Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

To moze czas zeby Sony znalazlo swoje Halo.

Jak widzisz, nie jest to takie proste, bo sam Microsoft Halo ma tylko jedno i będzie wyciskać z niego co się da.

Ale bez sensowne wywalanie kasy to tez nie jest sposob. Szczegolnie w sytuacji finansowej sony. Sony moglo by sie dogadac z Nintendo,ze Sony bedzie robic hardware nintendo software. I Nintendo zarobi i Sony zarobi.

A co do VR na pc,to jeszcze podobno Valve robi swoj VR wiec jeszcze jest nadzieja.

Edit

Oho, rekin biznesu na forum. Bo jak Sony sprzeda pięć milionów gry zamiast dziesięciu, to nie zarabia [ :lol:]

Jak już się tak martwi o zyski Sony, to niech lepiej do sprawozdań finansowych zajrzy i popatrzy na wyniki działów playstation oraz xboxa.

No tylko,ze u Sony to glownie dzial gier zarabia,a u MS moze i dzial xbox traci ale MS stac na takie straty bo odrabiaja sobie na win i office.

W MS kazdy oddzial musi zarabiac na siebie. Office nie przyjdzie z pomoca Xboxowi jak ten bedzie w dvpie.

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Do tej pory nie wiem co myśleć o tym kupieniu Oculus VR przez FB. Z jednej strony jest większa szansa na spopularyzowanie VR bo FB ma tyle pieniędzy na marketing że te gogle będą w TV, gazetach i w twojej lodówce. Z drugiej strony jak zaczną się cyrki z jakimiś ograniczeniami, zbieraniem danych co do contentu jaki odpalamy na goglach itd to będzie słabo. Ja poczekam z opinią.

A co do VR na pc,to jeszcze podobno Valve robi swoj VR wiec jeszcze jest nadzieja.

Z 5 innych ekip robi gogle VR tylko mało się o nich słyszy. Z ciekawszych jest np Glyph który ma fajną technologie wyświetlania obrazu (wyświetla obraz wprost do naszych oczu)

Pre order jest za 499$ więc tyle ile pierwotnie mial kosztować Oculus

Opublikowano

Ch,ujowo z tym Oculusem, ja tam stawiam świeczkę. A klapki dziękujcie Cukierbergowi, bo jeśli Morpheus odniesie sukces (ale nie odniesie z podejściem Sony*), to dzięki OR właśnie, który narobił hype'u na tą technologię.

*śmiejecie się z obowiązkowego Kinecta, ale jeśli chce się rozszerzać możliwości konsoli (odłóżmy na bok to, jak fajny Kinect jest czy nie jest), to trzeba od początku integrować konsolę z tym sprzętem, a nie stawiać przed wyborem: robisz normalną grę z pełnią mocy czy poświęcasz 20% pary i wkładasz więcej pracy by obsługiwać gadżet.

czyli na ps4 kpiny ciąg dalszy

no też liczyłem na inFamous, co zrobić :confused:

na infamous nie liczyłem, bo nawet za darmo bym w nią nie chciał zagrać, nie lubie gier gdzie się strzela laserkiem z palca. Ale już Knack, albo Tomb Raidera za 79 zł na przykład chętnie bym przyjął. Albo chociaż grę na miare Outlast, bo to co dostaliśmy w zeszłym miesiącu czyli dead nation ( które było dane nam na ps3 za darmo w zwiazku z awarią psn ) i to co dostaniemy teraz ( gorzej wyglądającej gry nie widziałem od ps1) to jest lekka przesada. Wydałem prawie 2 koła na ps4, zostaje zmuszony do wykupienia ps plus, gdzie rozgrywka sieciowa przynajmniej w fifie w którą grywam online, wcale nie jest bardziej stabilna niż na ps3 gdzie usługa była darmowa, a w zamian dostaję gry warte 10 zł, oraz niedostaje world cup 2014 bo EA się nie opyla, Watch doga w terminie i z grafiką next gen jak obiecali, drive clubu, bo nagle się okazało, że jak twórca gry w niego zagrał to się złapał za głowe jakiego crapa zrobił.

Hehe, cała prawda o płatnym PSN i szlachcicach PlayStation, którym nie rzucono za darmo żadnej nowości AAA

Opublikowano

co ja pacze, koleś by nie chciał infamous ale chętnie by przyjal knacka za 79zł

niby o gustach sie nie dyskutuje, ale jak ktos ma chuyowy to juz trzeba o tym wspomniec

Opublikowano

FB dywersyfikuje swoją działalność, ot co. Na pewno może przysporzyć to kontrowersji, ale z drugiej strony będzie zaplecze i marketing. Tak jak UberAdi bardzo pragnął, Oculus będzie do rzeczy innych niż gry, a czy do gier dalej? Na pewno już nie stricte, więc sorry Batory "your VR gaming is in another castle" ;)

Opublikowano

Tradycją Sony jest bieda po premierze. Ale możemy się jarać nadKonsolą, która już stoi w naszych domach. Najpotężniejszym sprzętem do grania dostępnym na rynku przy którym śmieszny XboxOne ze swoją grafiką 720p i ledwie 30 fps zalicza się do past generation. 

Opublikowano

Oculust Rift zebrał na Kickstarterze prawie 2,5 mln $. Ludzie płacący powyżej 275 $ mieli dostać okulary + Dooma 3, a dostaną wirtualne sadzenie marchewek ;] Ciekawe czy oddadzą kasę ze zbiórki?

Opublikowano

Tradycją Sony jest bieda po premierze. Ale możemy się jarać nadKonsolą, która już stoi w naszych domach. Najpotężniejszym sprzętem do grania dostępnym na rynku przy którym śmieszny XboxOne ze swoją grafiką 720p i ledwie 30 fps zalicza się do past generation.

Sprzet do grania na ktorym nie ma w co grac...beka to jest z Xbona bo mialo byc TV TV TV a od DR3 czy Titana nie moge sie oderwac

Opublikowano

Sprzet do grania na ktorym nie ma w co grac...beka to jest z Xbona bo mialo byc TV TV TV a od DR3 czy Titana nie moge sie oderwac

Ekstra, cieszymy się, inni nie mogą się oderwać od inFamous, KZ, czy Knacka, którego kończą po sześć razy. Ogarniasz to?

Ja np. sporo gram w BF4, niebawem kupie najładniej wyglądającą grę na next geny, a raczej next gena, bo obecnie na rynku jest tylko jeden.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

To trzeba przyznac, infamous jest przepiekny, jak ta gra wyglada i chodzi to nie da sie opisac, mega miodna, lizalem tylko czesc 1 i 2 ale ta czesc mnie wciagnela.

Opublikowano

Ekstra, cieszymy się, inni nie mogą się oderwać od inFamous, KZ, czy Knacka, którego kończą po sześć razy. Ogarniasz to?

Ja np. sporo gram w BF4, niebawem kupie najładniej wyglądającą grę na next geny, a raczej next gena, bo obecnie na rynku jest tylko jeden.

Oczywiscie ze ogarniam I sam kupie Infamous za jakis czas ale to nie bylo o tym...

MS zaliczyl faila na start a dla niektorych jak gra nie chodzi w 1080p to juz jest niegrywalna...

Sony za to obiecalo zlote gory, DC w Plusie I gry F2P a ja sie pytam co z Tego wyszlo?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Second Son to jedna z lepszych gier w jakie grałem w tym roku (w sumie wiele ich nie było, ale nie jestem znudzony formułą, bo jedynkę liznąłem, a w dwójkę nie grałem). Knacka przechodzi się niestety koło 3 godzin, jak już postać jest przypakowana i ma wszystkie artefakty, dlatego wielokrotne ukończenie go nie jest żadnym wyzwaniem czy wyczynem, a to, że beka, bo gra na 4? No i co z tego, skoro przechodzi się szybko i łatwo... Inna sprawa, że inFamous też wciąga jak szalony. Jedyne, czego mi brakuje na PS4 to jakiegoś za(pipi)istego tytułu do multi (taką grę w stylu Gearsów przyjąłbym z bananem na ustach) i wyścigów (innych od Rivals).

Gry F2P są dostępne i grywalne (a Planetside 2 wyjdzie niebawem), ale na forum nikt w nie nie gra, więc się o nich po prostu nie mówi. Szkoda mi tego DriveCluba :/

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Sony za to obiecalo zlote gory, DC w Plusie I gry F2P a ja sie pytam co z Tego wyszlo?

A co z grami F2P nie tak? Dotychczas wyszło War Thunder, Blacklight: Retribution, DC Universe Online i Warframe.

MS obiecał konsole nowej generacji i pytam co z tego wyszło?

Opublikowano

Oczywiscie ze ogarniam I sam kupie Infamous za jakis czas ale to nie bylo o tym...

MS zaliczyl faila na start a dla niektorych jak gra nie chodzi w 1080p to juz jest niegrywalna...

O co Ci chodzi?

Masz pare tytulow F2P, za chwile dojda kolejne takie jak Planetside 2 jako bonus za zakup nadkonsoli mozna w te gry grac bez posiadania PS Plus czyli mowiac prostsckim betonowym jezykiem Online Passa ktory wystepuje u betonow.

DriveClub mnie smuci i nie bede sie z tym kryl, dupa mnie jeszcze dzis od tego boli.Mysle ze gry nie zobaczymy a jak zobaczymy to bedzie to jakis (pipi)owy arcade racer bez uczucia ze tworzony przez ludzi ktorzy zrobili swietnego PGRa.

Opublikowano

A co z grami F2P nie tak? Dotychczas wyszło War Thunder, Blacklight: Retribution, DC Universe Online i Warframe.

MS obiecał konsole nowej generacji i pytam co z tego wyszło?

Nikt sie nie chwali ze zagrywa sie w te gry wiec myslalem ze nic nie ma :D

Mial byc Planetside 2 "early 2014", mamy koniec marca wiec?

PSN platny a dziala jak na PS3 ale z indykami wiec?

Jak napisze ze dobrze sie bawie w DR3 albo Titanie to zaraz texty ze sobie wmawiam bo 720p ale jak ktos klepie multi KZ I Knacka w kolko to juz "dobrze sie bawi, swiadomy wybor swiadomego gracza"

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Więc dowiedziałeś się, że War Thunder, Blacklight: Retribution, DC Universe Online i Warframe. są dostępne, czyli już oficjalnie ogłaszamy, ze PS4 ma znacznie więcej gier?

Tyle tygodni walki, postów xbotów, że na PS4 nie ma w co grać, a oni jak zawsze byli niedoinformowani. :(

Opublikowano

FB dywersyfikuje swoją działalność, ot co. Na pewno może przysporzyć to kontrowersji, ale z drugiej strony będzie zaplecze i marketing. Tak jak UberAdi bardzo pragnął, Oculus będzie do rzeczy innych niż gry, a czy do gier dalej? Na pewno już nie stricte, więc sorry Batory "your VR gaming is in another castle" ;)

Pytanie tylko co facecrap przeszkadza w tworzeniu gier pod VR których tak czy inaczej na PC będzie najwięcej. Jak narazie nosem kręci Notch który nie chce robić już Minecrafta w którego i tak ludzie już grają w VR bo community zrobiło moda.

Gry F2P są dostępne i grywalne (a Planetside 2 wyjdzie niebawem), ale na forum nikt w nie nie gra, więc się o nich po prostu nie mówi. Szkoda mi tego DriveCluba :confused:

Tyle że poza War Thunder i niedługo Planetsidem reszta gier F2P które wyszły na konsole to kupa, ewentualnie przeciętniaki jak Warframe.

Opublikowano

Więc dowiedziałeś się, że War Thunder, Blacklight: Retribution, DC Universe Online i Warframe. są dostępne, czyli już oficjalnie ogłaszamy, ze PS4 ma znacznie więcej gier?

Tyle tygodni walki, postów xbotów, że na PS4 nie ma w co grać, a oni jak zawsze byli niedoinformowani. :(

Klapek mode on

Ogram sobie na PC tylko RAMu dokupie

Klapek mode off

Opublikowano

o titanfallu tez juz prawie nikt nie pisze, wiec mozna uznac ze gry nie ma

he he

Opublikowano

do ogrania gierek f2p, indyków, bf4 kupuje PS4

ale titafall? pssfffff przeciez dokupie ramu i gram 1080p jak master race 120fps....

Opublikowano

o titanfallu tez juz prawie nikt nie pisze, wiec mozna uznac ze gry nie ma

he he

Ja juz sie znudzilem, moi kumple co kupowali ze mna na premiere tez juz olali.
Opublikowano

Gry F2P są dostępne i grywalne (a Planetside 2 wyjdzie niebawem), ale na forum nikt w nie nie gra, więc się o nich po prostu nie mówi. Szkoda mi tego DriveCluba :confused:

Tyle że poza War Thunder i niedługo Planetsidem reszta gier F2P które wyszły na konsole to kupa, ewentualnie przeciętniaki jak Warframe.

Ja bym powiedział że wszystkie F2P na PS4 to kupa, tak samo zresztą jak na PC. No ale jak ktoś lubi Titanfalla only online i uważa że Killer Instinct ma za(pipi)isty model sprzedaży, to taki War Thunder czy Planetside powinien wychwalać z każdej strony.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Ja bym powiedział że wszystkie F2P na PS4 to kupa, tak samo zresztą jak na PC. No ale jak ktoś lubi Titanfalla only online i uważa że Killer Instinct ma za(pipi)isty model sprzedaży, to taki War Thunder czy Planetside powinien wychwalać z każdej strony.

Planetside2 jest dobry (bitwy z setkami graczy wyglądają jak jakieś skryptowane momenty z single playerowych gier) a War Thunder jest ok.

Nie wszystkie gry F2P to kupa, najlepszym przykładem jest Path of Exile na PC.

Opublikowano

Czyli jednak boty nie lubia strzelac do... botow.

Ciekawe, ciekawe...

Opublikowano

Knacka przechodzi się niestety koło 3 godzin, jak już postać jest przypakowana i ma wszystkie artefakty, dlatego wielokrotne ukończenie go nie jest żadnym wyzwaniem czy wyczynem, a to, że beka, bo gra na 4? No i co z tego, skoro przechodzi się szybko i łatwo... 

a na koniec wpada  :platinum:, więc czym jest te 20 godzin przy crapie w porównaniu do słodkiej platynki?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.