Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

boże, jakie sony jest dobre...kocham <3

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Jest jeszcze wersja na past geny, skoro co niektorzy tak czekaja na Titana na 360 bo wyglada "tak samo" to nie widze przeszkod zeby ograc WD na PS3/360...no chyba ze textury beda jak z gameboy colour

Opublikowano

Na currentach Watch_Dogsy powinny dobić do poziomu GTA V. Na to jednak bym nie liczył.

Opublikowano

Figaro post #7777

W następnej turze możesz odpalić All Lucky 7s

suchar.jpeg

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Dalej czytam komenty blacharzy o "rzekomym" filmiku WD "na pecety". Beka z was, kąputerowcy <3

"Mighty impressive ..."

"The Water Tessellation, Dynamic Wind, etc are MUCH better. Thank god I was getting a little nervous after seeing the other trailers"

"Nice for PC gamers that console specs haven't held back the PC version, as happens so often."

Beka z pc master race zawsze obecna <333

Opublikowano

Na currentach Watch_Dogsy powinny dobić do poziomu GTA V. Na to jednak bym nie liczył.

Nie ma na to szans, bo w przypadku tych wersji Ubisoft nie inwestuje grubych milionów w optymalizację i gra nie powstaje od podstaw z myślą o past-genach. Taki jest skutek robienia gier na wiele platform jednocześnie. Wydaje mi się, że wersje na PS3 i X360 robią na odwal się i będą one ładną kupą.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

pokazuja trailer WD po pół roku przerwy:

"hahahah beka jak to wygląda, no nie wierzę jakie ubi cioty xD, pa textury jak z gta3 na ps2"

pokazują trailer WD, tym razem zatrzymując co chwilę klatkę - dodając napisy "extra światło" "symulacja wiatru" "mokra woda" a na koniec wycieka info, że to jest wyjątkowe "PS4 next gen effects footage"

"ej no nie jest złe, jak będzie stabilny framerate to respekt, już nie widać takiego downgrade'u, chyba biore na premiere, beka bo na xbona na pewno brzydsze"

dat gaming marketing

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Od pierwszych zapowiedzi było wiadome, że to gra szykowana na nową generację. Bez sensu jest wydawanie Watch_Dogsów na PS3/X360 skoro i tak nikt tej wersji nie kupi. Reklamują tylko wersję next-genową - zero materiałów z past genów - czyli poziom GTA IV.

Opublikowano

Od pierwszych zapowiedzi było wiadome, że to gra szykowana na nową generację. Bez sensu jest wydawanie Watch_Dogsów na PS3/X360 skoro i tak nikt tej wersji nie kupi. Reklamują tylko wersję next-genową - zero materiałów z past genów - czyli poziom GTA IV.

Niestety ludzie to kupią - tak jak kupowali BF4 na PS3. Jeśli wierzyć VGChartz, trochę tych preorderów już jest.

Opublikowano

Zdziwisz sie.

Podejrzewam ze WD sprzeda sie o wiele lepiej na paść-genach niz na current-genach.

Opublikowano

Akurat nie śledziłem ilości pre-orderów na Watch_Dogsy w edycji starszych konsolek. Dziwi mnie tylko, że Ubi nie prezentuje tych wersji tylko gada, że będzie dobrze. To powinien być poziom zbliżony do GTA V jeśli gra miałaby mnie zainteresować na PS3.

Bansai@: tego nie wiem. Zależy od różnic. Ale tutaj chyba będzie pewien przeskok.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Dziwi mnie tylko, że Ubi nie prezentuje tych wersji tylko gada, że będzie dobrze.

Niemal zawsze tak jest w przypadku gier cross-genowych. Pokazanie tych gorszych wersji by tylko odrzuciło klientów. Z Destiny, Mad Maxem czy Alien Isolation będzie tak samo. Nawet NFS-a Rivals pokazywali tylko na PS4. Podczas przejścia z 6 generacji na 7 też nie pokazywali Just Cause na PS2...

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Pecebetonom wystarczy na konsolowym trailerze dopisać "PC trailer" i już zaczynają "konsole by nigdy tego nie pociągnęły", "po to kupuje karty za 1500$" i "takie efekty tylko dla master race". A jak się po dwóch dniach okazuje że to był trailer z konsoli to nagle już trailer na nich wrażenia nie robi i wracają do wersji z downgradem.

Takiej kompromitacji to od dawna nie było.

Opublikowano

Pecebetonom wystarczy na konsolowym trailerze dopisać "PC trailer" i już zaczynają "konsole by nigdy tego nie pociągnęły", "po to kupuje karty za 1500$" i "takie efekty tylko dla master race". A jak się po dwóch dniach okazuje że to był trailer z konsoli to nagle już trailer na nich wrażenia nie robi i wracają do wersji z downgradem.

Takiej kompromitacji to od dawna nie było.

Oj dawno, dawno, potwierdzam. Bardzo ładnie to ująłeś. Dam ci plusika.

Opublikowano

Teraz są dwa pytania.

O ile lepiej będzie na PC? O ile gorzej będzie nie Xbonie?

Czekamy

Na PC jest opcja 4K i odblokowany framerate, jak będzie z grafą nie wiadomo.

Wersja na X1 jest w 960p, PS4 - 1080p obie 30 FPS.

Zdziwisz sie.

Podejrzewam ze WD sprzeda sie o wiele lepiej na paść-genach niz na current-genach.

Jak do tej pory, wszystkie multiplatsy schodziły lepiej na next genach niż past genach. Jedyną niewiadomą jest Titanfall.

Ten się zdziwi, kto się zdziwi ostatni.

<zrobiłemparafrazęprzysłowiaalejajestemmądry>

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Na co komu jakieś paczące_psy kiedy na blachę wychodzi prawdziwy GOaTY tej generacji:

Gra-żart/parodia, a i tak wygląda lepiej niż połowa rzeczy z "next genów" :>

Zaś jutro blacha dostanie patcha do indyka, przez którego znowu spędzę naście godzin przy pikselach na pół ekranu:

Biedne taborety, nie dla nich dobro next-genów. A propos, jak tam siódme przejście Knacka? Lepszy chociaż trochę, czy trzeba przejść ósmy raz by docenić?

Opublikowano

nie wiem co byłoby dla mnie nudniejsze - to co teraz pokazales, czy 'nascie' godzin przy Knacku.

Opublikowano

nie wiem co byłoby dla mnie nudniejsze - to co teraz pokazales, czy 'nascie' godzin przy Knacku.

W FTL trzeba zagrać żeby zrozumieć jaka ta gra jest dobra.

Teraz są dwa pytania.

O ile lepiej będzie na PC? O ile gorzej będzie nie Xbonie?

Czekamy

Na PC jest opcja 4K i odblokowany framerate, jak będzie z grafą nie wiadomo.

Wersja na X1 jest w 960p, PS4 - 1080p obie 30 FPS.

wiem o tym ale nie chodziło mi o rozdzielczosć.

Opublikowano

Daliby Knacka na PC, ilość kryształków z jakich się składa odpowiadałaby ilości pieniędzy jaką trzeba było włożyć w kartę od NVIDIA i Knack byłby spoko, a tak jest obiektem kpin ;(, gry ekskluzywne to zło.

Opublikowano

Lepiej grać w fife, która "starcza" na dekadę.

Opublikowano

Titanfall jest na PC i tez jest obiektem kpin. Tylko Sony.

Hotline Miami w PS Plus w tym miesiącu. Ale wara od tej gry - piksele na pół ekranu. Indie przecież nikogo, zaś prawdziwi gracze nie grają w piksele.

Opublikowano

hotline miami jest wporzo ale jak pisalem - nie rozumiem fenomenu tego, ze ktos to mogl nazwac goty wsrod wszystkich gier na pc, no ale ok kazdy ma swoj gust. Za to kompetnie nie kumam jak ktos to moze ogrywac na ps3 czy na pc na ekranach 40 calowych lub wiekszych....masochizm...to jest idealnie skrojona gra dzieki oprawie pod male ekrany np laptopow czy oczoje.bny oled vity

Opublikowano

Fajnie że przypomniałeś mi o FTL. Grałem trochę i niezłe to było. Powinienem bardziej się w to wgłębić.

Opublikowano

Za to kompetnie nie kumam jak ktos to moze ogrywac na ps3 czy na pc na ekranach 40 calowych lub wiekszych....masochizm...to jest idealnie skrojona gra dzieki oprawie pod male ekrany np laptopow czy oczoje.bny oled vity

Niech twe oczy płoną, Ficuś:

medium.png

Hotline Miami świetnie wygląda na dużym ekranie.

Opublikowano

sprzedaz konsol z zeszlego tygodnia z JPN, beczunia z ps4 bez japonskich gier

| 3DS | 64.632 | 
| PSV | 41.867 |
| PS4 | 23.327 | 
| PS3 | 17.154 | 
| WIU | 13.026 | 
| PSP | 4.206 | 
| 360 | 304 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.