Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Był płacz że gra jest tylko w nocy i o zmierzchu, to zmienili w nowym materiale na dzień gdzie jest mniej efektowne i płaskie światło, to te same płaczki jęczą że downgrade.

Edytowane przez Observer

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Dalej wygląda to na inną porę dnia, poza tym nawet ta strona nie sugeruje downgrade'u czy upgrade'u.

Opublikowano

zobaczymy jak ktos dorwie fulla i zobaczymy porownanie w sloneczna pogode, moze to byc wina pory dnia ale tez moze faktycznie troche zredukowali cieniowanie. W kazdym razie same przywiazanie do detali jest identyczne i to cieszy, w dniu premiery to bedzie bezsprzecznie najladniejsza gra na next geny

Opublikowano

Trzeba być popie,rdolonym by doszukiwać się różnicy w grafice. Gra wygląda doskonale, po prostu. Xone by tego raczej nie pociągnał, a znam architekture xone doskonale ponieważ pracowałem przy niej,

Opublikowano

zobaczymy jak ktos dorwie fulla i zobaczymy porownanie w sloneczna pogode, moze to byc wina pory dnia ale tez moze faktycznie troche zredukowali cieniowanie. W kazdym razie same przywiazanie do detali jest identyczne i to cieszy, w dniu premiery to bedzie bezsprzecznie najladniejsza gra na next geny

Dokładnie. Może to być wina pory dnia, albo rzeczywiście pogorszyli trochę cienie. A czy najładniejsza, sam nie wiem. Dla mnie wciąż Ryse czy Shadow fail wyglądaja lepiej. Zreszta bedę pewny na 100% 21 marca jak już dorwę grę.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

http://www.dualshockers.com/2014/03/13/infamous-second-sons-retail-version-shows-radical-differences-compared-to-e3-2013-trailer/

"inFAMOUS: Second Son’s Retail Version Shows Radical Differences Compared to E3 2013 Trailer"

te screeny co tu wkleiliście różnic nie pokazywały poza porą dnia ale już w linku widać różnice - o ile detale identyczne to wydaje mi się, że oświetlenie/cieniowanie pocięli

Ciężko oceniać oświetlenie bo jest inna pora dnia. Natomiast same detale trochę poleciały na jakości.

Zwróć uwagę na metke na czapce, badziki i koszule

inFAMOUS_Comparison_3.gif

Albo tu na krawędzie kamizelki

inFAMOUS_Comparison_6.gif

Jest downgrade ale mały a to "Radical" w tytule newsa z Dualshockers to typowe onetowe zagranie.

Opublikowano
Jest downgrade ale mały a to "Radical" w tytule newsa z Dualshockers to typowe onetowe zagranie.

nie wiemy czy jeden screen jest złapany lepiej od drugiego, nic nie wiemy. A Dualshockers nie odnosił się do technicznych zmian, tylko artystycznych jak inne tło itd.

Opublikowano

w kazdym razie (pipi)y jesli juz jakies roznice sa, dobre sony nie zaserwowalo nam powtorki z targer renderow motorstorma i killzone. Sony <3

Opublikowano

mi się bardzo podobał ten efekt ostrego słońca i tych cieni na każdym szczególiku, oczodołach, kołnierzykach itp. czekam na directfeed takiego efektu z gry.

Opublikowano

http://www.dualshockers.com/2014/03/13/infamous-second-sons-retail-version-shows-radical-differences-compared-to-e3-2013-trailer/

"inFAMOUS: Second Son’s Retail Version Shows Radical Differences Compared to E3 2013 Trailer"

te screeny co tu wkleiliście różnic nie pokazywały poza porą dnia ale już w linku widać różnice - o ile detale identyczne to wydaje mi się, że oświetlenie/cieniowanie pocięli

Ciężko oceniać oświetlenie bo jest inna pora dnia. Natomiast same detale trochę poleciały na jakości.

Zwróć uwagę na metke na czapce, badziki i koszule

inFAMOUS_Comparison_3.gif

Albo tu na krawędzie kamizelki

inFAMOUS_Comparison_6.gif

Może tak, może nie. te zdjęcia z 2014 są jakieś takie bardziej rozmazane i może to być tego powód. trzeba czekac do 21ego i wtedy zobaczymy jak ludzie zrobią jakieś porównania.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Niech mnie ktoś zawoła jak zaczną pojawiać się pierwsze faktyczne materiały z The Division oraz porównania do tego "gameplay" trailera z E3. To będzie cudowne - zrobi się popcorn i będzie podziwiać dramę oraz wymówki graczy: "a bo inna pora dnia", "wcale nie wygląda dużo gorzej" itp.

Opublikowano

A może jeszcze powiesz, że nie ma innej pory ?

Opublikowano

O wiele bardziej podoba mi się oświetlenie na pierwotnych screenach i mam nadzieję, że w Second Son będziemy mieli jednak do czynienia z taką porą roku, w której jest właśnie takie oświetlenie jak na pierwszym obrazku.

Opublikowano

Przecież screeny z 2014 są z materiału w 720p, przerzuconego przez facebook przy pomocy funkcji share, bo nic lepszego w tym momencie w sieci nie ma. Nic dziwnego, że metka na czapce jest mniej wyraźna :woot:

Opublikowano

No na razie będzie szukanie trochę sensacji na siłę. Forzę czy Watch Dogsa na razie ciężko pobić.

Opublikowano

Tak się czasami zastanawiam czy czytanie ze zrozumieniem naprawdę jest takie trudne, ale jak widać jest.

Może mechanika w TitanFallu jest inna, ale jak patrze na to grafika to jest wypisz wymaluj COD. Nawet (pipi)a czcionka jest identyczna. Także COD z mechami to trafne określenie, a na pewno jeśli chodzi o wygląd.

OK ale czy Medal of Honor AA, pierwsze, drugie, czwarte Call of Duty nie były co najmniej fajne? Takie jechanie po panach Jasonie West i Vince'ie Zampella jest chyba modne. Już przy MW2 pokłócili się z Activ., więc nie wiem, co się działo dalej w ich współpracy. Nie mniej jednak mają co wpisać w portfolio i mimo że ost CoDy są do bani, to nie sądzę, aby ich decyzją było rǔchać graczy (idealista, wiem)

Opublikowano

@ porównanie infamous'a

Seriously? :blink:

Jedyne co BYĆ MOŻE zmieniło się na gorsze to cienie.. ale i tego nie widać akurat na tych screenach. Poza tym detali jest akurat więcej, szczególnie w otoczeniu. Ostrość w tym wypadku to raczej wina wyraźnej kompresji.

Tutaj to już na poważnie ktoś próbuje zrobić szum z niczego.

Nie da się jednak ukryć, że efektowniej i przyjemniej prezentuje się to w porze południowej niż tej popołudniowej.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

w porze południowej niż tej południowej.

Że co ?

:)

Opublikowano

Jak porównujecie forze z youtuba to jest git i nikt nie pyta poważnie? ale jak tyczy się to gry na PS4 to wielkie zdziwko i szukanie dziury w całym, albo panowie wszystko traktujemy na jedynym poziomie albo trzeba zakończyć tą dysputy bo bebechy w brzuchy się wywalają  na drugą stronę jak się czyta te wasze wypociny. Widzę, że jak  chcecie to  na wszystko znajdziecie sobie wytłumaczyć w tej swojej głowie.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

czy doczekamy się dnia bez kolejnej porcji beki z sony ? 

killzłom 900p

infamous w dół

deep down w dół

fatamorgana drive club

order z paskami na pół ekranu

To tak w skrócie, już nie kopmy leżącego że nie ma gier a konsole i pady wykonali z zużytych opon Jelcza   :sweat:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

w porze południowej niż tej południowej.

Że co ?

:)

Miało być popołudniowej ale zjadło się jedno "po" ;)

@ Soul

Nie bądź śmieszny. W Forzy jakie by screeny nie były nie zminei to np. płaskiej publiczności w modele 3D. Nie zmieni to też wyraźnie widocznych zmian w geometrii otoczenia.

Tutaj co widać wyraźnie to tylko inną porę dnia. Napisałem, że rozmycie to raczej wina kompresji. Nie napisałem chyba "na 100%"?

Polecam też zobaczyć ostatni gameplay, w którym Delsin (czy jak mu tam) ma tą nową wersję kurtki i widać tam, że tekstury na niej są takie jak trzeba.

Lubicie tak klepać aby klepać... ale pomyśleć już ciężko...

Opublikowano

forza_motorsport_5_60711.jpg

Ja mówię o tych screenach z youtuba, jakie były komenty do tego, było fajnie i nikt Ci nie pisał Emet nie bądź śmieszny!

Więc i Ty nie pisz tak mi.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Najpierw Watch Dogs,potem Dark Souls 2 teraz to. Niezle ciekawe co nastepne

Pewno kolejna gra zapowiedziana przez Sony na E3 :)

Opublikowano

forza_motorsport_5_60711.jpg

Ja mówię o tych screenach, jak było komenty do tego było fajnie i nikt Ci nie pisał Emet nie bądź śmieszny!

Więc i Ty nie pisz tak mi.

No pewnie, że nie było bo ja tych screenów NIGDY nie wrzucałem i raczej nie komentowałem. Tak więc ten.. no.. Nie bądź śmieszny Soul!

:lol:

Edytowane przez Emet

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.