Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Najlepszy jest maciomaniak, rycerz przybył z krainy srajonly i nie może znieść porządku świata jaki panuje w console wars na tym forum od lat. Coś jak lamer wbijający się do ekipy, gdzie ludzie wyzywają się od dziwek, szmat, kurew, a on tylko "nie rozumiem, przestańcie jak tak można".

Tu jest "nienawiść do sony/ms tak zostałem wychowany" a nie jakieś głaszczenie się po pupciach.

+10000

To jest najgorsze co może być, wbijasz do CW, a ktoś próbuje towarzystwo 'okiełznać' i pokazać że się nie ładnie zachowujemy

taka osoba kojarzy mi sie z typem człowieka gdzie wchodzi na imprezę każdy dobrze sie bawi a on zaczyna opowiadać ile to on nie zarabia itp hehe

mega zabicie klimatu

Btw

Ja akurat myślę, że ty nie dorosłeś do jakiejkolwiek konstruktywnej dyskusji z kimkolwiek, bo co chwila sadzisz xD, setki emotek, w(pipi)iasz swoją hipokryzją, zakłamaniem i debilną argumentacją, po czym udajesz wielkiego luzaka i cwaniaka. Jesteś typowym przykładem zazdrosnego polaczka, który każdemu życzyłby najgorzej, bo tobie coś w życiu nie wyszło chyba. Zawistnym i słabym.

Ten cytat trafia do mojego notatnika "Złote Myśli z FPE"

Żebyś ty jeszcze potrafił ten klimat wytworzyć :( daleko mi do człowieka którego opisałeś, ale też nie czaisz chyba jak wyglądało CW kilka lat temu. Z pewnością nie tak, jak styl który sam "reprezentujesz". Chrzanić to zresztą, nie będę się tutaj udzielać. Kiedyś CW polegało na dyskusji która konsola jest lepsza i dlaczego, a ludzie potrafili wrzucić argument i jego uzasadnienie w postaci obrazków/linków/statystyk. Dziś jest "beka z playstation/xboxa", "Knack x6" albo "XDDDDDDDDDDDDDDDD". Istotą tego CW powinno być "XDDDDDDDDDDDDDDD" to najlepiej pokazuje aktualny poziom, a najgorsze, że ten poziom nie został wykreowany przez ludzi z gameonly, których się taki mazzeo czepia, a przez wielbicieli xboxów.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Najlepszy jest maciomaniak, rycerz przybył z krainy srajonly i nie może znieść porządku świata jaki panuje w console wars na tym forum od lat. Coś jak lamer wbijający się do ekipy, gdzie ludzie wyzywają się od dziwek, szmat, kurew, a on tylko "nie rozumiem, przestańcie jak tak można".

Tu jest "nienawiść do sony/ms tak zostałem wychowany" a nie jakieś głaszczenie się po pupciach.

+10000

To jest najgorsze co może być, wbijasz do CW, a ktoś próbuje towarzystwo 'okiełznać' i pokazać że się nie ładnie zachowujemy

taka osoba kojarzy mi sie z typem człowieka gdzie wchodzi na imprezę każdy dobrze sie bawi a on zaczyna opowiadać ile to on nie zarabia itp hehe

mega zabicie klimatu

Btw

Ja akurat myślę, że ty nie dorosłeś do jakiejkolwiek konstruktywnej dyskusji z kimkolwiek, bo co chwila sadzisz xD, setki emotek, w(pipi)iasz swoją hipokryzją, zakłamaniem i debilną argumentacją, po czym udajesz wielkiego luzaka i cwaniaka. Jesteś typowym przykładem zazdrosnego polaczka, który każdemu życzyłby najgorzej, bo tobie coś w życiu nie wyszło chyba. Zawistnym i słabym.

Ten cytat trafia do mojego notatnika "Złote Myśli z FPE"

a przez wielbicieli xboxów.

Pawel_Zadura_co_zlego_to_nie_ja.jpg

tutaj to klapki same sobie strzelają w stopy i jest ich 10 razy więcej więc nie wiem czy to takie oczywiste

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Generalnie dużo się zmieniło po premierze obu konsol, zwolennicy xboxa nie mają czym walczyć, brakuje argumentów, wiec albo dostajemy posty o niczym daddiego, albo zmieniony styl pisania MaZZeo, bo też zauważyłem, że od jakiegoś czasu pisze inaczej, kiedyś trolling mu lepiej wychodził :P

Opublikowano

Maciomaniak jest w porządku. Ma tylko jeszcze internetowy dziewiczy wąs pod nosem i nie rozumie do końca dlaczego tutaj jest tak a nie inaczej.

Tutaj są sami żołnierze, niektórzy brutalni ale z honorem inni mało inteligentni robiący jako mięso armatnie. Każdego dnia stają w pierwszym szeregu aby bronić znaczka swojej konsoli i stawić czoła deszczowi argumentów wystrzelonemu przez artylerie strony przeciwnej. Każdego dnia w pocie czoła przekopują internety w poszukiwaniu gifów które będą ciosem dla oponentów. 

To jest wojna Maciuś, krew i łzy, za późno na łagodzenie konfliktu.

Opublikowano

Żebyś ty jeszcze potrafił ten klimat wytworzyć :( daleko mi do człowieka którego opisałeś, ale też nie czaisz chyba jak wyglądało CW kilka lat temu. Z pewnością nie tak, jak styl który sam "reprezentujesz". Chrzanić to zresztą, nie będę się tutaj udzielać. Kiedyś CW polegało na dyskusji która konsola jest lepsza i dlaczego, a ludzie potrafili wrzucić argument i jego uzasadnienie w postaci obrazków/linków/statystyk. Dziś jest "beka z playstation/xboxa", "Knack x6" albo "XDDDDDDDDDDDDDDDD". Istotą tego CW powinno być "XDDDDDDDDDDDDDDD" to najlepiej pokazuje aktualny poziom, a najgorsze, że ten poziom nie został wykreowany przez ludzi z gameonly, których się taki mazzeo czepia, a przez wielbicieli xboxów.

nie jęcz już.

Jak tam Knack? bo nie wiem czy mam sygnaturkę aktualną.

Opublikowano

Jak (pipi) smiesznie jest gdy boty wyłapują dla nich wygodne screeny z infamousa i wklajaja w porównaniu z mesjaszem na ktorego produkcje poszlo pieniedzy tyle ze XO bedzie musial jeszcze sie dwa lata sprzedawac by osiagnac taki zarobek jaki generuje Rockstar.

Jak nisko trzeba upasc by porownywac SS do gry ktora jest absoulutnym masterpiecem technicznym, gry ktora tak wyglada i tak chodzi na naszych staruszkach przy ktorych Master Race o parametrach konsoli mialby problem z wygenerowaniem takiej dbalosci/jakosci o detale w takiej oprawie samego mieszkania gracza w mesjaszu.

Jak wielkim hipokryta trzeba byc by powiedziec zle slowo dotyczace grafiki w SS przy czym radosnie tupczac na widok TitanFalla, jak smutną personalnie trzeba byc osoba by powiedziec cos zlego o framerejcie Killzona a przy tym nie komentujac wiekszych dropow w Titanfallu ktory chodzi w rozdzielczosci wyswietlacza na mikrofalowce.

Boty oglaszam oficjalnie, jest mi was zal.

#REKT

Dobra robota xboty, fani sony zostali doprowadzeni prawie do łez. To co, jutro powtórka?

powtórka codziennie, płacz sonybociarni jest cudowny, w sumie to nie ich wina że codziennie $oniacz dostarcza powody do beki i że za ps4 poza sprzedażą nie ma argumentów :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano
Last week I praised the sun, but this week I WILL PRAISE

(•_•)

( •_•)>⌐■-■

(⌐■_■) THE SON.

Opublikowano

Konsolowcy wolą bardziej ambitna rozrywkę, fabułę, dialogi wciągającą historię.

Tylko fani Sony, na xboxie prym wioda cody, halo i inne pifpaf.

Heavy+Rain+QTE.png

8307763u7C_o.jpg

2019068-u4.jpg

XD

halo-reach-leaked-screen.jpg

928234_112906_screen001.jpg

no i to by było na tyle.

a wiesz jaka jest róznica między tymi screenami? W gierki z xboxa przynajmniej się gra xD

A oni dalej te 3 gry na krzyż XD

the-last-of-us-screenshot-ME3050143220_2

Wiepout+HD+4.jpg

maxresdefault.jpg

uncharted_2_plunder.jpg

3d_001.bmp.jpg

demons_souls_25.jpg

img60832865.jpg

Motorstorm_ss2.jpg.jpg

GT5_Multiplayer_Screenshot.jpg

LBP2-3.jpg

ninokuni-003.jpg

infamous-20090511025444809.jpg

DeadNation_3.jpg

405e14529d0667ba06719edbef289193.jpg

Przez łzy ale walczom. xD

eric-cartman-bravo.jpg

W nienawiści do Źyd-Boksa. Tak mnie właśnie wychowano

Ps Maciomaniak, bierz przykład, a nie płaczesz że źle.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Same strzelanki i wyścigi (no, jeden powiedzmy rpg), cóż za różnorodne gry, nie to co krasnale i forza co rok

Opublikowano

Ups umknęło mi:

Dragons-Crown.jpg

to już 3 rpgi i każdy w innym stylu.

+ bijatyka

+ platformówka jeśli jeszcze nie zauważyłeś.

GoW3, Disgaea'ę, Sly Cooper i Ratcheta z 07, 09 i 2013 z litości odpuściłem. 

X-Box [*]

Opublikowano

I znowu jeśli chodzi o gry o xboxa to "wrzucę screen z gearsów i halo i styka, reszty nie szukam nie jestem posrany" a co do ps3 to przetrzepanie całego neta do 2006 roku.

Opublikowano

Ale po co mamy się babrać w prehistorii? :( Wiadomo że od 2008 Sony zaczęło brać was ostro, by w 2009 wygrać szerszą ofertą i potwierdzić to w 2010, 2011 i 2013. 

Kilka smutnych faktów:

2008:

X-Box:

Fable 2, GoW2, Lost Odysey

PS3:

MGS4 + MGO, Wipeout HD, LBP, Motorstorm: Pacific RIft, Resistance 2, GT:P, Ratchet & Clanck 

2009:

X-Box:

Forza3, Halo: Wars, Shadow Complex

PS3:

U2, KZ2, Infamous, Ratchet, Demon Souls, Wipeout HD Fury, Valkyria Chronicles

2010:

X-Box:

Halo: Reach, Alan Wake, Fable 3

PS3:

GT5, GOW3, Heavy Rain, Dead Nation

2011:

X-Box:

GoW3, ?

PS3:

U3, R3, KZ3, Infamous 2, Digaea4, MS: Apocalypse

2012:

X-Box:

Forza: Horizon, Halo 4 

PS3:

Starhawk, Journey, Twisted Metal, Playstation All Stars (dzięki Figaro)

2013:

Potrzeba wymieniać tą miażdzącą przewagę?

Ps Neta przetrzepałem do 2008 (wyjątek to Tk5)

Opublikowano

2012:

X-Box:

PS3:

Starhawk, Journey, Twisted Metal, Playstation All-Stars

FIXED FOR YA

Opublikowano

eric-cartman-bravo.jpg

Opublikowano

Żeby było jeszcze śmieszniej w 2005 i 06 to nie żyd-boks był zwycięzcą a.... znowu Sony, wraz z ps2 (m.in. Metal Gear Solid 3: Subsistence, Okami, Shadow Of the Collosus, GoW2, Valkyria Profile 2: Silmeria) 

Tak więc dla was lata 2007-2008 i 12. Przykro mi...

eric-cartman-bravo.jpg

Edit: A nie bo...

Z tym 2008 to w sumie też na minus względem ps3. :(

Opublikowano

E-sport na konsolach to tylko bijatyki i piłka nożna reszta na piecykach.

I nie zapominajmy o wyścigach, których kulminacją jest coroczne Gran Turismo Nissan Academy, gdzie zwycięzcy międzynarodowego turnieju wybierani są przez Nissana, przechodzą przez fazę rywalizacji na prawdziwych torach (np. Silvestrone) jako kierowcy Nissana, a zwycięzcy dołączają do teamu Nissana i stają się normalnymi, zawodowymi kierowcami. I to nie jakimś "zawalidrogami" ale potrafiącymi stawać na podiach, tak jak np. ostatnio w 24 godzinnym wyścigu Dubaju w klasie SP2. Lub dołączają do F1, jak Jann Mardenborough w klasie GP3 (i który dostał się do programu szkoleń w Infiniti Red Bull Racing). 

No ale takie rzeczy to na konsolach, komputrowcy mają jakieś tam aseto corsy, czy inne randomowe wyścigi. Nissan wybiera swoich kierowców spośród graczy Gran Turismo. Spośród pro. Spośród konsolowców.

Opublikowano

Nissan wybiera swoich kierowców spośród graczy Gran Turismo. Spośród pro. Spośród konsolowców.

Spośród pecetowców kierowców rekrutują zakłady oczyszczania:

Garbage-Truck-Simulator.jpg

Opublikowano

E-sport na konsolach to tylko bijatyki i piłka nożna reszta na piecykach.

I nie zapominajmy o wyścigach, których kulminacją jest coroczne Gran Turismo Nissan Academy, gdzie zwycięzcy międzynarodowego turnieju wybierani są przez Nissana, przechodzą przez fazę rywalizacji na prawdziwych torach (np. Silvestrone) jako kierowcy Nissana, a zwycięzcy dołączają do teamu Nissana i stają się normalnymi, zawodowymi kierowcami. I to nie jakimś "zawalidrogami" ale potrafiącymi stawać na podiach, tak jak np. ostatnio w 24 godzinnym wyścigu Dubaju w klasie SP2. Lub dołączają do F1, jak Jann Mardenborough w klasie GP3 (i który dostał się do programu szkoleń w Infiniti Red Bull Racing). 

No ale takie rzeczy to na konsolach, komputrowcy mają jakieś tam aseto corsy, czy inne randomowe wyścigi. Nissan wybiera swoich kierowców spośród graczy Gran Turismo. Spośród pro. Spośród konsolowców.

Haha Mendrek a ty dalej w tym swoim ograniczonym przez klapki konsolowym świecie. Wiesz co to iRacing? Kto to na przykład Gregger Huttu? Pablo Lopez? O jakie stawki się jeździ? Nie wiesz bo takich rzeczy na konsolach nie ma i nie będzie

Idź już spać.

Opublikowano

Knack pewnie ma się dobrze, 1080p, wiesz co to chociaż znaczy na konsolach?

A wiesz co znaczy fun i radosc z gry w gronie znajomych? Czy juz tylko rozdzialka sie liczy, nie wazny jaki crap, wazne jest fapowanie nad 1080p. O moj Boze ta gra chodzi w 1080p, jak pieknie, az chyba przejde ja 7 razy z zachwytu  :wub:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ja wiem, dlatego gram w titanfall. Szkoda tylko ze xboty inaczej spiewaly w zeszlej generacji jak na ps3 brakowało trawy.

Opublikowano

2012:

X-Box:

PS3:

Starhawk, Journey, Twisted Metal, Playstation All Stars (dzięki Figaro)

Aha, na X360 nie wymieniasz gier z cyfrowej dystrybucji, ale na PS3 tak, nie mówiąc o tym, że exy na X360 to same gry 70+ (czyt. lepsze niż najlepszy ex na PS4), a te szroty jakie wymieniłeś w 2012 na PS3 to sam pewnie nigdy nawet nie pomyślałeś by w to zagrać xD

Aha wymienianie dodatku do Wipeouta jako ex to też fajne zagranie, gg

Edytowane przez raven_raven

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.