Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Tak odbiegając od tematu to nie ma nic bardziej w(pipi)iajacego jak ktos mówi, a nawet wmawia ci jak masz grać xD

How to play GZ. 1st start with main mission & replay in alter course/hard mode or play sideOPS that u opened. Collect items, patches & play special OPS/trial. Listen to the collected tapes while playing app. Try to get 100%.

Hideo Kojima  :turned:

Teraz mi sie przypomnialo. Ktos sie pytal o twitta, gdzie Kojima tlumaczy jak grac w GZ. To jest wlasnie ten twitt. XD

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Dobry ruch.

co oni chcą z tym zrobić? żeby na okularach wyświetlały sie np paski energii albo jakieś poboczne HUDy zamiast na TV? ktoś ma jeszcze jakieś pomysły jak to mozna wykorzystać?

bo dla mnie to brzmi strasznie bzdurnie, nawet gorzej niż tabletopad wiiu z do wyświetlania mapki

Opublikowano

Noo nie wiem, Panie Magistrze, Nie widzę nic bzdurnego w wyświetlaniu mapy/ekwipunku na dodatkowym ekranie, czy to na DS'ie, czy na WiiU czy na tablecie. Bardzo przydatna sprawa, która znacznie umilała mi granie przez te wszystkie lata na DS;ie/3DS'ie, a ostatnio także na WiiU, podczas gry w Monster Huntera i Zeldę. Odciąża to duży ekran od natłoku informacji i pomaga lepiej zarządzać ekwipunkiem.

Opublikowano

Tak odbiegając od tematu to nie ma nic bardziej w(pipi)iajacego jak ktos mówi, a nawet wmawia ci jak masz grać xD

How to play GZ. 1st start with main mission & replay in alter course/hard mode or play sideOPS that u opened. Collect items, patches & play special OPS/trial. Listen to the collected tapes while playing app. Try to get 100%.

Hideo Kojima  :turned:

Ja w ogole nie lubie powtarzac danej misji/gry pare razy by zaliczyc jakies trofeum. Sztuka dla sztuki.

Nie zmienia to jednak faktu, ze nawet zaliczając kazda misie raz gry jest na około 5-6h, a nie jak pisza niektórzy na 40 min.

Edytowane przez easye

Opublikowano

co oni chcą z tym zrobić? żeby na okularach wyświetlały sie np paski energii albo jakieś poboczne HUDy zamiast na TV? ktoś ma jeszcze jakieś pomysły jak to mozna wykorzystać?

bo dla mnie to brzmi strasznie bzdurnie, nawet gorzej niż tabletopad wiiu z do wyświetlania mapki

HUDy, jakieś efekty lecące poza ekran (np iskry przy ocieraniu się o bandę w wyścigach), pewnie współpraca z Kinectem w jakiś sposób, Ja to tak widzę.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

nawet Freddy stwierdził, że PS4 to nadkonsola i bawi się w PlayRoom

Oc7xrJC.gif

Mazzeo, minusuj ile chcesz, to nie zakryje Twego bólu ze sprzedania nadkąsoli

Edytowane przez Figaro

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dałem minusa bo nieśmieszne.

Powiedział twórca takich postowych hitów jak "nie zes.raj się". Czuję się zaszczycony.

Opublikowano

Dobra, zostawmy Figaro i jego problemy z nim samym, tymczasem trailer z pacz psów był z PS4

untitled_378_by_dennisk4-d7bufog.gif

trochę ludzie przesadzają ze wygląda to słabo ale praca kamery tutaj to chyba jakaś amatorka 5latka xD

gdzie jest iras, czyżby zniknął tak jak cień głównego bohatera?

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

MaZZeo nie badz zazdrosny o taka grafike, kup znow nadkonsole.

Opublikowano

Super grafika godna ps2.

Opublikowano

Nie grałeś? Nie oceniaj. Sam zrób lepszą jak się coś nie podoba.

Nie podoba się coś? Nie kupuj.

Opublikowano

Fajnie, że się naprodukowałeś, ale zdradzę ci sekret.

Oceny nikogo.

Okay, przyznam rację...

W takim wypadku Twoje prywatne oceny jako gracza też nikogo. Czy też to nie działa w drugą stronę? A recenzje piszą same casuale i przekupne (pipi)y, wliczając w to zgredakcję PSX Extreme, Polygamii i ś.p. Neo Plus?  :scratch_one-s_head:

Nie wiem, w jaki sposób mielibyśmy np. wtedy uniknąć kupna totalnego przeciętniaka jak Knack, COD Ghosts, lub RE6 - tym samym dając zarobić ich twórcom i dalej pchając rozwój takich gier. Do cholery, przecież funkcją fachowej recenzji jest przede wszystkim powiadomienie gracza czego ma się po danym tytule spodziewać, nie jedynie ocena końcowa, którą przynajmniej Ja zawsze traktowałem jako średnią wypadową plusów i minusów danej produkcji oraz ogólnego wrażenia recenzentów.

@ suteq

Zawsze mogę rozbić ostatni post na 4 pomniejsze.  :sorcerer: 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Oceny każdego, kto ma ograniczoną ilość czasu na granie. Tylko gimbusiarnia ma czas na granie w crapy w poszukiwaniu perełek. Normalnie pracujący, mający rodzinę ludzie jak już grają to chcą grać w to co najlepsze. A jak się tego dowiedzieć bez ocen/recenzji?

Opublikowano

XD

przechodzicie samych siebie - nie wierzysz metacritcowi i jakimś randomom z PE - jesteś no lajfem, nie grasz w mainstreamowe gierki - jesteś no lajfem bez rodziny

Opublikowano

XD

przechodzicie samych siebie - nie wierzysz metacritcowi i jakimś randomom z PE - jesteś no lajfem, nie grasz w mainstreamowe gierki - jesteś no lajfem bez rodziny

moja rodzina to playstation

więcej mi nie trzeba

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

BEKA Z X-BOTÓW KTÓRYM ŻADEN EKSLUZIW (POZA TRZEMA TASIEMCAMI) NIE DOSTAŁ WIĘCEJ JAK 85% NA METACRITICU WIĘC GO BOJKOTUJĄ.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

A jak przekładają się te % na radość z gry? Bo nie bardzo rozumiem.

Opublikowano

Człowiek stale dowiaduje się czegoś nowego. Wygląda na to, że blacharze grali w Halo na długo przed xbotami:

Opublikowano

A jak przekładają się te % na radość z gry? Bo nie bardzo rozumiem.

A nie? Lepsze oceny = lepsza gra. Lepsza gra = większa radość z gry

Opublikowano

Chyba w Twoim świecie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.