Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Marketplace

Featured Replies

Opublikowano

ceny zdrapek nie zawsze ida w dol razem z waluta no i ostatnio jak sprawdzalem wszystkie byly sold out

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 365,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Limbo za darmo na XOne - bierzcie jak najszybciej, bo nie wiadomo czy to kolejny błąd cenowy.   https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/LIMBO/3cc55383-1ab0-46c9-bd04-0d4bb5921d6a

• Boże uciekłem z ps4 bo tam połowa znajomych gra w destiny a tutaj to samo się szykuje. Nie macie lepszych gier na xone?

• Turecki Xbox rozdaje kody na pełną wersję gry Forza Motorsport 6. Wystarczy podać swój e-mail i gamertag, a następnie czekać na ewentualną wiadomość z kodem. Do tej port nikt jej nie dostał, ale warun

Opublikowano

Ze znajomym braliśmy gry z tureckiego psn i sam revolut wystarczył - nie trzeba było kombinować z VPN. Na Xbox Store na pewno jest to wymagane ? 

Opublikowano
6 minut temu, hav7n napisał:

ceny zdrapek nie zawsze ida w dol razem z waluta no i ostatnio jak sprawdzalem wszystkie byly sold out

A to zwracam honor :hi: dawno nie bawiłem się w cebule

Opublikowano
W dniu 28.08.2018 o 16:47, funditto napisał:

Ze znajomym braliśmy gry z tureckiego psn i sam revolut wystarczył - nie trzeba było kombinować z VPN. Na Xbox Store na pewno jest to wymagane ? 

Tak,jeśli chcesz płacić kartą w innym regionie to trzeba kombinować z vpn lub proxy.

Opublikowano

Czy działają Wam zakupy? U nas jak i w innych regionach. Wczoraj próbowałem coś kupić i nic. Wszedłem na Live Status a tu awaria zakupów od 22.06.18.

Opublikowano
1 minutę temu, Matriks_1111 napisał:

Datę podali czerwcową, ale problem z zakupami jest realnie odczuwalny od 31 sierpnia.

Pewnie ma to coś wspólnego z turecką lirą :usmiech:

Opublikowano

Raczej coś się posypało na serwerach Microsoftu, wszystkie ich usługi mają problemy, nie tylko Xbox Live, nawet patche do gier zostały opóźnione xD 

Opublikowano

Wczoraj kumplowi w ogóle nie pobierało listy znajomych i nie chciało go zalogować, więc coś się konkretnie zesrauo albo to atak tureckich hakerów w celu obrony kursu liry :dynia:

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi. Motyla noga a tak sie nagrzałem na Injustice 2 w promocji u indyków.

Opublikowano

W zrozumiałym języku instrukcja już jest niedostępna, bo autor miał pogrożone paluszkiem od modów za naruszanie regulaminu, czy coś takiego.

Opublikowano
3 godziny temu, hav7n napisał:

A w zrozumiałym języku?

- Znajdujemy sobie to co chcemy kupić
- Przełączamy na argentyne (bo tutaj najtaniej)
- Dodajemy jakiś adres z neta oraz SWOJĄ KARTĘ z SWOIMI DANYMI
- Klikamy żeby kupić, wyskakuje komunikat że płatność odrzucono skontaktuj się z MS

A teraz zaczynają się czary które mogą trwać od 3 minut do 30 (niema na to reguły)
- Klikamy ponownie zakup i wciskamy klawisz enter (trzymamy ciągle!)
- I płatność będzie w nieskończoność powtarzana aż wejdzie
- Assasin kupiony w pre orderze tym sposobem po 20 minutach trzymania entera
- Jurasic po 3 minutach.

#1 Aktualizacja:
MS ogarnął serwery, zakupy nadal działają ale pojawiły się dodatkowe wymagania
- do zakupów nie używamy już entera tylko skryptu
- kupujemy jedną grę jednocześnie w 3 zakładkach przeglądarki chrome lub firefox
- gra powinna być nasza po 5-10 minutach jeśli tak się nie stanie powtarzamy proces od nowa (po upływie ~30min)

Addon do skryptu:
TamperMonkey Google Chrome
TamperMonkey Mozilla Firefox
Skrypt

Obsługa skryptu:
- wchodzimy na to co chcemy kupić
- naciskamy strzałkę w górę na klawiaturze 
- skrypt zaczyna działać od tego momentu aż uda nam się kupić grę, skrypt wyłącza się sam
- klikamy myszką że chcemy kupić grę, skrypt zaczyna robić resztę za nas, otwieramy kolejną zakładkę, i powtarzamy proces 
- ręcznie można wyłączyć samemu naciskając strzałkę w dół na klawiaturze

Warto mieć włączone powiadomienia z przeglądarki (Windows 10-Chrome) żebyśmy wiedzieli kiedy udało się kupić.

Opublikowano

Mam pytanie jak zakup już przejdzie w preorderze to przy premierze już bez problemu ściągnie pieniądze z konta?

Opublikowano

Pierwsza próba kupna Injustice 2 bez skutku, odczekałem 30 min i próbuje jeszcze raz

Opublikowano

Ryzykować bana na XBL za kilkanaście złotych cebuli? Dz-dzięki, postoję

Opublikowano

Jakie dzbaniarstwo xD żeby gierke takiej wyszarpac :pawel: