Opublikowano 6 sierpnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dawno nic nie wrzucałem, bo były inne wydatki, ale parę fajnych gierek udało się dorwać w fajnych cenach, no i soundtraczek z Niera
Opublikowano 7 sierpnia 20177 l Ta edycja Stardew Valley na plycie jest taka piekna marzenie po prostu
Opublikowano 7 sierpnia 20177 l Ta edycja Stardew Valley na plycie jest taka piekna marzenie po prostu Gierka w zwykłym pudełku, co w niej takiego pięknego? Edytowane 7 sierpnia 20177 l przez _Be_
Opublikowano 7 sierpnia 20177 l https://www.videogamesplus.ca/dragon-quest-hand-the-heavenly-bride-p-15044.html
Opublikowano 7 sierpnia 20177 l Copper wiele za DQV? I skąd? ja z estarland.com bralem, 20dolcow, nie wiem czy jeszcze jest
Opublikowano 7 sierpnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jako świeża stuleja w świecie Nintendo czas nadrabiać zaległości. Przede wszystkim szykowałem się na Zeldę. Kupiona w dobrej cenie, w wersji angielskiej. Po Wind Waker HD i Breath of the Wild (którą jeszcze ogrywam) jestem zauroczony tą serią. Na półce czeka Twilight Princess, ale raczej kupię wersję HD na WiiU i ją przejdę. Potem już jakoś poszło. Wszystko ode jednego sprzedawcy na ebay. Red Steel kojarzę z nazwy, że było chyba tytułem startowym na Wii. Miło zaskoczyło mnie, że Red Steel 2 przyszło w kartonowym pudełku (w kiepskim stanie jednakowoż), a w środku Motion Plus i guma. Nie spodziewałem się tego :D Resident ma przepiękną okładkę, na PS2 tylko liznąłem, bo horrory nie są dla mnie. Ale tę okładkę trzeba mieć. Dwa prynce, bo Sands of Time mi się bardzo podobał, a reszty nie miałem okazji ograć. MadWorld - taka gra na Wii? Krew i flaki? Platinum Games? Jeszcze jak! Tenisa wziąłem, bo jakieś grosze, do tego gry o tenisie mi się z reguły podobają. Może i tu zatrybi. Na Metroidzie się przejechałem. Wziąłem w ciemno, a się okazało, że jest w wersji włoskiej :| Oby sama gra dała radę. Chciałbym sobie jeszcze sprawić Metroid Trilogy, ale cena trochę odstrasza. Chyba skończy się na wersji cyfrowej.
Opublikowano 7 sierpnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mój growy świat stanął na głowie. Moje pierwsze stacjonarne Nintendo Podziękowania dla forumowicza sprite!
Opublikowano 7 sierpnia 20177 l Rewelacyjna gra! Mam tylko nadzieję, że nie zapłaciłeś jak za nówkę. Cena mocno promocyjna, ale mam sprawę. Odezwę się innym kanałem :).
Opublikowano 8 sierpnia 20177 l Ale widzę, że Chupa Chups przetrwał A jak! Dziś od niego zaczynam i znów poczuję się jak dziecko! Dzięki :*
Opublikowano 8 sierpnia 20177 l Copper wiele za DQV? I skąd? ja z estarland.com bralem, 20dolcow, nie wiem czy jeszcze jest Ile paczka idzie i jaka cena za przesyłkę?
Opublikowano 8 sierpnia 20177 l Marbel szanuje, opisz potem doznania. I koniecznie dokup Bayonette 2 i Zelde BotW Edytowane 8 sierpnia 20177 l przez _Be_
Opublikowano 8 sierpnia 20177 l Marbel szanuje, opisz potem doznania. I koniecznie dokup Bayonette 2 i Zelde BotWOpiszę jak będę miał czas - czytaj dziecko mi da spokój i pójdzie spać ;)Bayo 2 jest na celu ale dopiero jedynkę z GwG muszę przejść. Zelda troche kusi przez hajp ale bym może zaczął od innej? WW mnie kusi oprawą.
Opublikowano 8 sierpnia 20177 l Myślę, że warto zacząć od tej i nie wracać do starych teraz bo można się zrazić i odbić (pozdrawiam papciokratosa)
Opublikowano 8 sierpnia 20177 l Czemu kupiłeś Mafię? Demko się spodobało? Daj znać jak po patchowaniu się gra.