Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Marketplace

Featured Replies

Opublikowano

A da radę dodać? Bo chyba nie jest region free. Kiedyś był w GwG i nie szło dodać z mojego konta USA. Tak jak teraz DeusExa.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 364,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Limbo za darmo na XOne - bierzcie jak najszybciej, bo nie wiadomo czy to kolejny błąd cenowy.   https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/LIMBO/3cc55383-1ab0-46c9-bd04-0d4bb5921d6a

• Boże uciekłem z ps4 bo tam połowa znajomych gra w destiny a tutaj to samo się szykuje. Nie macie lepszych gier na xone?

• Turecki Xbox rozdaje kody na pełną wersję gry Forza Motorsport 6. Wystarczy podać swój e-mail i gamertag, a następnie czekać na ewentualną wiadomość z kodem. Do tej port nikt jej nie dostał, ale warun

Opublikowano

musisz mieć konto nowe na us w takim razie założone żeby dodać 

Opublikowano

bo to jest gra z 360 marketplace i jak masz konto zalożone na us albo zmigrowane na us to mozesz to pobrać jak nie to będzie nie dostępne w twoim regionie, zmiana regionu na xone nie zadziała

Opublikowano

zalozenie nowego konta na us raczej duzo wysilku nie pochlonie tylko ciekawe jak z jezykiem. jak mam grac po angielsku to nawet dupy sobie nie zawracam

Opublikowano

zalozylem konto na us ale wywala błąd o złym regionie

Opublikowano

xD

Opublikowano

Lol jak głuchy z niemową. Jest blokada regionalna i nic Wam to nie da. Można ew. próbować przez stronę z ukrytym ip i może jak będzie BC na XOne to się uda pobrać.

Ja mam wydanie specjalne na X360 więc nie rusza mnie to.

Opublikowano

vpn na stany, próba zmiany regionu i dalej guwno

Opublikowano

w sumie ta gra kosztuje 19zł na allegro nie wiem po co walczyć :D

Opublikowano

Gra jest śmiesznie tania, była już też w GwG, a pudełko można kupić za kilka paczek fajek (fajne wydanie btw) xD No ale za darmo!!!

Opublikowano

By cebulić Wieśka, to na prawdę nisko trzeba upaść, nawet jak na Janusza z Cebulolandii. :sir:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Microsoft taki dobry :banderas: Jak skończę trójeczkę to od razu zabieram się za wieśka 2.

Opublikowano

i to jest super promocja, używki chodzą od 70/80zł   

Opublikowano

gierka typowe ubi ale jesli ktos nie gral to za taka cene warto, brac i sie nie zastanawiac

Opublikowano

Ale to to samo co 3 tylko inaczej podobno. A mnie trójka znudziła otwartym światem dość szybko (choć fabuła na początku mega). To chyba FC4 nie dla mnie?

Opublikowano

Mnie urzekl klimacik i muza. Pudelkowa wersje musze sobie sprwic przed Primalem.

Edytowane przez KoBik

Opublikowano

A sobie kupie. Raczka trzeba nakarmić. :cool: