Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

@ screeny z GTA

Ten pierwszy akurat nic nie pokazuje bo tam jedyna róznica to pora dnia.

Co innego tej drugi. Można w internecie znaleźć więcej porównań. Na tych górskich terenach w pełnej wersji są słabsze i mniej różnorodne trekstury i jakieś 20% drzew w porównaniu do pierwszego trailera i screenów.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Adi, ale to przecież każdy wiedział więc trochę taki suchar. 

Opublikowano

Heh no nie wiem, taki Iras twierdził że pomiędzy wersjami nie ma różnicy. Deklarował nawet że po premierze wrzuci porównanie "wieczorem z deszczową pogodą".

Opublikowano

No dajcie spokoj.Ta grafa osiagalna jest na nowych konsolach tylko komus sie nie chce.To jest suchar.

Opublikowano

Czy mógłbyś mi proszę wskazać te najlepsze produkcje na PC, których nie ogram na konsolach? :) Bo nie jestem w tym temacie obeznany, a oprócz niszowych tytułów nic wielkiego nie widzę (nie mówię tu o MMO). Piszę serio, bez żadnej zbędnej tutaj ironii.

Sorki, że dopiero teraz. Pisałem, że nie chodzi mi o AAA bo chyba to masz na myśli poprzez "nic wielkiego". Gry na PC nie mają takich budżetów jak te konsolowe (no chyba, że mowa o grach multiplatformowych), nie są robione w myśl zasady cinematic experience, co ja traktuje jako wielki PLUS ( na takie wrażenia mam już coraz bardziej wy(pipi)ane). Na blaszkach panuje moda na powrót do korzeni (chociaż nie takich bardzo starych), choćby w RPGach (np. The Banner Saga, Sahadowrun, Expeditions: Conquistador czy nadchodzący Wasteland 2), shooterkach (Hard Reset, Tower of Guns, Rising Storm). Nie wspominam o przeżywających renesans formy przygodówkach (mowa raczej o klasycznym znaczeniu tego gatunku, a nie połączeniu platformówki ze strzelanką i pseudo zagadkami), simach, horrorach (patrz ostatni spust konsolowców nad konwersją Outlast), survivlach, menagerach, symulatorach, strategiach wszelakich, indykach maści różnej (platformery, łażone bitki, logiczne) czy tryliardzie wartościowych e-gierek.

Gierki często nie przechodzące się same, nie ciągnące za rączkę od punktu A do punktu B, raczej mało przyjazne dla kanapowców pragnacych lekkostrawnej rozrywki (taki FTL zgwałcił mnie niejednokrotnie, ale przyjemność z każdego kolejnego razu nie mniejsza niż w Soulsach). Co kto lubi, ale można spokojnie taplać się w obu kałużach i równie dobrze się bawić.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Heh no nie wiem, taki Iras twierdził że pomiędzy wersjami nie ma różnicy. Deklarował nawet że po premierze wrzuci porównanie "wieczorem z deszczową pogodą".

Taki Iras twierdził, że pomiędzy materiałami z E3 2013 i ostatnimi nie ma różnicy. Czytać się lepiej naucz.

Opublikowano

To ci co od kilkunastu lat klepia jedna serie?

Opublikowano

wyglądające jak kolejna część starego IP xD

aha bo bym zapomniał, R* mnie oszukało i zrobiło jedną z najlepszych technicznie gier generacji, o ile nie najlepszą xD

Edytowane przez 44bronx

Opublikowano

Nawet Bungie gra w tytanowego mesjasza

j5rB0BgNAjLi7.png

I CO TERASSS YETI

Niech lepiej pracuja nad nowym Mesjaszem zamiast sie w robocie (pipi)c  :whistling:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Oby nie przegięli z tym graniem w Titanfall, bo jeżeli zrobią u siebie multi na jego modłę, to niektórzy będą rozczarowani ;)

Opublikowano

Koleżanka kupiła sobie laptopa Lenovo, Windows 8 i te sprawy, nie minęło parę tygodni jest i problem przecie to PC Master Race.

Wpiszę sobie problem na google, oczywiście milion tematów.

TE PECETY

Opublikowano

Koleżanka kupiła sobie laptopa Lenovo, Windows 8 i te sprawy, nie minęło parę tygodni jest i problem przecie to PC Master Race.

Wpiszę sobie problem na google, oczywiście milion tematów.

TE PECETY

>kup laptopa

>oczekuj wydajności

Opublikowano

aha, jakaś laska kupiła sobie laptopa, pewnie zainstalowała przez te kilka tygodni 10 toolbarów i 3 trojany i to ma o czymkolwiek świadczyć

te konsolomaniaki

Opublikowano

Dobra co warto ograć na PC czego nie na konsolach i nie ma yebnietych wymagań graficznych? 

1. Paper Please

2......

3......

4......

5......

?

Opublikowano

Starcraft 2, nawet jak multi kogos nie jara to kampania jest dluga i ciekawa.

Opublikowano

Nawet Bungie gra w tytanowego mesjasza

I CO TERASSS YETI

Będą wiedzieć jakiego multi nie robić w Destiny.

Opublikowano

FTL i AVGN jeszcze. To drugie dla fanów James'a ale w sumie dobry grywalny klon Megamana.

Opublikowano

Ten Tzar to chyba czasy prehistorii? No jak tak to zajo był HOMM3, Warfraft 3 + Frozen Throne i z paręnaście innych w postaci Fallout 1 & 2 np.

Do dziś pamiętam swoją własną wersję oblężenia Minas Tirith przez 5 armii orków udających zastępy Saurona - edytor Warcraft 3.

Mapa nad która siedziałem i edytowałem dobre 3 tygodnie, wliczając w to nawet powiększanie rozmiarów trolów do orków (te w W3 były mniejsze od nich, we władcy 3 razy większe), ich ilośc hp, szybkość, nazwy...) 

Robotnicy za miastem mieli za zadanie zbierac drewno, tak aby zbudować w stoczni okręty dla Aragorna (Arthasa), Legolasa (Illidiana) i Gimliego (hero dwarf class) wraz z 3 tuzinami kawalerii Rohanu.

Głównej bramy bronił zaś mag na koniu robiący za Gandalfa i 2 tuziny piechurów. 

Finału dopełniły duchy, które były nieśmiertelne i ostatecznie niszczyły bazy orków oraz pilnujących ich "Nazguli".

Wciąż mam gdzieś tą mapę. Na dyskietce...

No ale mi chodziło bardziej o ostatnie 7 lat.   

Edytowane przez nobodylikeyou

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.