Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

XBOX LAJW PARTY (przypominam: ekskluzywnie dla xboxa) W TITANFALL (przypominam, ekskluzywnie dla xboxa): "Hej zeratul, jak sie gra na PS4?" "Zayebiscie, nie włączałem od stycznia".

Dyskutujmy.

No to chyba normalne, że jak ma się komfort posiadania kilku konsol to nie trzeba katować jednej cały czas.

Ja obecnie mam PS4, PS3 i WiiU odpalam tą na której obecnie są fajne gry. Na PL premierę pewno kupię nowego klocka który też będzie miał swoje 5 min.

To że gardzę multi i w ogóle nie odpalama tych trybów pozwala mi ograć wszystkie najlepsze gry na wszystkie systemy. Wspaniałe uczucie, polecam wszystkim fanboyom.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

201403160405191eb9y.jpg

w nocy next gen, za dnia past gen? beka

znowu beka ze szrota ps4, ile można  :rofl:   a miało być tak pięknie ale trzeba przyznać że wybrane nocne zdjęcia prezentują się całkiem nieźle, gra ma swoje momenty. 

Niech R* wyda dopakowane GTAV na nowe konsole a nie jakieś pedały w rurkach strzelające różowymi kolorkami, sonyboty wstyd mi za was.

Opublikowano

Powiedziala Daddy odpalając swój cud techniki w rozdzielczości 720p  :teehee: 

Opublikowano

znowu beka ze szrota ps4, ile można  :rofl:  

Lepsza beka jest z framerate Titanfalla niż z tego.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Nie ogarniam już kiedy ludzie tutaj trolują, a kiedy piszą poważnie. Wyjdzie ładna, fajna gra na PlayStation to i tak będzie gówniana dla Ravena, Blubera czy Mazzeo bo pyerdolą chyba dla zasady.

Przy premierze Titanfall grafika nie miała zadnego znaczenia, gra zwalnia cholernie, technicznie to babol, ale tam oprawa przecież się nie liczy, tylko grywalność. A jak ktoś wrzuca foty z inFamous, które obecnie jest najładniejszą grą sandboksową w dodatku cholernie grywalną to już beka z urojonego powodu. Ten temat mnie czasem przeraża.

Jak w 2006 roku wyszło pierwsze Gears of War, to nawet "klapki" dodawały, że to pierwsza, faktycznie next-genowa gra. Ale w sumie mentalności ludzi to nie zmieniło, bo kiedy na PS3 wyszły Resistance (im dalej, tym ładniej), Motorstorm (który urzekał choćby błotem) i Ratchet (wyglądający jak filmy animowane) to gry porównywano do drugiej generacji Xboxowych. Ale botki i tak się śmiały, że to syf, tamto nudne, a to dla dzieci. W sumie nic nowego.

Ale i tak uważam, że teraz jest znacznie, znacznie gorzej i ludziom się trochę w dupach poprzewracało od efektów i grafiki, bo w najładniejszych grach potrafią doszukiwać się jakiś pierdół i bzdur, zamiast doceniać jaki postęp ukazuje sie na naszych oczach i oceniać wreszcie grafikę jako całokształt, a nie nudne teksturki tam i ówdzie.

Swoją drogą, to, co Rockstar zrobiło przy GTA V przechodzi dla mnie ludzkie pojęcie, ta gra prezentuje się oszałamiająco jak na PS3/X360. W ogóle wygląda kapitalnie.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano
Nie ogarniam już kiedy ludzie tutaj trolują, a kiedy piszą poważnie.

Witaj w klubie, IMO to zależy jak komu wygodnie xD

Opublikowano

Nie ogarniam już kiedy ludzie tutaj trolują, a kiedy piszą poważnie. Wyjdzie ładna, fajna gra na PlayStation to i tak będzie gówniana dla Ravena, Blubera czy Mazzeo bo pyerdolą chyba dla zasady.

W nienawiści do PlayStation tak wychowano mnie.

A teraz wracam kończyć Uncharted 2 i zastanawiam się czy 9- czy jednak 8+ ;/.

Opublikowano

Jak (pipi) smiesznie jest gdy boty wyłapują dla nich wygodne screeny z infamousa i wklajaja w porównaniu z mesjaszem na ktorego produkcje poszlo pieniedzy tyle ze XO bedzie musial jeszcze sie dwa lata sprzedawac by osiagnac taki zarobek jaki generuje Rockstar.

Jak nisko trzeba upasc by porownywac SS do gry ktora jest absoulutnym masterpiecem technicznym, gry ktora tak wyglada i tak chodzi na naszych staruszkach przy ktorych Master Race o parametrach konsoli mialby problem z wygenerowaniem takiej dbalosci/jakosci o detale w takiej oprawie samego mieszkania gracza w mesjaszu.

Jak wielkim hipokryta trzeba byc by powiedziec zle slowo dotyczace grafiki w SS przy czym radosnie tupczac na widok TitanFalla, jak smutną personalnie trzeba byc osoba by powiedziec cos zlego o framerejcie Killzona a przy tym nie komentujac wiekszych dropow w Titanfallu ktory chodzi w rozdzielczosci wyswietlacza na mikrofalowce.

Boty oglaszam oficjalnie, jest mi was zal.

Opublikowano

Podwójne standardy ot co. 

Opublikowano

tez uwazam ze jakby do gta5 dac lepszy antyaliasing i betonowe 30fps to nawet bez poprawy tekstur i z identycznym silnikiem oswietlenia jak na ps3/x360 ta gra w ogole nie mialaby sie czego wstydzic przy pozycjach na next geny

Opublikowano

Jak (pipi) smiesznie jest gdy boty wyłapują dla nich wygodne screeny z infamousa i wklajaja w porównaniu z mesjaszem na ktorego produkcje poszlo pieniedzy tyle ze XO bedzie musial jeszcze sie dwa lata sprzedawac by osiagnac taki zarobek jaki generuje Rockstar.

Jak nisko trzeba upasc by porownywac SS do gry ktora jest absoulutnym masterpiecem technicznym, gry ktora tak wyglada i tak chodzi na naszych staruszkach przy ktorych Master Race o parametrach konsoli mialby problem z wygenerowaniem takiej dbalosci/jakosci o detale w takiej oprawie samego mieszkania gracza w mesjaszu.

Jak wielkim hipokryta trzeba byc by powiedziec zle slowo dotyczace grafiki w SS przy czym radosnie tupczac na widok TitanFalla, jak smutną personalnie trzeba byc osoba by powiedziec cos zlego o framerejcie Killzona a przy tym nie komentujac wiekszych dropow w Titanfallu ktory chodzi w rozdzielczosci wyswietlacza na mikrofalowce.

#REKT

Dobra robota xboty, fani sony zostali doprowadzeni prawie do łez. To co, jutro powtórka?

Opublikowano

Żarty żartami, ale mazzeo ma w co grać, a posiadacze ps4 nie.

Opublikowano

Knack

BF4

AC4

KZ4

Indyki

Infamous: Piękny Syn

gify z Drive Club

O CO CI CHODZI

Opublikowano

Sonoklapy i Xboty są siebie warci i jedni i drudzy uciekają się do tych samych metod, przyganiał kocioł garnkowi ot co. 

Opublikowano

Nic, a nic - sam pogrywam w Dead Nation, FIFĘ, za chwilę inFamous, a jeszcze muszę ogarnąć Tomb Raidera sobie i zaległego Assassin's Creeda, a chcę przejść jeszcze kilka innych pozycji. Mówisz ogółem, czy tylko o exach? Bo to już zależy od preferencji. Jako wielki fan wyścigówek, za(pipi)iście żałuję, że z DriveClubem są takie hece, bo taką Forzę to łyknąłbym od razu :) Ale Ryse, Dead Rising czy Killer Instinct np. w ogóle mi nie szkoda (z czego nie przepadam za bijatykami).

Opublikowano

#REKT

Dobra robota xboty, fani sony zostali doprowadzeni prawie do łez. To co, jutro powtórka?

Licze na to, wypilem dzis pol litra wiec humor jest a i tak zabraklo troche do łez.

Ale myśle ze gdyby Raven,Mazzeo,Bluber i Daddy napisali kolejno post pod postem to poleciała by mi nie tyle łza co móglbym sie posrać ze śmiechu.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

<boroboro style> beka z mazzeo, ktory upgraduje kompa do BF4 zeby grac w full hd na ultra xDDDD a wydaje ponad 2k na xbox one dla tytanowego janusza 792p + dropy frameratu + tearing xDDD do tego gardzi kall of djuti a robi w nich calaki, ale titan GOTY/G!!! a przy okazji to przy okazji to 24/7 na forum i przegrywanie zycia w klotniach ktory kawalek plastiku lepszy xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD11111!!!!!!!!!!"</boroborostyle>

Edytowane przez bartiz

Opublikowano

<boroboro style> beka z mazzeo, ktory upgraduje kompa do BF4 zeby grac w full hd na ultra xDDDD a wydaje ponad 2k na xbox one dla tytanowego janusza 792p + dropy frameratu + tearing xDDD do tego gardzi kall of djuti a robi w nich calaki, ale titan GOTY/G!!! a przy okazji to przy okazji to 24/7 na forum i przegrywanie zycia w klotniach ktory kawalek plastiku lepszy xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD11111!!!!!!!!!!"</boroborostyle>

ale ten przecinek to ty usuń co

Opublikowano

Raven raven jeszcze dziś rano cisnął jaranie się grafiką, chorągiewka aż taka ? 

Odnośnie GTA

Przebij to.

ale o czym ty pyerdolisz, ja się tylko dostosowuje do standardów fanów plejstejszyn, którzy jak zwykle przy okazji premiery jakiegoś eksa trudnią się jedynie wrzucaniem screenów i gifów

A o czym mają pi.erdolic? Dema nie ma, nic nie ma, wiec do premiery pozostało jarać się grafiką i potencjałem powerów.

Opublikowano

W nienawiści do PlayStation tak wychowano mnie.

A teraz wracam kończyć Uncharted 2 i zastanawiam się czy 9- czy jednak 8+ ;/.

Wszystko spoko, ale w(pipi)iające to jest, że jeśli ktoś napiszę tak w stosunku do Xboxa, to zlatuje się cała zgraja i zaczyna robić nalot i pojazd po takim gościu, jaki to jest "znafca" (vide obrona Titanfall dziesiątki stron temu). Swoją drogą, jak Mazzeo naśmiewał się z framerate'u w Killzonie to Xboty miały bekę i bekę, ale jak okazało się, że Titanfall ma tearing i cholerne spadki (przy czym chodzi w 792p i jest na silniku Source, wygląda brzydko) to już cisza. Ta hipokryzja mnie chyba drażni najbardziej, bo gdyby jeszcze potrafili skrytykować dowolną produkcję na tego Xboxa i potępiać Respawn za z(pipi)anych koderów, ale lepiej siedzieć cicho i wychylać się tylko wtedy, kiedy coś dotyczy PlayStation.

Sam potępiam tych z(pipi)ów z Sony/Evolution za brak DriveCluba, bo do czego to do cholery podobne, żeby odwalali takie (pipi) z jakąś grą. Miała wyjść na premierę, to przekładają, pokazują (pipi) warte 10 sekundowe filmiki i dalej nic nie wiadomo. Jeszcze miała być w Plusie, a pewno nie będzie. Mam nadzieję, że Sony tak czy siak dotrzyma słowa i zaoferuje ten tytuł w Plusie (w trochę okrojonej edycji, tak jak miało być), bo w innym wypadku spotkają się z ogromną falą hejtu.

Opublikowano

Wszystko spoko, ale w(pipi)iające to jest, że jeśli ktoś napiszę tak w stosunku do Xboxa, to zlatuje się cała zgraja i zaczyna robić nalot i pojazd po takim gościu, jaki to jest "znafca"

No to w takim razie słabych macie żołnierzy, że nie potrafią bronić inFamous: Czapka z Reserved. Trzeba przeprowadzić restrukturyzację.

Opublikowano

Jaka cisza? Przecież chyba kilka osób przyznało, że TF wygląda mocno średnio i brak stałych 60fps to mocny potwarz, nawet sam MaZZeo. O to właśnie chodzi, że beka z Xboksa to może być non-stop, a każde podniesienie ręki na potęgę PlayStation od razu zostaje zapamiętane na wieki i odbierane tak dogłębnie, jakby ktoś Wam mamę obrażał :/.

Opublikowano

JAKI DAMYDŻ KONTROL XDDDDDDDDDD

stwierdzam ze taki maciomaniak nie dorósł do console wars. Niektórzy nigdy nie zostaną wojownikami konsol.

Ja akurat myślę, że ty nie dorosłeś do jakiejkolwiek konstruktywnej dyskusji z kimkolwiek, bo co chwila sadzisz xD, setki emotek, w(pipi)iasz swoją hipokryzją, zakłamaniem i debilną argumentacją, po czym udajesz wielkiego luzaka i cwaniaka. Jesteś typowym przykładem zazdrosnego polaczka, który każdemu życzyłby najgorzej, bo tobie coś w życiu nie wyszło chyba. Zawistnym i słabym. Statusy, beka ze wszystkiego, brak kultury - za(pipi)iście. Ale i tak można się wykręcić, że to internet i wstawić dziesiątki "XD" by pokazać - "wow, patrzcie jak mam wy(pipi)ane, hohoho". Żałosne. Poza tym ty masz ze mną jakiś urojony problem od miesięcy, odkąd śmiałem się, że człowiek w moim wieku musi w twojej opinii co najwyżej roznosić ulotki. Ogarnij dupsko bo przykro patrzeć. Dla mnie lecisz na ignore i nie mam ochoty więcej oglądać twoich fałszywych komentarzy.

Opublikowano

Maciomaniak, jesteśmy w Console Wars. Cytując Bruce'a Lee:

"Don't think, feel"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.