Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Wszystko poukladane i pieknie dziala to stawiasz pachola zeby pilnowal a samemu idziesz na panienki. W M$ tez maja duzo yebania

...sie z Xboxem

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 662,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Ciekawe czy czegoś takiego doświadczymy już tej nowej generacji.(Gif z postu od Accoun)

ethan_carter_ghost_draisine.gif

Chociaż myślę że stanie się to szybciej niż mi się wydaje, patrząc na I:SS

BupoSlp.jpg

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ciekawe czy czegoś takiego doświadczymy już tej nowej generacji.(Gif z postu od Accoun)

Jeszcze żadna generacja nie miała takich możliwości by stworzyć tak sugestywnie wyglądające survival horrory. <rozmarzony>

Opublikowano

Niemożliwe, ta mekka dla developerów, przystań dla każdego ambitnego twórcy, wielkie Sony i ludzie odchodzą z roboty?

Przychodzą i odchodzą. Do SSM przyjęto niedawno kilkunastu ludzi, w tym osobę odpowiedzialną za system walki w 2 pierwszych GoW.

Opublikowano

100mln na grę Stiga, która nadal była w opłakanym stanie?! Nic dziwnego, ze ich wywalili, taką kasę mogli przeznaczyć na wykupienie jakiegoś exc.

Opublikowano

A Wy w to wszystko wierzycie, głupie klapki. Wiadome że Sony upada i tyle.

Opublikowano

ludzie odchodzą z roboty?

peter_moore.jpg

Peter odszedl z MS w 2007r......

Co nie zmienia faktu ze w (pipi) mi go brakuje, koles mial super podejscie...o wiele lepsze od dzisiejszych garniutorkow  :sick:

Opublikowano

Jeszcze żadna generacja nie miała takich możliwości by stworzyć tak sugestywnie wyglądające survival horrory. <rozmarzony>

Horrory na rynku AAA są martwe. Najlepsze straszaki ostatnich lat, to: Amnesia, Penumbra, Outlast i dziesiątki innych gier niezależnych. Gry konsolowe jak seria Fatal Frame i Forbidden Siren to przeszłość. Gracze zagłosowali portfelami.

Opublikowano

Guerilla Cambridge is working on a vita game that is shit and won't sell. They slim down as they retool for another project.

Again - this isn't new. This happens a lot.

to odnosnie killzone'a czy tej ich nowej gry dla dzici na vite? bo jesli killzone'a to ostre slowa o tytule, ktory na metacritic ma druga najwyzsza srednia wg ocen graczy w historii tej konsoli, wyglada arcygenialnie i ma swietne multi.

Nie kumam czemu sony zmusilo ich do robienia jakiegos szrota dla dzieci majac w rekach firme, ktora tak okielznala ten sprzet - technicznie ten engine z mercenary to masterpiece, jakby go jeszcze zoptymalizowali i wydali kolejna strzelanke fps/tps to klekajcie narody

Opublikowano

To kiedy teraz jakas fajna gra wychodzi?

Trials chyba 16 kwietnia?

Pozniej dopiero Watch Dogs?

Opublikowano

chyba jeszcze jest ten wolfenstein

Opublikowano

Watch Dogs bedzie wg was fajny? ojj przez lata widac ze wartosc slowa fajny ostro upadla :/ wg mnie to bedzie jedno z wiekszych rozczarowan tego roku

Opublikowano

Wole kupic Wolfa nic Patch Psa...

Opublikowano

przy takiej grafie w miescie powinno byc wiecej ludzi na ulicach niz zombiakow w dr3

Opublikowano

A ja chce dac tej grze szanse, nie wiem czemu, podoba mi sie klimat tej gry, bycia hakerem, jesli bedzie slaba to po tygodniu sprzedam lub wymienie na wolfa i tyle.

Zreszta trzeba poczekac tez do pierwszych recenzji.

Opublikowano

przy takiej grafie w miescie powinno byc wiecej ludzi na ulicach niz zombiakow w dr3

Podejrzewam ze na PS4 daloby rade, ale trzeba tez wypuscic druga wersje, tak zeby nie odstawala za bardzo :teehee:

Opublikowano

Ja też, mimo wszystko, dam W_D szanse. Koncept "open world stealth" wydaje mi się ciekawy. No i jako miłośnik wszelakich skradanek nie mogę odpuścić. Pytanie tylko, czy ta gra się nie znudzi zbyt szybko, bo na gameplayach cierpi na syndrom "zero wyzwania", bo milion kamer dookoła i jak sami twórcy się chwalą, nawet nie trzeba wchodzić na teren wroga aby wykonać niektóre zadania. Niby ciekawe, ale boje się, że skończy się na tym, że będziemy mieli tylko minigierkę logiczną polegającą na skakaniu od kamery do kamery :F W każdym razie z opiniami wstrzymam się do momentu aż zagram, bo do Far Cry 3 byłem równie sceptycznie nastawiony, a giera była solidna.

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

http://www.eurogamer.net/articles/2014-03-28-microsoft-halo-2-anniversary-multiplayer-would-have-to-be-fantastic

Microsoft: Halo 2 Anniversary multiplayer "would have to be fantastic"

"Frankly [we'd have to do it] probably better than we did with Halo 1 Anniversary. I thought the multiplayer in Halo 1 Anniversary was good, but Halo 1 never had multiplayer in the truest sense, so it always was going to be something different."

"If there were something called Halo 2 Anniversary," he added, "I think the multiplayer would have to be fantastic."

Last month Spencer fuelled rumours of a Halo 2 Anniversary game on Twitter, saying: "Never get tired of questions on what's coming. Just can't always answer as we need news at events. Halo 2 is a good game..."

"Other than confirming that your Halo journey on Xbox One begins in 2014, we have made no announcements related to specific titles," a Microsoft spokesperson said

...coś czuje, że to będzie darmowa gierka do ściągnięcia

Opublikowano

Ciekawe czy czegoś takiego doświadczymy już tej nowej generacji.(Gif z postu od Accoun)ethan_carter_ghost_draisine.gif

Horrory na rynku AAA są martwe. Najlepsze straszaki ostatnich lat, to: Amnesia, Penumbra, Outlast i dziesiątki innych gier niezależnych. Gry konsolowe jak seria Fatal Frame i Forbidden Siren to przeszłość. Gracze zagłosowali portfelami.
Remake FS tym razem o tytule Siren ukazał sie jeszcze na ps3 i zebrał noty na średnim, poziomie "8". Nie był to AAA, ale i nie indyk. Pierwszy Dead Space miewał momenty, choć podobnie jak druga czesc szedł z biegiem czasu w rzeznie.

Ogrywany prawilnie w nocy na dobrych słuchawkach i odpowiednich "utrudniaczach" TLOU kilka razy wrzucił mi porządny suspens i parokrotnie zaskoczył. Choć zgadzam się że ostatnie IP to już nie to co kiedyś było kiedyś, optymizmem napawają mnie następujące ruchy;

Mikami od The Evil Within odgraża się że w jego najnowszym dziele pojawią się tak eksploatowane w dobrych survival horrorach z pc motywywy bezbronnosci i ucieczek.

Twórcy Alien Isolation całują w grafikę na 7 (jak na standardy pierwszych next genow), zapewniając przy tym o losowych sciezkach pojawiania się Aliena, ktory ma być naszym jedynym zywym przeciwnikiem, my zaś przez 80% czasu gry pozbawieni będziemy jakiejkolwiek broni. Naszym przyjacielem ma zaś być w zastepstwie slynny czujnik ruchu.

Tworcy serii Sherlock Holmes, ktorej ostatnia odsłona hulajaca całkiem zacnie na Unreal Engine 3 majstrują nad nową adaptacją prozy Lovecrofta z pod znaku Call of Cthulhu, a twórcy Amnezji i Penumbry pracują nad nowym projektem na ps4.

Outlast na ps4 mam już zaklepany, The Evil Within na pewno nie zawiedzie - liczę na min. 8+, nowego Aliena i Call of Cthulhu - w przypadku tej minimalnej "ósemki minus" biorę na bank poniżej 229 zeta.Bedzie dopsz, choć nie jak za szaraka i pesdwójki. O ile znajdzie się więcej takich person jak ja. No musi. :/

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Na dzien dzisiejszy z gier typu AAA The Evil Within jest chyba ostatnim swiatelkiem w tunelu dla gatunku SH, jak to sie nie sprzeda to mozna juz lapac za lopate i zakopac ten zacny gatunek. Dzisiaj lepsze wybuchy i multiplayer, niestety.

Opublikowano

Ta gra Chmielarza podobno wyjdzie na konsole ale z jakimś opóźnieniem względem wersji PC.

Najlepiej zapowiadającym się horrorem AAA  w tej chwili jest Alien:Isolation. Redaktorzy którzy ogrywali go na GDC przyznają że sam Alien rzeczywiście wydaje się nie działać w oparciu o proste skrypty które są używane w każdym horrorze (w Outlascie motyw chowania się po szafkach był wręcz śmieszny w jednym momencie) i porusza się bardzo naturalnie więc tym bardziej wyczekuje tego tytułu.

Evil Within wydaje się być bardziej standardowym horrorem ale jako fan gatunku też się przyglądam.

Horrory przeżywają swój renesans wraz z pojawianiem się coraz większej liczby teamów developerskich tworzących gry indie.

Za miesiąc wychodzi Daylight, ma ciekawy patent z losowym generowaniem otoczenia po którym się poruszamy.

Ciekawymi projektami są jeszcze Routine (brak liniowości), The Forest (motywy survivalowe, system craftingu), White Night czy Among the Sleep (gramy niemowlakiem).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.