Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gears of War 4

Featured Replies

Opublikowano

miał ktoś z was ten problem? https://gearsofwar.com/en-us/forums/a35773093fe74d3d9970e0a896b16d6d/threads/bigelowe-troubleshooting-and-issue-tracking/649d4068-3276-485b-ba5f-2d31909e36ad/posts

drużyna ciągle offline i nic nie da się z tym zrobić. Myślałem, że coś nie tak z trialami, ale to chyba przez to. 

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 270,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zapraszam wszystkich

• Gram od piątku, skończyłem kampanię i pograłem trochę w multi / hordę, kilka słów ode mnie nt. GoW 4 - mogą być mikrospojlery - jak ktoś nie oglądał trailerów, to niech nie czyta Kampania Moim zdani

• O panie, będzie klimacik

Opublikowano

Ja tam bym jeszcze dopłacił te 3 setki byleby tam jakiś procek był lepszy co ogarnia te 60 fps.

Opublikowano

w końcu coś mi się odblokowało z tymi trialami i mogę grać, jak ktoś chętny dziś to będę wieczorem. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Spotkaliście się z problemem notorycznego łączenia z graczami z Ameryki Południowej? Jakaś masakra, ping 250, opóźnienie widziane gołym okiem, człowiek nie jest w stanie nic ugrać. Miesiąc temu grałem było normalnie a teraz to po tej miesięcznej przerwie to jest jakaś paranoja. Nie wierze, że nikt z Europy nie gra w godzinach wieczornych i musi mnie łączyć z latynosami. (pipi)a!

Opublikowano

elo,

Wrzucili różne paczki do zdobycia, ale albo jestem ślepy, albo nie ma paczki z SAVAGE DRONE?

savagelocust-1000x1000px-4187b904772f4db

bardzo mi na tych łebkach zależy, także każde info pomocne.

Opublikowano

Wiadomo od kiedy gra trafia do Passa? Od 1-go grudnia?

Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Wiadomo. Nowe gry zawsze są 1 dnia miesiąca.

Edytowane przez wrog

Opublikowano
  • Autor
8 godzin temu, Banny napisał:

elo,

Wrzucili różne paczki do zdobycia, ale albo jestem ślepy, albo nie ma paczki z SAVAGE DRONE?

savagelocust-1000x1000px-4187b904772f4db

bardzo mi na tych łebkach zależy, także każde info pomocne.

wrzucili i jest nadal, nawet jedną kupiłem i oczywiście wypadły tylko skiny do broni :/

Opublikowano

mi tez nic nie wpadlo ;/

Opublikowano
13 godzin temu, MaZZeo napisał:

wrzucili i jest nadal, nawet jedną kupiłem i oczywiście wypadły tylko skiny do broni :/

Głupek jestem i nie potrafię odszyfrować jak ta paczka po polsku się nazywa? : - )

Opublikowano

Pierwszy akt kampanii to jest porażka, już miałem przestać w to grać jednak czym dalej w las tym lepiej . Później gra się w to jak w stare dobre Gears of War. 

Opublikowano

Tak poczatek to taki dramat, że ojezu pózniej jest spoko, ale moim zdaniem piątka powinna zaoferować jednak gruntowne przemiany a nie kolejny raz ten sam schemat bo inaczej seria trafi do piachu. 

Opublikowano

Ten sam schemat jest ok pod warunkiem ,że jest serwowany raz na 3-4 lata. Takiego typu rozgrywki jak jest w GoW nie ma w innych tytułach więc trudno się tym znudzić. Byle tylko nie robili części na siłę tak jak było z Judgment gdzie bardzo fajne tło dla fabuły zostało marnie zrealizowane. 

Opublikowano

Jak to jest możliwe, że to co w tej grze najważniejsze jest spie(xxx)one? Jeszcze tyle czasu po premierze...

Opublikowano
  • Autor

Serio, kto wpadł na pomysł skrzynek niech zdechnie w męczarniach. Już nie wiem ile paczek kupiłem, 10-15 a ten pier/dolony Palace Guard nie chce mi wypaść :[ ale Theronów to dostałem już trzech.

Opublikowano

Tez mnie to irytuje bo próbuje skompletować wszystkich Carmine, o ile w pierwszej paczce wpadł Clayton <3 i Benjamin tak Antoniego trafić nie moge xD Palace Guard tez próbowałem póki co dwa razy i nic 

Opublikowano

Paczki to porażka, a fakt, że dane itemy możesz wylosować kilka razy, sprawia że są jeszcze bardziej wkurzające. Próba skompletowania Delta Squad'u wygląda tak, że na ponad 10 otwartych paczek, trzy razy wylosowałem Cola, raz Marcus, a Dom'a i Bairda ani razu :sapek: 

Opublikowano

powinno wcale nie być tego dziadostwa tych jebanych skrzynek

Opublikowano
W dniu 1.12.2017 o 20:00, cithall napisał:

Jak to jest możliwe, że to co w tej grze najważniejsze jest spie(xxx)one? Jeszcze tyle czasu po premierze...

Wczoraj w multi 3x miałem podobnie przy snajperce, ale moze to lagi? (ping na 80) : - )

Opublikowano

To nie są lagi, bo to co wrzuciłem jest z singla. Jest to bug która włącza się randomowo.