Co z (pipi). Edytowane 4 kwietnia 20178 l przez ireniqs
Opublikowano 4 kwietnia 20178 l No to zwrot i jakies sennheiserki albo hyperxy albo jeszcze coś innego. Edit: tapatalk znowu ustawił sobie sygnaturke. Co z (pipi). w euro rtv agd zwrotu tak łatwo chyba się nie dostaje, nie? :} głupi byłem i mogłem kupic właśnie senki.
Opublikowano 4 kwietnia 20178 l pytanie - jakie masz wzmacniacze w Twoim PC i w Twoim telefonie? Może za nędzne żeby to napędzić?
Opublikowano 4 kwietnia 20178 l pytanie - jakie masz wzmacniacze w Twoim PC i w Twoim telefonie? Może za nędzne żeby to napędzić? pw może? bo nie chcę tu spamować.
Opublikowano 4 kwietnia 20178 l Od dawna chciałem to ograć. Póki co przysiadłem na pół godziny i gameplay zapowiada się trochę nędznie, oby fabuła dała radę.
Opublikowano 4 kwietnia 20178 l Niestety nie dało rady zdobyć go wraz z konsolą, ale to już nieważne... W końcu zostanę Doom Slayerem!!! Teraz tylko wrócić do domu.... o 23. Polecam sluchawki.. podobno szrot4 lata przy tej grze po pokoju i suszy wszystkim wlosy ;]
Opublikowano 4 kwietnia 20178 l Co robię nie tak? Sprawdzam o czym piszę w praktyce? ;/Co robisz? Po prostu próbujesz w jakikolwiek sposób bronić konsolowych patologii XXI wieku.Ej, ej, ale to że ubzdurałeś sobie że prawie cały modern gameing bez day one patcha jest złamany, bez sprawdzenia tego w praktyce, podczas gdy zraczone jest nie więcej jak góra 1/3 całości, nie znaczy że wmowisz mi, że mam tak samo zyebane podejście, ale w drugą stronę i nie widzę wspomnianych 20'-30' procent. Oprócz dobrego tuzina gier, z, którymi nie miałem żadnych problemów w ciągu ostatnich 2,5 roku jakoś nie mam problemu wymienić łatanych jak poyebane BB, W3, Dishonored 2, czy FFXV, ba, połowę z nich zlałem do czasu wyjścia GOTYE, lub obniżki ceny, bo i sam gardzę takim podejściem devów. No ale bronię patologii. xdDXDd Obecnie na 7 większych premier ostatnich mies. 5 działa znakomicie (Yakuza, RE7, Nioh, Nier, Horizon, Persona), a 2 wymagały, lub wciąż wymagają patchy (ME, framerate Zeldy), no ale lepiej mniejszość sprowadzić do ogółu, a ludziom, którzy twierdzą, że no jednak trochę krzywdzaco uogólniają, wmawiać że sugerują że wszystko jest idealne. Fajne są te biało czarne podziały i bekowe hiperbole, ale serio zostawmy je w WC, gdzie można to jeszcze jakoś wyrobić trollingiem.
Opublikowano 4 kwietnia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rano planowo przyszła chińska bajeczka, a w południe niespodziewanie... chiński stateczek. Koniec zakupów na kwiecień. Jeszcze tylko Skies of Arcadia i kolekcję GC będzie można uznać za skończoną.
Opublikowano 4 kwietnia 20178 l Wrzucałeś fotki kolekcji na forumek? Bo patrząc po tle to byłoby co plusikować.
Opublikowano 4 kwietnia 20178 l Zakupy i do domu Thx Graczdari za kuriera gratis I najważniejsza informacja! Tylko gdzie się otwiera napęd w PS4?
Opublikowano 4 kwietnia 20178 l Rano planowo przyszła chińska bajeczka, a w południe niespodziewanie... chiński stateczek. Koniec zakupów na kwiecień. Jeszcze tylko Skies of Arcadia i kolekcję GC będzie można uznać za skończoną. To NTSC?
Opublikowano 4 kwietnia 20178 l Tak, NTSC. Moim zdaniem ładniejsza okładka niż w PALu, więc na taką wersję polowałem. Za jakiś czas może wrzucę coś do odpowiedniego tematu, bo dopiero co ogarnąłem ten rozgardiasz. Sporo rzeczy pochowanych było.
Opublikowano 4 kwietnia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No i jest zgodnie z prawilną premierą prosto od zavvi.com w prawilnej cenie i jedyna prawilna edycja stulejarza stulecia To pudełko :banderi: Ten steelbook :banderi: Ta torba :trololo:
Opublikowano 4 kwietnia 20178 l Doszło Ci już z zavvi? Może moja też niedługo dojdzie :D Płatna paczka, szło kurierem. :)
Opublikowano 4 kwietnia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. techland taki dobry ze podobno dzwonil po sklepach z allegro zeby dostarczyc mi tego steelbooka w tej cenie Edytowane 4 kwietnia 20178 l przez kermit
Opublikowano 4 kwietnia 20178 l Jedna gra na blantmana prawilnie a druga do ogrania z forumowiczem w co opie. Dodatkowo kupiłem pewną przygodówkę Rona Gilberta (thinbleweed park)ale o cyfrowych zakupach tu się nie dyskutuje. Wspaniały rok dla graczy
Opublikowano 4 kwietnia 20178 l w sumie nie miałem zamiaru kupować Quantum Break ale trafiła się okazja i za 40 zł za steelbooka, żal było nie sprawdzić za jakość pawciowego zdjęcia odpowiada Playstation Vita Edytowane 4 kwietnia 20178 l przez asax
Opublikowano 4 kwietnia 20178 l Tak, NTSC. Moim zdaniem ładniejsza okładka niż w PALu, więc na taką wersję polowałem. Ikaruga to jedna z gier, które nie wspierają PAL60, więc może z innego powodu, ale doskonały wybór ;)