Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 320,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dostałem na urodziny zestaw do robienia własnego biwa z brewkitu (ekstraktu)   Siadłem z ziomkami w kuchni i ugotowaliśmy wywar. Odstawiliśmy na tydzień na burzliwą fermentację, potem n

• JJ i Milo  

• Od prawie dwóch lat bawię się w robienie piwa z brewkit-ów z małą modyfikacją, czyli dodatkowo daję chmiele oraz jakieś przeróżne skórki czy zioła.    Jak się okazała już pierwsza warka wysz

Opublikowano

Tylko i wyłącznie.

Opublikowano

Od wtorku w Carrefourze, Komesy barley wine, ris oraz porter malinowy po 6,5 zł, normalnie 7-8 zł kosztują, w sklepach z kraftami nawet po 12 zł, wiec dobra promka.

Opublikowano

Nosz kurwa a ja wyjątkowo byłem dziś w Lidlu i raz, że nie wiedziałem o promce a dwa, nie widziałem tych browarków. Pewnie już powybierane były.

Ale za to w Komesy się chętnie zaopatrzę, jedne z moich ulubionych piwek.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pany, chce ziomeczkowi sprawic na urodziny zestaw do warzenia piwa, czy taki co jest na allegro za około 220-250 złotych jest spoko? Dobre piwko się z tego zrobi? Trudne to jest czy raczej łatwo złapać zajawke?

Opublikowano

Uważajcie na to, mi się nie udało i przy kasie się w,kur,zyłem. 

Niby wszystkie piwa wchodzą, mozna sprawdzic w "kod produktu" na telefonie w aplikacji, ale przy kasie miałem "zonk" i nie chciało mi sie już dochodzić co i jak.

Opublikowano

A nie zeskanowales czasem najpierw karty a dopiero pozniej aktywowales kupon?

Opublikowano

Pierwszy raz tego używałem, specjalnie na ppotrzeby tej promocji zainstalowałem appkę. 

Robiłem tak jak kasjerka kazała, więc moze w ten sposób coś zyebałem.

:frog:

Opublikowano

ja dziś skanowałem raz i zaraz kasjerka prosiła żeby jeszcze raz zeskanować, w innym lidlu z kasą samoobsługową nigdy nie miałem problemów. Co innego zamówienia z winnicy i dodatkowe rabaty z apki wtedy zawsze są kłopoty na samoobsługowej. 

Opublikowano

Kilka postów wyżej. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dzisiejszy wieczór spędzam z konsolą i Komesem, a piszę ten post pozytywnie zaskoczony smakiem tego specyfiku.

Uderzylo mnie to że malina jest wyraźnie wyczuwalna, dominuje owocowość i lekka własność. Do tego piękna, bursztynowa barwa. Jak na portera lekkie piwo, bardzo polecam.

Marzy mi się generalnie aby sobie nakupował tych piwek i ich nalezakowac. 

741534F9-B58D-43C9-890C-9828734F942B.jpeg

Opublikowano
20 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

lekka własność

???

Opublikowano

Kurde, widziałem w gazetce lidla, że są zestawy komesa, ale w obu sklepach u mnie nie ma :nvmnd:

Opublikowano

Ja byłem w trzech i w żadnym nie było xd. Są też w sieciówkach typu Carrefour i Auchan, ale za 33 zł. W Lidlu miały być za 28. Także nie wiem, co to za akcja z jakimiś wybranymi lokalizacjami, ale nie podoba mnie się to.

Opublikowano

Te zestawy leżały od początku miesiąca w Lidlach, za późno się obudziliście.

Opublikowano
1 godzinę temu, kotlet_schabowy napisał:

Ja byłem w trzech i w żadnym nie było xd. Są też w sieciówkach typu Carrefour i Auchan, ale za 33 zł. W Lidlu miały być za 28. Także nie wiem, co to za akcja z jakimiś wybranymi lokalizacjami, ale nie podoba mnie się to.

Byłem w 3 różnych Lidlach i te zestawy były w każdym.

Małopolskie 

Opublikowano

Jak będziecie mieli okazję to polecam. Nie to żebym promował swoje miasto ale jest mega.

image_7.jpg

Opublikowano
6 godzin temu, kotlet_schabowy napisał:

Ja byłem w trzech i w żadnym nie było xd.

w czwartek widziałem na kocmyrzowskiej