Opublikowano 13 sierpnia 20186 l Ale musicie komentować w zakupach growych, że wam się nie podobają gry, które ktoś dla siebie kupił??
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l Jeszcze dojdzie z Japonii paczka z grami na Famicoma i tyle zakupów growych w tym miesiącu. Szkoda tylko ,że gry na pegasusa tak zniszczone no ale cena była dobra. Edytowane 14 sierpnia 20186 l przez Ukukuki
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l W dniu 13.08.2018 o 13:37, Pacquiao napisał: Ale musicie komentować w zakupach growych, że wam się nie podobają gry, które ktoś dla siebie kupił?? A po co wrzucać do tego tematu zdjęcia, których nie można dowolnie komentować? Komentarze "och i ach" to już spoko? Lolz
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No hej . Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. It takes two, to make a thing go right. @edit poprawione Edytowane 14 sierpnia 20186 l przez Kalel
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l 8 minut temu, Kalel napisał: It takes to two to makes things go right. edit: 8 minut temu, Kalel napisał: It takes two, to makes things go right. Edytowane 14 sierpnia 20186 l przez sprite
Opublikowano 15 sierpnia 20186 l Division już jakiś czasu temu kupiony ale nie wrzucany MH:World świeży zakup i pierwszy kontakt z serią.
Opublikowano 16 sierpnia 20186 l 2 godziny temu, kermit napisał: runbow w pudełku xddd fani nintendo kupią wszystko w boxie
Opublikowano 17 sierpnia 20186 l @Dave Czezky będziesz miał w ofercie limitkę Spider-man'a? Edytowane 17 sierpnia 20186 l przez MBeniek
Opublikowano 17 sierpnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Co dwie sztuki to nie jedna
Opublikowano 17 sierpnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Backlog Edytowane 17 sierpnia 20186 l przez Hum
Opublikowano 17 sierpnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jakie te okładki gier na Nintendo są ładne, jakie to kolorowe i radosne. Uwielbiam.
Opublikowano 17 sierpnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Moje ostatnie łowy. Cieszy Crash Bash, Syphon Filter 1 i Vargant Story. Na PS2 skromnie tym razem Dark Cloud, ale zasila szeregi kolekcji i przyjmuje nr 380 na półce
Opublikowano 17 sierpnia 20186 l Vagrant-gdy już po samej okładce wiesz ze masz do czynienia z perfekcją.
Opublikowano 18 sierpnia 20186 l Nigdy nie miałem okazji przejść całości, zawsze zaćmiony byłem FFVII i FFIX na szaraka, a przecież na poczciwą konsolę wyszła masa genialnych RPGów, którą trzeba przejść obowiązkowo. Teraz po zdobyciu Varganta poluje na Xenogears.
Opublikowano 18 sierpnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jak na nintendo, to tylko w boxie [emoji6]Pikachu approved