Opublikowano 28 lutego 20232 l Dobrze wiedzieć, sprawdzę zobaczyć, czy mają coś ciekawego, bo u mnie na dzielni pojawiły się dwie Stokrotki ostatnio.
Opublikowano 6 marca 20232 l Ktoś widział te piwa w stokrotkach? U mnie nadal tylko te najbardziej znane koncernowe polskie.
Opublikowano 6 marca 20232 l Są chyba we wszystkich większych sklepach, Expressy z powodu małej powierzchni nie dostają. W Lublinie byłem w czterech i we wszystkich były. Sobotnie zakupy, a raczej prezent, dziewczyna zabrała mnie do Beer Geeka Edytowane 6 marca 20232 l przez Arkady
Opublikowano 6 marca 20232 l 7 godzin temu, pawelgr5 napisał: Ktoś widział te piwa w stokrotkach? U mnie nadal tylko te najbardziej znane koncernowe polskie. U mnie w stokrotce są. Znalazłem jeszcze inne nowe litewskie, bardzo smaczne
Opublikowano 7 marca 20232 l A propos pinty, to w Pepco ostatnio kupiłem 2 szklanki, które były opisane jako pojemność 1 pinty. Pomyślałem, że spoko taka większa, ale w domu się okazało, że to pinta amerykańska 0,47l, a nie imperialna 0,57l
Opublikowano 23 kwietnia 20232 l https://biznes.interia.pl/gospodarka/news-nowe-rozwiazanie-niemiecki-browar-wprowadzi-na-rynek-piwo-w-,nId,6726888 Naziści i ich eksperymenty na piwie. o__O
Opublikowano 12 maja 20231 r To chyba musi być jakiś przekręt, bo niemożliwym jest żeby sprzedawać tak dobre piwo za 4.49 PLN-a. w ofercie są jeszcze Bocki, Pilsy i ciemne, ale chyba barwione karmelem Tak czy inaczej, petarda.
Opublikowano 26 maja 20231 r Poleci ktoś bezalkohola dobrego? Używam zamiast... napojów izotonicznych na robocie. Nawadniają lepiej niż poweradey srejdy.
Opublikowano 26 maja 20231 r 3 minuty temu, Adam GlapJńskJ napisał: Poleci ktoś bezalkohola dobrego? Używam zamiast... napojów izotonicznych na robocie. Nawadniają lepiej niż poweradey srejdy. Unplugged od Trzech kumpli Mini maxi od Pinty Free pan da od Nepomucena Hero % od Birbant
Opublikowano 27 maja 20231 r A to i ja wrzucę dzisiejsze zakupy I bonus na grilla ze szwagrem Spoiler
Opublikowano 3 czerwca 20231 r Nowości od Perełki, w szkle pszeniczniak i jest świetne, póki nowość trzeba brać i pić
Opublikowano 22 lipca 20231 r Te polecane już tutaj wcześniej, litewskie browary Gubernija, faktycznie bardzo dobre, 5 procentowe a smakują bardzo lekko, bez goryczy, dobre na lato. Trochę takie w stylu słowackich. Do dostania w Auchanie.
Opublikowano 5 października 20231 r Dzisiejsze zakupy, najbardziej cieszy Wild Wild East, zostawię sobie na weekend
Opublikowano 14 października 20231 r @sprite byłeś na targach? W tym roku są Funky Fluid, które jak dla mnie rządzili na imprezie, ten ich Xtreme Gelato to mistrzostwo (puszka obok Wreżela) Poczucie humoru też było
Opublikowano 14 października 20231 r Jesteśmy właśnie teraz(zameldowałem się jakoś koło 18). Porterki, RISy i stouty obecnie wjeżdzają. Do tego sobie wziąłem szkło z papieżem 21:37 Mi brakuje głównie Maltgardena, Maryensztadta i zagraniczych browarów(USA/Kanada). FF to wiadomo, że top 1 w Polsce. Bloody Gelato 10/10.
Opublikowano 29 grudnia 20231 r W Lidlu do jutra kupon w aplikacji, 8 piw butelkowych w cenie 4, czy tam 50% na każde. Wziąłem kilka Komesów, ale niestety Barley Wine już nie było.