Opublikowano 29 kwietnia 20204 l Ktoś chyba jakieś testy na społeczeństwie chce przeprowadzić. Edytowane 29 kwietnia 20204 l przez krupek
Opublikowano 29 kwietnia 20204 l Nie tylko biedronka też robi ten szał januszy, ale lidl też dołącza do akcji XD
Opublikowano 30 kwietnia 20204 l Ja już załadowany z Lidla elegancko Budweiserami i Zlotymi Bażantami na majoweczke. Jak ktoś jedzie do Lidla to sprawdzajcie które piwa są na liście w aplikacji bo nie wszystkie wchodzą.
Opublikowano 30 kwietnia 20204 l Dziś w Biedronce był niezły dialog: - "Zobacz, promocja jest, weź te Sommersby jeszcze!" - "Ale on ich nie lubi." - "Za taką cenę polubi ehehehehehhehe". Ja oczywiście nie skorzystałem z tej promocji.
Opublikowano 30 kwietnia 20204 l Januszex w Biedrze sięgnął dziś zenitu. Ciul, że same sikacze typu Carlsberg albo Somersby czy niepijalne Książece rzucili. Wózki zapakowane po korek. Ale przynajmniej dzięki temu można było spokojnie pójść do Lidla i kulturalnie zakupić zapasik Perełki na lato
Opublikowano 30 kwietnia 20204 l 1 minutę temu, Rudiok napisał: Ciul, że same sikacze typu Carlsberg albo Somersby czy niepijalne Książece 1 minutę temu, Rudiok napisał: zakupić zapasik Perełki
Opublikowano 30 kwietnia 20204 l Rok temu w Biedrze była dokładnie taka sama promocja, więc żadna nowość.
Opublikowano 30 kwietnia 20204 l Godzinę temu, Rudiok napisał: Przecież każdy wie, że Perełka Export to nadpiwo, handluj z tym Chmielowa jak najbardziej, ostatnia deska ratunku jak brakuje na wieczór i nie chce się do lidla gnać, tylko zejść na dół w papcioszkach do osiedlowego
Opublikowano 30 kwietnia 20204 l Godzinę temu, Rudiok napisał: Przecież każdy wie, że Perełka Export to nadpiwo, handluj z tym A taki fajny forumowicz był. Ogarnięty i w ogóle.
Opublikowano 1 maja 20204 l 19 godzin temu, Faka napisał: Przedramiona jak u dziada a to baba. Oj rozbilaby leb niejednemu konsolomaniakowi.
Opublikowano 19 maja 20204 l Wjechały pierwsze zakupy z Kraftklub.pl Z całego zestawu piłem już tylko Nosferatu i jest to chyba moja ulubiona black IPA. Cała reszta to eksperyment
Opublikowano 19 maja 20204 l To sobie machnij nowego mango&peach weizena od FF. Ten ze zdjęcia frantika akurat taki sobie.
Opublikowano 19 maja 20204 l Hazy Disco Lausanne weszło jak złoto. Cudnie goryczkowe, przeplatane soczkowatą gładkością
Opublikowano 19 maja 20204 l Godzinę temu, Frantik napisał: Hazy Disco Lausanne weszło jak złoto. Cudnie goryczkowe, przeplatane soczkowatą gładkością Większość ipek z tej serii kooperacji jest bardzo dobra. Popróbuj sobie inne też. Edytowane 19 maja 20204 l przez sprite
Opublikowano 19 maja 20204 l To będzie hit na lato. Oczywiście, nie ma naje.bane cukru, czy syropu, więć nei jest słodki, tylko orzeźwiający z goryczkową nutą.
Opublikowano 20 maja 20204 l No już ze 2-3 tygodnie jest dostępny normalnie w lodówkach. Wczoraj piłem drugi raz i jest mega.