Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 19 minut temu, AdiCarrion napisał(a):Zastanawia mnie ta ilość negatywnych komentarzy na temat designu, bo wreszcie coś fkjnego, ładnego i z pazurem zamiast bezpiecznych liftów.mnie komentarze nie dziwią, auto ma ten przedni pas mega dzwiny jakby 3 różne zespoły go projektowały, a tył wygląda jakby był niedokończony. ale na szczęście dla tego auta - na żywo robi dużo lepsze wrażenie, nie tylko na zewnątrz ale środek też jest bardzo przyjemny.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Tak, przód i tył sprawiają wrażenie jakby nieco inaczej zaprojektowanych, tylne światła są dziwne i szczególnie na pierwszych zdjęciach całość mnie średnio zachwyciła. Ale jak wyżej, na żywo wygląda to lepiej, jako popularny model szybko się opatrzy, do tego środek jest zupełnie normalny i właśnie bardzo udany. W sumie teraz kiedy widzę pierwsze egzemplarze na ulicy, to zawsze się obejrzę i nawet podoba mi się to auto. A szczególnie ciekawie wypada właśnie patrząc na ceny oraz na wyposażanie. Mamy nowy model niebudżetowy (rozsądne 4 gwiazdki Euro NCAP zamiast cebulenia na bezpieczeństwie w stylu Dacii) w dobrej cenie, mamy fajny środek z wyjątkowo dobrym systemem na Androidzie, rozsądne parametry, bazowe wyposażenie wystarczające każdemu kto przesiada się ze starszego auta, a w opcji kluczowe gadżety godne samochodu ad 2026. Do tego spoko gama silnikowa z podstawowym motorem, który już w zupełności nadaje się do jazdy poza miastem, z wersją z gazem i z oszczędną hybrydą. I ładny kolor bez dopłaty.