Opublikowano 16 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Miało być dopiero na święta, ale nie wytrzymałem :( Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 16 listopada 20177 l Sonic, przeciez to kupsztal straszny dlaczego, po co Wyobrażam sobie teraz jakiegoś kolesia ustawiającego gierki przy drzewku w centrum miasta i cykającego fotki. a może to jego park i jego drzewko? Rajosek, dla mnie większość gier, które tu wstawiasz to gunwo obsrane. Ale nie komentuje, bo wiem, że Krispinek gra w to co lubi. Inni też grają w to co lubią. A Sonic bardzo przypadł mi do gustu, dawno miałem ochotę na jakiegoś Sonica. W dodatku to jest bardzo fajne wydanie z gratisami DLC i pocztówkami. Polecam dla lubiących jeżyka :hi:
Opublikowano 16 listopada 20177 l Ale właśnie ten Sonic Forces przypadł mi do gustu a nie Sonic Mania :)
Opublikowano 16 listopada 20177 l Aż sobie chyba kupię w przyszłości tego Skyrimka. Fajnie wygląda. Chociaż i tak wersję na pc szanuję najbardziej ze względu na to że można z grą robić cuda na kiju (tysiące modów). Edytowane 16 listopada 20177 l przez ireniqs
Opublikowano 16 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trochę klasyki. Edytowane 16 kwietnia 20232 l przez Kornolio
Opublikowano 16 listopada 20177 l Ależ sie cisnelo na tym sprzecie w Pokemon Blue, czy to w domu, czy na ulicy, w ferie, zima, ciemno, a ja próbowałem zlapac Gengara :obama:
Opublikowano 16 listopada 20177 l MegaMan 3 za małolata grało się w to świetnie, dziś muszę mieć małpią zręczność, żeby dojść chociaż do bossa poziomu :/
Opublikowano 16 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzisiaj odwiedziłem półeczkę z przesyłkami do mnie i czekało kilka gierek. Oprócz Samurai Warriors 4 nówki w folii co by wesprzeć wydawcę. Wjechał też sprzęt do grania, a raczej grający, za całe 200 polskich złotych. Fajna Yamashka, będą do niej podpinane automaty arcade, ewentualnie od wielkiego dzwonu inne sprzęty lecące po analogu. Szybka niestety pęknięta, ale sprzęt będzie i tak schowany więc w oczy nie kole.
Opublikowano 16 listopada 20177 l Sonic, przeciez to kupsztal straszny dlaczego, po co Wyobrażam sobie teraz jakiegoś kolesia ustawiającego gierki przy drzewku w centrum miasta i cykającego fotki. a może to jego park i jego drzewko? Rajosek, dla mnie większość gier, które tu wstawiasz to gunwo obsrane. Ale nie komentuje, bo wiem, że Krispinek gra w to co lubi. Inni też grają w to co lubią. A Sonic bardzo przypadł mi do gustu, dawno miałem ochotę na jakiegoś Sonica. W dodatku to jest bardzo fajne wydanie z gratisami DLC i pocztówkami. Polecam dla lubiących jeżyka :hi: ale Ty gościu jesteś dziwny, nie dość ze robisz jakieś pseudoartystyczne fotki to jeszcze przypierdalasz się do Rayosa o nic Edytowane 16 listopada 20177 l przez MYSZa7
Opublikowano 17 listopada 20177 l Raczyska w tym roku z bardzo ładnymi okładkami. W tle mapa Boliwii z GRW, lubię takie dodatki.
Opublikowano 17 listopada 20177 l Dla mnie, brata i kumpla. :pawel: nie lepiej bylo kupic 1 egzemplarz i poczekac na przerzuty?
Opublikowano 18 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wszystko fajnie tylko ta ilość kabli ...
Opublikowano 18 listopada 20177 l No fajny zestaw kabli z grą. Woooo, pokazuje ile kto ma plusów w tapie. Bajer.
Opublikowano 18 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No i w końcu pękłem. Edytowane 18 listopada 20177 l przez Lukas_AT
Opublikowano 18 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jako, że jestem nowy i to pierwszy mój post na forum chciałbym się serdecznie ze wszystkimi użytkownikami którzy dali 699 stron pięknych zdjęć przegenialnych sztosów (czasami też crapów, ale gusta to gusta) przywitać. Z mojej strony wrzucam zakupy październikowe. Miałem nie kupować ostatnio gier, żeby zacząć nadrabiać to co leży na półce i rzucić się w wir konsumencki w styczniu kiedy jest multum przecen, ale niestety nie wytrzymałem i bardzo dobrze bo udało mi się dorwać piękne sztosy za godną cenę (oczywiście jak na dzisiejszy rynek) z czego jestem niezwykle zadowolony. Dorwałem pozycje, za którymi rozglądałem się od dłuższego czasu jak PZ 3 czy Tokyo Mirage i Shadow Hearts . Myślę, że październik ostatecznie pod tym względem był przedobrym miesiącem. Pozdrawiam ! PS: Lepszego zdjęcia niestety nie umieć zrobić, beznadziejny ze mnie fotograf.
Opublikowano 18 listopada 20177 l Nigdy w skajrima nie grałem to kupiłem może Bethesda zobaczy że się opłaca i New Vegas wyda na switcha.