Opublikowano 8 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wiecie co jest lepsze od dwóch SCORPIONÓW??? brak nowych dobrych gier na nie :lapka:
Opublikowano 8 listopada 20177 l Nie wiem jak wy ale ja na tym zdjęciu widzę tylko jednego skorpiona.
Opublikowano 8 listopada 20177 l Kanapa jest w porządku, ma swój styl, za to ta meblościanka z lat 90tych boli :P ale plusik za scorpio leci
Opublikowano 9 listopada 20177 l Miałem taką kanapę jakieś ~20 lat temu :lapka: No to teraz juz wiesz gdzie wyladowala :kaz:
Opublikowano 9 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Edytowane 9 listopada 20177 l przez S(pipi)ix
Opublikowano 9 listopada 20177 l Plan na wieczor? Piwerko, kapcioszki i Blow Job Blazkowicz. :cool: Kolega pije lubelską perełkę. Szanuję aczkolwiek szkoda, że wersja export :)
Opublikowano 9 listopada 20177 l jaka kanapa ohydna True. Kanapa popsuła wrażenie. Tym razem bez plusów. Kanapa jest w porządku, ma swój styl, za to ta meblościanka z lat 90tych boli :P ale plusik za scorpio leci Miałem taką kanapę jakieś ~20 lat temu :lapka: Miałem taką kanapę jakieś ~20 lat temu :lapka: No to teraz juz wiesz gdzie wyladowala :kaz: Ten pokój jest w ogóle żywcem z lat 90tych wyjęty xD na szczęście w przyszłym roku już idę na swoje :lapka:
Opublikowano 9 listopada 20177 l 33 lata i skacze grubasem po grzybkach xdddddddd oczywiście plus gdybym mógł:)
Opublikowano 9 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Perły? Iksboksy? Nie sądzę
Opublikowano 9 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Najlepsze z tego zestawu są kostki, ciężkie, metalowe, nie jakiś badziew Edytowane 9 listopada 20177 l przez Shen
Opublikowano 9 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wszystko pięknie tylko czemu w tym cudnym zestawie gra jest w formie kodu do pobrania :/ Edytowane 9 listopada 20177 l przez Pacquiao
Opublikowano 9 listopada 20177 l Te czerwone Joy'e piękne, ale gdybym wiedział wcześniej to bym się mocno zastanawiał czy nie brać zwykłej wersji + grę bo wyszłoby na to samo.
Opublikowano 9 listopada 20177 l Dobrze wybrałeś, brałbym tą samą wersję. To Marianowe pudełko od konsoli jest genialne. Jestem z tych co uwielbiają ładne pudełka od sprzętów :)