Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Spora część ostatnich łupów na PS2 dotarła :)

Do tego dosyć interesująco skonstruowany przewodnik do Alana Wake'a (jeden z kilku przewodników, które udało się kupić za 1-3Ł, żal było nie brać), kolejne uzupełnienie do kolekcji gier na PSP i "The Double Shooting" na PSX.

36138883912_0c26cffb97_b.jpg

Jedyny kłopot, to że moje PS2 zaczyna zdradzać oznaki zmęczenia życiem :(

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Chyba już nigdy nic bardziej nie skradnie mojego serca niż pudełka i okładki gier na PS2. Kwintesencja konsolowości.

Opublikowano

Chyba miales na mysli kwadratowe pudelka z Szaraka a nie te dvd pudelka z ps2... :/

Opublikowano

Właśnie mi się zawsze podobały te boxy DVD, szczególnie w bogatych wydaniach z mapkamami, jakimiś grubymi książeczkami. San Andreas było zaje.biście wydane.

Opublikowano

eD6UIKq.jpg

GDEMU czyli maszynka emulująca GD ROM w Dreamcaście - w skrócie, możliwość odpalania swoich Dreamcastowych gier z karty SD ze 100 procentową kompatybilnością (coś wspaniałego). Już zamówiłem kartę 128GB, więc jak tylko przyjdzie to będzie :banderas:

Edytowane przez ping

Opublikowano

Nie wiem czy wstawić minus za piractwo czy olać.

Za ułatwianie sobie growego retro grania to raczej plus.

Opublikowano

Shieeet, były zapisy zaś? Bo codziennie sprawdzam tą stronkę gdzie można zamówić, były przez chwilę czytniki do Saturna a o GDEMU cisza.

Opublikowano

Ze trzy tygodnie temu przez kilka godzin było okienko zamówieniowe, ale autor coś mocno przysypany robotą jest, bo prośbę o płatność dostałem dopiero w zeszłym tygodniu a wysłał wczoraj.

Opublikowano

Do niegrania.

6CQxkOT.jpg

Opublikowano

Jest pełen skład i można się pochwalić ;)

qASND6w.jpg?1

Arms chyba pójdzie jednak na wymianę.

Opublikowano

eD6UIKq.jpg

GDEMU czyli maszynka emulująca GD ROM w Dreamcaście - w skrócie, możliwość odpalania swoich Dreamcastowych gier z karty SD ze 100 procentową kompatybilnością (coś wspaniałego). Już zamówiłem kartę 128GB, więc jak tylko przyjdzie to będzie :banderas:

Rozumiem, że jak się ma oryginała to można zgrać na kartę i później hula bez spowolnień z SD? Czy to jest jakiś piękny sen?

Opublikowano

hZsnhhL.jpg

XCk8mgP.jpg

z wakacji.

HUEHUE.

Edytowane przez banzai

Opublikowano

e tam, tam gdzie mieszkam cena ta sama :D pomiędzy 159€ a 170€.

Opublikowano

Inaczej zarabia się w euraszkach, a inaczej w złotówkach ;) Szczerze mówiąc spodziewałem się ceny o 100zł niższej. W tej perspektywie preferuję standardowego New3DSa, który dodatkowo sprzedawany jest w mniejszej wersji.

Opublikowano

Już niedługo nie będzie bo zaprzestali produkcji n3dsa, n3dsxl nadal będzie

Opublikowano

jakość wykonania n3dsxl jest taka ze ja juz bym teraz wolal tego nowego 2dsxl

Opublikowano

Co jest nie tak z nn3ds xl? Miałem niebieskiego i nie mogę złego słowa powiedzieć o jakości wykonania za to nn2ds wygląda moim zdaniem bardzo kiczowato. Na plus na pewno ładowarka w zestawie.

Opublikowano

dolna klapka, z plastiku cienkiego jak sik pająka, kazde odkręcanie śrubek modlisz sie zeby nie pękło przy dokrecaniu... no i to ze ciagle czujesz jak sie ugina i pracuje nawet po dokreceniu