Skocz do zawartości

Marketplace

Featured Replies

Opublikowano

A da radę dodać? Bo chyba nie jest region free. Kiedyś był w GwG i nie szło dodać z mojego konta USA. Tak jak teraz DeusExa.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 346,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Limbo za darmo na XOne - bierzcie jak najszybciej, bo nie wiadomo czy to kolejny błąd cenowy.   https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/LIMBO/3cc55383-1ab0-46c9-bd04-0d4bb5921d6a

• Boże uciekłem z ps4 bo tam połowa znajomych gra w destiny a tutaj to samo się szykuje. Nie macie lepszych gier na xone?

• Turecki Xbox rozdaje kody na pełną wersję gry Forza Motorsport 6. Wystarczy podać swój e-mail i gamertag, a następnie czekać na ewentualną wiadomość z kodem. Do tej port nikt jej nie dostał, ale warun

Opublikowano

musisz mieć konto nowe na us w takim razie założone żeby dodać 

Opublikowano

bo to jest gra z 360 marketplace i jak masz konto zalożone na us albo zmigrowane na us to mozesz to pobrać jak nie to będzie nie dostępne w twoim regionie, zmiana regionu na xone nie zadziała

Opublikowano

zalozenie nowego konta na us raczej duzo wysilku nie pochlonie tylko ciekawe jak z jezykiem. jak mam grac po angielsku to nawet dupy sobie nie zawracam

Opublikowano

zalozylem konto na us ale wywala błąd o złym regionie

Opublikowano

xD

Opublikowano

Lol jak głuchy z niemową. Jest blokada regionalna i nic Wam to nie da. Można ew. próbować przez stronę z ukrytym ip i może jak będzie BC na XOne to się uda pobrać.

Ja mam wydanie specjalne na X360 więc nie rusza mnie to.

Opublikowano

vpn na stany, próba zmiany regionu i dalej guwno

Opublikowano

w sumie ta gra kosztuje 19zł na allegro nie wiem po co walczyć :D

Opublikowano

Gra jest śmiesznie tania, była już też w GwG, a pudełko można kupić za kilka paczek fajek (fajne wydanie btw) xD No ale za darmo!!!

Opublikowano

By cebulić Wieśka, to na prawdę nisko trzeba upaść, nawet jak na Janusza z Cebulolandii. :sir:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Microsoft taki dobry :banderas: Jak skończę trójeczkę to od razu zabieram się za wieśka 2.

Opublikowano

i to jest super promocja, używki chodzą od 70/80zł   

Opublikowano

gierka typowe ubi ale jesli ktos nie gral to za taka cene warto, brac i sie nie zastanawiac

Opublikowano

Ale to to samo co 3 tylko inaczej podobno. A mnie trójka znudziła otwartym światem dość szybko (choć fabuła na początku mega). To chyba FC4 nie dla mnie?

Opublikowano

Mnie urzekl klimacik i muza. Pudelkowa wersje musze sobie sprwic przed Primalem.

Edytowane przez KoBik

Opublikowano

A sobie kupie. Raczka trzeba nakarmić. :cool: