Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

W Second Son akurat zagram w tym miesiącu, ale staraj się, bo coś ci dziś nie wychodzi ;-)

Bierzesz PS4?

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Oczywiście, że żartowałem, z tym, że w przyszłości Sony dokona jakieś optymalizacji aby wycisnąć z PS4 jeszcze więcej, to jest pewne. Cieszy, że w pierwszych miesiącach życia konsoli, dostajemy grę z otwartym światem z taką grafiką.

PS. Jak ten WD wypada marnie przy grze Sucker Punch.

Mnie bardziej cieszy fakt że nowy Batman, Wiedźmin, FF XV, Kingdom Hearts itp. ominą past geny i Wii U. Jeśli te gry okażą się hitami, w co nie wątpię - będzie to najlepszy dowód na to że mała baza użytkowników to nie problem i taktyka ugrania kilku dolców na past genach się nie sprawdza ( przez co poległ WD ). Devi szybko przerzucą się tylko na next geny, i past geny oraz Wii U zostanie w odstawce i poznamy moc next genów szybciej, niż to się mogło wydawać. Już teraz multiplatformy się lepiej sprzedają na next genach. Najwidoczniej biznesowo to się opłaca.

Kwestia kiedy konsole osiągną maximum możliwości pozostaje otwarta - życzę sobie i wam żeby było to jak najpóźniej :-)

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

jak rockstar zrobi sandboxa piszac go od podstaw pod next geny to putin z zachwytu chyba spowrotem odda krym, niesamowicie wygladaja te shoty z SS

Opublikowano

Naaaajs...

ix4aA26TWvHh6.jpg

Infamous_screens.jpg

1655456_10203498791089558_1214241031_o.j

Edytowane przez Magik

Opublikowano

Super wyglądają te nowe screeny. Niektóre kadry przywodzą na myśl Alana Wake'a :)

Opublikowano

źeby tylko gameplaywo nie zawiodła

Opublikowano

RPG do Dark Souls jakoś tak mi średnio pasuje. Są statsy, są klasy, ale ta gra opiera się na walce, a nie na odgrywaniu roli, pozanawaniu świata, fabule.

Widać że nie przeszedłeś żadnej części. :( Tak mówią newbie, które widziały kawałek gry i mówią, że DS to hack`n`slash bez fabuły, po prostu wszystko jest ukryte w opisach przedmiotów, zdawkowych dialogach czy wyglądzie przeciwników i lokacji. Wrzucałem już kiedyś i wrzucę jeszcze raz, w poniższym linku jest kompletny opis fabuły w Demon`s Souls

http://db.gamefaqs.com/console/ps3/file/demons_souls_story.txt

Nie wrzucam bezpośrednio do postu zgodnie z regułami, bo jest zbyt długie.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

E pytanie te screeny są z Share Buttona? Bo jak tak to gra w realu wygląda jeszcze lepiej.

Opublikowano

Super wyglądają te nowe screeny. Niektóre kadry przywodzą na myśl Alana Wake'a :)

Chodzi o ten screen prawda ?

My%20Great%20Game%20-%20My%20Great%20Cap

Moje pierwsze skojarzenie bylo takie samo ;]

Opublikowano

Jesteś taki doświadczony i ograny, respect.

Tę listę wrzucono do netu jakoś 5 miesięcy temu. Konsol jeszcze nie było. W momencie kiedy się pojawiła, nie mogłeś pójść do sklepu i kupić sobie żadnej z gier na next-geny, bo pokazywała gry ZAPOWIEDZIANE. Dzizas, nie te, które już wyszły. Każdy z widocznych tam tytułów został w jakiś sposób potwierdzony, więc nie kumam co jest w niej kłamliwego i tego zrozumieć nie mogę. Najlepsze, że i parę miesięcy temu i teraz jej "kłamliwość" wytykają tylko fanboje Xboxa.

Milan już pisał, że praktyka sony, polegającą na zapowiadaniu gier, aby tylko ludzie nakupili konsol, jest śmieszna i nie powinna mieć miejsca.

Czy on też jest botem?

Opublikowano

E pytanie te screeny są z Share Buttona? Bo jak tak to gra w realu wygląda jeszcze lepiej.

Tak, robione za pomocą Share. Już widzę wylew fotek po premierze w "Co Nowego" w zakładce PS4. ;)

Opublikowano

RPG do Dark Souls jakoś tak mi średnio pasuje. Są statsy, są klasy, ale ta gra opiera się na walce, a nie na odgrywaniu roli, pozanawaniu świata, fabule.

Widać że nie przeszedłeś żadnej części. :( Tak mówią newbie, które widziały kawałek gry i mówią, że DS to hack`n`slash bez fabuły, po prostu wszystko jest ukryte w opisach przedmiotów, zdawkowych dialogach czy wyglądzie przeciwników i lokacji. Wrzucałem już kiedyś i wrzucę jeszcze raz, w poniższym linku jest kompletny opis fabuły w Demon`s Souls

http://db.gamefaqs.com/console/ps3/file/demons_souls_story.txt

Nie wrzucam bezpośrednio do postu zgodnie z regułami, bo jest zbyt długie.

łe jezu, wiedziałem, że zaraz będzie "muh theorycrafting"

Opublikowano

Dokładnie :)

Opublikowano

Ej, ale pedał w rurkach nie zostawia śladów na deszczu, a w KZ: SF były. Chvj, a nie next-gen, pewnie zabrakło ramu, beka z konsolomaniaków.

Opublikowano

@kruku: nie wiem czemu się czepiasz fabuły w serii Souls. Właśnie sposób w jaki jest ona w tej serii podana mi się bardzo podoba bo nie jest to wszystko podane w łopatologiczny sposób. Trzeba się troszkę wczytać w każdy tekst jaki serwuje gra bo często właśnie w takich głupich opisach itemków jest zawarte krótkie info o historii jakiejś postaci bądź o samym świecie. Fajne jest takie poznawanie małymi kroczkami świata po którym się wałęsamy.

Opublikowano

liczyłęm że na ps4 będzie już fizyka materiału na poziomie fizyki fałd spodni,  a czuje zę te spodnie są betonowe ;/

W gtav mi sie podobała ta podmianka tekstur koszuli podczas biegania, jakby to było in da ril tajm

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

Koleś po lewej na tym screenie wygląda jakby był doklejony w photoshopie. 2/10

Edytowane przez mate5

Opublikowano

a te rosliny na prawo od zielonego samochodu pamiętają konsole której nie pamięta mazzeo

Opublikowano

1394852903-2.jpg

1394863156-2.jpg

Opublikowano

Na pierwszym screenie Delsin wygląda jak Batman.

Opublikowano

Jakies opinie na temat gameplayu od tych ludzi co juz graja w pedala w rurkach?

Opublikowano

Jakies opinie na temat gameplayu od tych ludzi co juz graja w pedala w rurkach?

Juz po screenach widac ze nudno, max 6/10

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.