Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gears of War 4

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 269,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zapraszam wszystkich

• Gram od piątku, skończyłem kampanię i pograłem trochę w multi / hordę, kilka słów ode mnie nt. GoW 4 - mogą być mikrospojlery - jak ktoś nie oglądał trailerów, to niech nie czyta Kampania Moim zdani

• O panie, będzie klimacik

Opublikowano

Kurde. No, a co ty byś chciał : O ? Ja się martwiłem, że zbyt popłyną z fantazją, a tutaj niespodzianka. Stare, dobre, klasyczne Gearsy i to w 60 fpsach :banderas:

Opublikowano

Tak czy inaczej będzie ostre napier,dalanko :obama:

Opublikowano

Widac ze to gleboka alpha/beta jak caly HUD i animacja to 1:1 z remastera, a co do nowosci to bedziemy naku.rwiac heady z powietrza przeciez :obama:

Opublikowano

Dlatego mówię "stety" bo mechanika z Gearsów 3 w 60fps to będzie kozak ale też i "niestety" bo jednak jakiś nowości też bym chciał zobaczyć.

W sumie lepiej żeby tutaj nie mieszali własnie tylko dostarczyli fajne mapy i tryby. Od eksperymentów był Judgment i wyszło jak wyszło. 

Opublikowano

z nowosci niech beda mocne krwawe bronie, dekapitacja, flaki i gore na maksa, sam rdzen gry ma zostac ten sam bo cos jeszcze spyerdola

Opublikowano

Z nowości na bank będzie szarża barkiem. W wywiadzie dla gameinformera o tym było wspominane. Plus obawiam się tej walki z użyciem noża(która też ma być jakąś nowością). Być może to po prostu będzie tylko egzekucja i tyle. W każdym razie, jak na razie wygląda wszystko dobrze : > Od tego jest beta, taka prawdziwa, jak ta nadchodząca, aby z balansować wszystko prawidłowo.

Edytowane przez zloto

Opublikowano

Dlatego mówię "stety" bo mechanika z Gearsów 3 w 60fps to będzie kozak ale też i "niestety" bo jednak jakiś nowości też bym chciał zobaczyć.

i bardzo dobrze żeby to było w multi gow3 w 1080p/60fpsów z nowymi usprawnieniami i trybami a nie rewolucjami jak skakanie na linie i totemy dla januszy :)

Opublikowano

wolalbym dynamike z remastera, pojedynki na shoty w 3 trche slamazarne

Opublikowano

Aż chyba przed beta odpale sobie multi z GoW3 dla przypomnienia, któregoś pięknego wieczoru. Dawno nie miałem hype'a na żadną grę, a w przypadku Gears'ów wystarczył jeden trailer i gameplay z wczesnej wersji, aby wszystkie tryby ponownie ruszyły.

Opublikowano

No to teraz będzie można wyciągać kamperów zza murka!

wgCXPdvByIk5q.gif

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

o je,bany 

3909927-8828853162-you-r.gif

a sama egzekucja jak z tlou wzięta wręcz

Opublikowano

jeden gif lepszy jak te wszystkie trailery i gameplaye xd

Opublikowano

Mam nadzieję, że w betę nie będą grały same cyborgi :P Z każdym teaserkiem jest coraz lepiej :)

Opublikowano

A ten gif nie stanowi przypadkiem połączenia dwóch akcji? Najpierw nowy motyw z wyciągnięciem przeciwnika zza osłony. Potem przez chwilę obie postaci stoją naprzeciwko siebie normalnie celując z broni. I wtedy pojawia się druga akcja z jakimś nowym zabójczym melee ostrym narzędziem.

Opublikowano

Moim zdaniem to na pewno 2 akcje. Widać jak przez chwilę trzyma gnashera i później dopiero jest egzekucja.

Opublikowano

No tak zapomnialem. Przeciez gra wychodzi juz za tydzien a nie za kilka miesiecy.

Preorder cancelled.

Opublikowano

720p - preorder cancelled

1080p - preorder cancelled

ZDECYDUJCIE SIE
Opublikowano

Bo to jest alpha dla dziennikarzy Don już pisał.

Opublikowano

wygląda to tragicznie jak jakaś pre-alpha. 

Może dlatego, że to materiał z wewnętrznej pre-alphy?

Opublikowano

Ale tak na wszelki wypadek preorder cancelled.