Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Co się tyczy OSTów to polecam CD Japan,mają bogaty wybór muzyki z gier,anime itd. Do tego dobre ceny jak na takie wydania,system pkt, a same przesyłki zawsze dochodziły mi do 2tygodni.

Przykładowe wyszukania:

Final Fantasy

http://www.cdjapan.co.jp/products?q=final+fantasy&term.cat_id=UA&page=1

Chrono Trigger/Cross

http://www.cdjapan.co.jp/person/205912?term.cat_id=UA&page=1

Edytowane przez Paliodor

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

CD Japan dobry, a wiesz moze Paliodor czy przelicznik idzie yen --> PLN czy US --> PLN przy zakupach? Bo przy obecnych kursach walut az odechciewa sie cokolwiek kupowac za granica.

Opublikowano

A jaka to różnica? 10000 yen to w tym momencie 86.37$ lub 292,75zł. 86.37$ na złotówki to 292,75zł, więc wychodzi na to samo. Nawet jeśli nie daj boże byłaby różnica 10 groszy, to zapłaciłbyś jakieś 10zł więcej ;). To są naprawdę marginalne różnice.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Damn it! Mój F-Zero GX! A żeby Cię...! Ale plusa dam bo "GameCube" zawsze na propsie.

Opublikowano

+ za Eternal Darkness. Musze tez w koncu dorwac.

Opublikowano

Przed chwilą doszła Januszowska pasza odkupiona od kolegów z forum:

0tzakMC.jpg

Edytowane przez ping

Opublikowano

Soban pierwszy raz będziesz grał w Eternal Darkness?

Opublikowano

CD Japan dobry, a wiesz moze Paliodor czy przelicznik idzie yen --> PLN czy US --> PLN przy zakupach? Bo przy obecnych kursach walut az odechciewa sie cokolwiek kupowac za granica.

Przelicznik jest z jenów na złotówki.

Zresztą tak jak wspomniał Ping nawet jakby było inaczej to różnica w cenie, o ile jest to bywa minimalna i szkoda sobie zawracać głowy jakimiś groszowymi sprawami.

Jedyne co robię to zawsze sobie wchodzę na xe.com/ucc i przeliczam ile mniej więcej wyjdzie mnie na złotówki zamówienie.

Jeszcze co się tyczy CD Japan to warto podać im przy zakładaniu konta datę swoich urodzin bo co roku z tej okazji dają 300pkt, a przelicznik mają 1pkt->1yen więc przy 300punkcikach można coś tam zaoszczędzić na przesyłce. Teraz sprawdzałem to wychodzi ok8,80zł więc zawsze coś.

Dla mnie to jeden z ulubionych sklepów do robienia zakupów związanych japońszczyzną.

Opublikowano

Soban pierwszy raz będziesz grał w Eternal Darkness?

Tak. Kostka mnie jakoś ominęła i postanowiłem nadrobić zaległości w związku z tym,że next geny to guwno obesrane.

Opublikowano

Zadroszcze :banderas:

Opublikowano

No i zakupiłem wreszcie tego Mesjasza z niezliczonymi pokładami genialnej zabawy i przyjemności :dance:

hpgtLbI.jpg

Opublikowano

Zrobiłem sobie prezent niespodzianke, za cholere nie pamietam zebym to zamawial

2metxtf.jpg

Opublikowano

ping - ile masz gier pudełkowych razem?  500szt czy więcej?

na pewno wiesz

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Jesli ja mam z 300-400 gier to ping nie moze miec TYLKO 500 sztuk, raczej 5000.

Opublikowano

Ja juz przekroczylem dawno 100, a to tylko te co chce ograc. Tez obstawiam tysiace.

Opublikowano

ping - ile masz gier pudełkowych razem? 500szt czy więcej?

na pewno wiesz

Tyle to on miesięcznie kupuje
Opublikowano

Ping sorry ale dałem minusa za watch dogs za to dostałeś plusa we wcześniejszym poście aby się ładnie wyrównało :D

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

15781098521_4e4073a96c_b.jpg15597801747_c4340e9e0f_b.jpg15597547478_1f914b239d_b.jpg15782957415_ffca9cda3b_b.jpg

Shin Kaze Yo!