Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

jak tam sonoklapy , infejmus na alegro za stowke wystawiony ?

HEHE

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Niczym hav3n od nich nie roznisz. Zagrales chociaz w jedna z tych gier ? Dlaczego multi w Killzonie wedlug Ciebie jest nudne ? Infamousa skonczyles rozumiem ?

Przez ostatnie 10 lat wolalem Xboxa - nawet 1szego stawialem przed PS2, ze wzgledu na Xbox Live, teraz po latach wrocilem do obozu Sony (wlasnie przez fakt, ze obecnie PSN na PS4 niczym nie ustepuje) i majac 3 sprzety w domu (PS3 na ktorym mam mase zaleglosci), swietna Vite i PS4 ostatnia rzecza o jakiej bym pomyslal, to dokupienie jeszcze kolejnego "nextgena" (trudno w sumie nazwac nextgenem konsole, ktora prawie 5 miesiecy po premierze nadal ma problemy z wyswietlaniem grafiki w HD).

I jasne - moze kiedys - ale na pewno nie dla takich exow jakie sa obecnie na rynku, a nad ktorymi tak piejecie...

(PS4 takze dla exow nie wzialem!)

EDIT: szkoda, ze PS3 jest tak z(pipi)ana konsola, a PSN nie dziala na niej jak na 4ce. Nie wiem, czy MS az tak rozwinalby marke, gdyby japonczycy szybciej skumali, ze konsola to takze system, osiagniecia, spolecznosc i gra ONLINE.

Z drugiej strony Ty kupiles PS4 zeby ograc BF4 I Fife wiec prosze cie, jestes ostatnia osoba ktorej musze sie tlumaczyc. I ostatnia ktora powinna sie tu wypowiadac

Bo beton tak powiedział?

Opublikowano

na E3 zapowiadali ze wyjdzie w 2014, ostatnio wydali informacje, ze najwczesniej w 2015, data nieznana, wiec moze rownie dobrze byc to grudzien.

Tak czy siak - nie kupuje konsol wylacznie dla exow - w tym roku zalezalo mi na paru multiplatformach, ktore juz przelozyli, na obu nextgenach !

http://www.craveonline.com/gaming/articles/640777-your-halo-journey-on-xbox-one-begins-in-2014-says-microsoft

“Your Halo Journey on Xbox One Begins in 2014,” = Halo 5 in 2014 confirmed

<ok>

Opublikowano

No nikt wtedy nie pomyslal, ze chodzi o HALO 2. Pewnie gdyby Noughty Dog napisalo cos takiego o TLOU, wszyscy by sie jarali w temacie TLOU2, a wyszedłby remake, to beki nie byloby konca - ale jak jest HALO po raz setny na dodatek z przed 10 lat (tylko dla najwiekszych fanow) to super !

Przeszedlem KZ I BF4 na PS4. Nigdy nie zagralem w zadna czesc DR ale coop na Xbonie mnie wessal niesamowicie. Przeszedlem tez Ryse ale tutaj nie ma o czym mowic bo wydmuszka. Mam jeszcze niedokonczonego Raymana ale ze obecnie cioram w Titana to nie wiem kiedy przysiade.

Nie gralem w zadna poprzednia czesc Infamous ale SS napewno kupie I obadam.

U mnie posucha polega na tym ze ogralem co mnie interesowalo a nie ze betonowo bronie jednej platformy z dwoma multiplatformami

A ja bronie PS4 ? Dla mnie na PS4 jest tak samo malo gier jak na Xbox One.  Ciebie DR wessal, mi sie multi w Killzone podoba, ale ze nie mam czasu grac w 2 fpsy, tak jak nigdy nie grywam w 2 pilki nozne, dlatego wybralem poki co multiplatforme. Ty zas pier(pipi) jakby na Xbox One bylo 5 razy wiecej gier, a grasz w Raymana (pomijam juz fakt, ze czepiasz sie kogos kto gra na nextgenach w BF4 czy FIFE - mimo ze tam roznice sa ogromne a sam ciorasz w Raymana, ktory nie wiele sie rozni od wersji na Vite :teehee: ) i Tytanfall, ktory najprawdopodobniej zaraz pojawi identyczny na 360tke. No przekonales mnie !

Edytowane przez easye

Opublikowano

wystarczy na ps2 zobaczyc filmiki w trakcie gry - zamiast real-time sa to filmiki wlasnie z wersji na NGC, jest wyrazna roznica - btw edycja HD to podrasowany port wersji z ps2 czy gamecube?

Z tego co czytalem jest to port gamecubowej wersji, ale o dziwo kilku efektow brakuje.

A tutaj PS2 vs NGC:

RE4%20Comp%2007.jpg

gallery_278824_921_58201.jpg

maxresdefault.jpg

niesamowite jak japonska szkola robienia gier z punktu widzenia technicznego upadla na twarz przy ps3 i ta stagnacja trwa do dzis.

przeciez taki shenmue, virtua figher3, soul calibur, resident evil4, dmc czy final fantasy X wyprzedzaly i miazdzyly graficznie wszystko co zostalo splodzone przez zachod w tamtych czasach w momencie swoich premier

Opublikowano

True. Te gry prostu niszczyly absolutnie wszystko co wyszlo do tej pory. Nie dosc, ze swietne tytuly to jeszcze tak niesamowite graficznie swego czasu. Teraz Japonia dla mnie to tylko Platinum Games (ale mowa o gejpleju, a nie o oprawie), tyle i tylko tyle.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

<ok>

Pokazali na E3 trailer z Master Chefem, który wskazywał na nową część i dodali, że przygoda z Halo na Xbone zacznie się w 2014 roku. To wcale nie wyglądało jak zapowiedź nowego Halo na ten rok. Ani trochę.

<ok>

To tak jakby Sony do teasera nowego Uncharted dopisało datę 2014 a wypuścili reedycję U2. No bo przecież nie powiedzieli, że chodzi o nową część, prawda? Co z tego, że teaser na nią wskazywał.

Opublikowano

Wiadomo, ze przycieli w chu.ja, ale taka obrona terminu wydania H5 i tak jest lepsza niz "przeciez nigdy nie napisali kiedy bedzie premiera Drive Club". Mowa oczywiscie o przekladaniu premiery (nie liczac premiery na start) i tego SDF'a w takich momentach.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

<ok>

Pokazali na E3 trailer z Master Chefem, który wskazywał na nową część i dodali, że przygoda z Halo na Xbone zacznie się w 2014 roku. To wcale nie wyglądało jak zapowiedź nowego Halo na ten rok. Ani trochę.

<ok>

To tak jakby Sony do teasera nowego Uncharted dopisało datę 2014 a wypuścili reedycję U2. No bo przecież nie powiedzieli, że chodzi o nową część, prawda? Co z tego, że teaser na nią wskazywał.

Nie musieli nic dopisywac, klapki same sobie dopowiedzialy ze premiera na Swieta 2014

Opublikowano

True. Te gry prostu niszczyly absolutnie wszystko co wyszlo do tej pory. Nie dosc, ze swietne tytuly to jeszcze tak niesamowite graficznie swego czasu. Teraz Japonia dla mnie to tylko Platinum Games (ale mowa o gejpleju, a nie o oprawie), tyle i tylko tyle.

oprawa tez jest spoko, jako jedni z nielicznych na past genach potrafili robic silnik w stalych 60fps. Co najwazniejsze PG dalej garsciami czerpie z najlepszej szkoly japonskiej epickosci w grach - boze jak sobie wspomne jak chociazby re4 mial genialne walki z bossami...ehhh. Ogrywajac teraz FFX HD czy majac w pamieci RE4,shenmue czy pierwsze DMC wiem, ze to nie nostalgia tylko faktycznie dawna szkola robienia gie rbyla lepsza(przeciez w te gry swietnie gra sie nawet dzis), a nowe produkcje w wiekszosci to papki seryjnie produkowane dla masy. Nie o taka przyszlosc gier walczylem :(

Opublikowano

Ryo - stare tytuly. 
Motocyklista - nowe filmowe ekspirjensy

tumblr_ma1u8slaer1rxpb1yo1_400.gif

Trzeba nauczyc sie robic gify.

Opublikowano

Nintendo?

Opublikowano

Racja. Ale tutaj, jak dobrze wiesz, nie rozmiawiamy o Nintendo. Klapy na oczy i Knack najlepsza platformowka od lat.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Nintendo?

Jak tam MGS:GO Greg? skonczyles wczoraj juz z 5 razy? gdzie hate w odpowiednim topicu :P

Opublikowano

Tak swoja droga Ground Zeroes bedzie chyba pierwsza "wieksza"  gra, ktora sie pojawi w Plusie. Gdyby nie zalosni recenzenci bylby zapewne Knack, ale coz poradzic.

Opublikowano

Zauważyłem, że jak Ins zostanie pojechany w temacie, to potem odpowiada na praktycznie każdy post przez kilka stron pod rząd. Już któryś raz taka sytuacja. Jak dziecko.

Opublikowano
  • Autor

Zauważyłem, że jak Ins zostanie pojechany w temacie, to potem odpowiada na praktycznie każdy post przez kilka stron pod rząd. Już któryś raz taka sytuacja. Jak dziecko.

Ty tez sie smiesznie bronisz przed byciem klapkiem. :lol:

Edytowane przez Codename

Opublikowano

2. Ktos kto nie widzi potrzeby zagrania w najlepsze gry konkurencji jest po prostu daunem. Mozna robic piekne wymowki i wyjasnienia, czemu taki baran tego nie potrzebuje, ale odpowiedz jest prosta, beton w calej okazalosci.

Nie zgodzę się z tą opinią. Czasami jedna platforma wystarczy by wypełnić czas i gusta. Czasami jakaś platforma swoim line upem może komuś nie podpasować. Przykład? Wii U. Powiedzmy, że ktoś platformówek nie lubi. Odpadają Mario, Donkey Kongi, zostaje więc dość krótka niby-strategia (Pikmin 3) i dwie gry co już były - Wind Waker i MH 3. I jeszcze może Lego City Undercover, jak ktoś ma cierpliwość do loadingów. Resztę można ograć gdzieś indziej. Wii U to urocza konsola, ale szkoda że ma lichy line up i kiepskie perspektywy... :/

Opublikowano

Wybacz, ze odpisuje ale kto mnie pojechal ?

Opublikowano

2. Ktos kto nie widzi potrzeby zagrania w najlepsze gry konkurencji jest po prostu daunem. Mozna robic piekne wymowki i wyjasnienia, czemu taki baran tego nie potrzebuje, ale odpowiedz jest prosta, beton w calej okazalosci.

2. Dlaczego daunem? Bo nie ma hajsu, żeby kupić konsolę za dwa klocki i dwie gry po dwie paczki? 

Czytaj ze zrozumieniem. Nie ktoś kto nie kupił bo nie ma kasy - wtedy ok. Ale ktoś kto nie widzi potrzeby, nie chce poszerzyć horyzontów ale tłumaczy sobie mniej więcej tak "aaa beka z xbona, titanfall/dr3/forza dla yanuszy 792p, nie ogram bo beka z podkonsoli" [beton alert]

zamiast "no dobra, ograłbym chętnie tę Forzę czy Halo ale mogę sobie pozwolić tylko na jednego next gena, może kiedyś....."

ps. i w ogóle ten twój płacz o prześladowanie klapków w CW jest tak śmieszny... pewnie na miejscu dona czy mazzeo już dawno szukałbyś gałęzi i sznura.

To żaden płacz, bo centralnie mam to gdzieś co sobie myśli jakaś grupka betonów z tego forum (zesraj się ze śmiechu), ale nie musisz mnie instruować o co chodziło Insowi, bo doskonale to wiem. Kwestia taka, że wyraził się może nieprecyzyjnie, ale np. są osoby, które nie widzą potrzeby kupowania konsoli konkurencji, bo i tak nie mają czasu pograć w ich tytuły. Nie mówię tu o takich za(pipi)istych zapaleńcach jak ty chociażby, gdzie jest Xbone i nic więcej. To jest proste jak konstrukcja cepa, nie ma czasu/hajsu/możliwości, nie pogra, ale może i nie widzi takiej potrzeby, bo wystarcza mu to, co jest na danym sprzęcie.

Poza tym, w typowo betonowy sposób nie zrozumiałeś sensu wypowiedzi i odniosłeś się jedynie do jej części, żeby ci było wygodniej napisać "ciętą ripostę". Każdy z Xbotów staje się dokładnie taki sam, jakby w jednej wodzie kąpany.

Maciomaniak: szkoda komentowac twoj wywod, kompletnie nie zrozumiales a sie naprodukowales ...

Ja jeszcze wroce na chwile do RE4. Ciekawi mnie ile osob nadal nie wie, ze wersja na PS2 wyglada jak kupa w porownaniu do Gamecube'a. Pamietam, ze kiedys byl poruszony ten temat i niektorzy byli swiecie przekonani, ze obie wersje wygladaja identycznie.

Ta dyskusja z Ficusiem akurat była bardzo ciekawa - szkoda, że Japońska szkoła robienia gier nie ma już takiej siły przebicia jak za czasów PS2. Faktycznie, pozostaje Nintendo i... zobaczymy jaka będzie Bayonetta 2, ale ostatni Resident Evil nie miał nawet startu do czwórki... Ni no Kuni widziałem i chwile grałem i było fajnie skonstruowane i przemyślane ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Drugiego takiego buca jak Ins to ze świecą szukać. Nie jarają cię gierki m$? Jesteś daunem i baranem :woot:

Opublikowano
  • Autor

Drugiego takiego buca jak Ins to ze świecą szukać. Nie jarają cię gierki m$? Jesteś daunem i baranem :woot:

Smiesznie odwracasz kota ogonem :]

I gdzies swojego giermka zgubiłeś.

Opublikowano

I gdzies swojego giermka zgubiłeś.

Pewnie sprząta. W końcu któryś musi być kobietą w tym związku.

:sick:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.