Opublikowano 22 grudnia 20168 l Life is strange za 17,50. za taką cenę można sprawdzić co to za interaktywny film. Wiele opinii jest bardzo pozytywnych. Specyficzna ale bardzo dobra gra.
Opublikowano 22 grudnia 20168 l Największe wyprzedaże a nic dla mnie Miały chyba być dzienne też okazje. Nic nie znalazłem na necie a Major chyba też nie pisze.
Opublikowano 22 grudnia 20168 l Dziennej? Czyli codziennie będą jakieś nowe tytuły? Nie zrobią przypadkiem, że przeceniają te już przecenione i może się okazać, że dzień wcześniej kupiliśmy coś drożej?
Opublikowano 22 grudnia 20168 l Major Nelson napisał dzisiaj, że dzienne promocje będzie ogłaszał na swoim twitterze, jest też lista na majornelson.com w stosownym do poście, wygląda na to, że też będzie aktualizowana.
Opublikowano 22 grudnia 20168 l Dziennej? Czyli codziennie będą jakieś nowe tytuły? Nie zrobią przypadkiem, że przeceniają te już przecenione i może się okazać, że dzień wcześniej kupiliśmy coś drożej?Nie. To będzie coś nowego. Chyba przez 2-3 lata nie było dziennych okazji. Jak takie przecany jak na LiS to czekam niecierpliwie
Opublikowano 22 grudnia 20168 l Próbuję podpiąć kartę visa z pko żeby kupić miesiąc za złotówkę ale nie może autoryzować. Też może macie problem czy pko zbyt plebejskie dla konsoli?
Opublikowano 22 grudnia 20168 l O ile się nie mylę to w takim przypadku jedynie można to zrobić bezpośrednio poprzez 360tkę. Na X1 i PC jedynie kartą.
Opublikowano 22 grudnia 20168 l @Colin- spróbuj paypalem. @Godot- właśnie nie da się, swego czasu próbowałem, ma to jakiś związek z Microsoft points z poprzedniej generacji, sposób na to mam taki jak powyżej- paypal. Chyba, że się da, to chętnie się dowiem jak.
Opublikowano 22 grudnia 20168 l Próbuję podpiąć kartę visa z pko żeby kupić miesiąc za złotówkę ale nie może autoryzować. Też może macie problem czy pko zbyt plebejskie dla konsoli? miałem dzisiaj problem z autoryzowaniem karty kupując przez konsolę, ale na xbox.com poszło
Opublikowano 22 grudnia 20168 l Mi tez nie działała i nie działa autoryzacja. Musiałem kupować golda przez PayPala. Jak sie sprawdza do kiedy ma się aktywnego golda? E: widze ze RE4 tez nie moge kupic kartą, nie wiem o co kaman. Edytowane 22 grudnia 20168 l przez XM.
Opublikowano 22 grudnia 20168 l O ile się nie mylę to w takim przypadku jedynie można to zrobić bezpośrednio poprzez 360tkę. Na X1 i PC jedynie kartą.Ja nie mam tego problemu bo biorę zawsze przez X360. Jednak problem jest taki że na One regiony (przez co i walutę) można zmieniać do woli. Na X360 jest tylko ta z pierwotnego regionu. Stąd mam tylko dolary bo konto wieki temu zakładane na USA.
Opublikowano 22 grudnia 20168 l PP nie chciał się powiązać na konsoli więc dodałem przez www i ogarnąłem. dzięki za pomoc
Opublikowano 23 grudnia 20168 l Dziennej? Czyli codziennie będą jakieś nowe tytuły? Nie zrobią przypadkiem, że przeceniają te już przecenione i może się okazać, że dzień wcześniej kupiliśmy coś drożej?Nie. To będzie coś nowego. Chyba przez 2-3 lata nie było dziennych okazji. Jak takie przecany jak na LiS to czekam niecierpliwie Co roku jest odliczanie z jednodniowymi ofertami w ramach świątecznej wyprzedaży... 23 grudnia: Peggle 2 Magical Masters - 15zł Rayman Legends - 38,94zł
Opublikowano 23 grudnia 20168 l Pierwsze jest w Ea Access, drugie było w GwG. Ale jak ktoś nie ma / nie zdążył kupić, to śmiało można klikać. Dobre gry za psi pieniądz.
Opublikowano 23 grudnia 20168 l Wrog na pewno było w zeszłym roku? Bo coś mi się wydaje że nie. Kiedyś było regularnie to na bank.
Opublikowano 23 grudnia 20168 l Dziennej? Czyli codziennie będą jakieś nowe tytuły? Nie zrobią przypadkiem, że przeceniają te już przecenione i może się okazać, że dzień wcześniej kupiliśmy coś drożej?Nie. To będzie coś nowego. Chyba przez 2-3 lata nie było dziennych okazji. Jak takie przecany jak na LiS to czekam niecierpliwie Co roku jest odliczanie z jednodniowymi ofertami w ramach świątecznej wyprzedaży... 23 grudnia: Peggle 2 Magical Masters - 15zł Rayman Legends - 38,94zł :obemi: Dobrze zrobiłem, że wstrzymałem się z kupnem Raymana w pudełku.
Opublikowano 23 grudnia 20168 l Można tutaj zadawać pytania odnośnie korzystania z marketplace bo kilku rzeczy nie ogarniam, czy jest jakiś osobny temat? Na zasadzie "zielony jak trawa"?
Opublikowano 23 grudnia 20168 l Wrog na pewno było w zeszłym roku? Bo coś mi się wydaje że nie. Kiedyś było regularnie to na bank. Na pewno 2015: http://www.onlinecenter.pl/14108/Aktualnosci/Swiateczno-noworoczna-wyprzedaz-w-Xbox-Live.html 2014: http://www.onlinecenter.pl/13368/Aktualnosci/Swiateczna-wyprzedaz-w-Xbox-Live.html 2013: http://www.onlinecenter.pl/12314/Aktualnosci/Swiateczno-noworoczna-wyprzedaz-Xbox-Live.html 2012: http://www.onlinecenter.pl/10786/Aktualnosci/Swiateczno-noworoczna-wyprzedaz-na-Xbox-Live.html