Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

GOL dostarcza jak zawsze

"WATCH DOGS WAS ZABIJE, WATCH DOGS WAS ZAPYERDOLI"

Nigdy tego nie zapomne.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

kęsik na golu to taki forumowy Yano

Opublikowano
graficznie miazga, ale dalej chodzi o to samo co zawsze - szybkie jechanie do przodu i walenie w inne samochodziki. Mi tam nie podchodzi, ale 7 brat by umarł z odwodnienia przy tym.

ano, prawda jest taka, że mario kart podchodzi ci jeżeli masz 10 lat lub 30 lat. wtedy i wtedy najważniejszy jest dla ciebie tylko fun.

Opublikowano
kęsik [ gry online level: 30 - Legend ]

No teraz gdy wersje PC i PS4 są już gotowe to mogą się wreszcie wziąć za inne rzeczy takie jak właśnie dodatek do singla.

...

. Premiera GTA V na PC będzie wtedy gdy wreszcie uporają się z portem na XO. Dodatkowa zawartość dla wersji konsolowych nie ma żadnego związku z zapowiedzią i premierą GTA V na inne platformy sprzętowe. Tym bardziej chciałbym przypomnieć, że pierwotnie GTA V na PC miało wyjść w listopadzie 2013 więc, o żadnym wydaniu zbiorczym z dodatkami nie ma mowy.

Szybko chyba tych konwersji nie zrobią w takim razie. - ( wypowiedź innego komentatora )

2/3 z tych konwersji już zrobili. Zresztą co to R* ma jedno studio żeby nie móc zajmować się 10 rzeczami jednocześnie?

-------------------------------------

Wypowiedź niżej

RDR też miał być na PC.

Po pierwsze nie miał - po drugie uważaj żebyś się nie zdziwił :D

--------------------------

Zaprzeczam, Yano to przy nim argumentuje słusznie i szlachetnie.

Swoją drogą, faktycznie ten kęsik jest Legendą :D

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Znajomy jest na infolinii Microsoftu w Szczecinie, obsługują w języku angielskim i hiszpańskim - dostaje ponad 4 kafle na rękę. 

Ten Szczecin to jakieś idealne miasto dla bota, nic dziwnego że PS4 tam nie kupują.

Opublikowano

ano, prawda jest taka, że mario kart podchodzi ci jeżeli masz 10 lat lub 30 lat. wtedy i wtedy najważniejszy jest dla ciebie tylko fun.

Jak do tej pory, dla mnie najważniejsza jest dobra fabuła. Tylko to mnie tak naprawdę motywuje do dalszej gry. Takie Girsy - poszpilałem tydzień i odstawka, wszystkie samochodówki itp. to samo.

Opublikowano

Napisał też że można się spodziewać rdr na pc,pocieszny człowiek :)

Opublikowano

gemy z playroom z ostatnich 3 dni

-couple fuckin off screen with sound
-dude doing some kind of strip tease
-a girl who danced for hours and i mean fuckin hours (with clothes!!!)
-two girls half drunk half asleep getting touched by a creepy dude
-fat guy running by the camera with no pants on
-dude slapping his cock against the camera wich was pretty hilarious

Opublikowano

Kesik dobry troll, miła odmiana na tym bezbeku jaki panuje od dawna na gry-onlajn.

Opublikowano

Pamiętam jak się kłóciłem z kimś , że jak RDR wyjdzie na PC do końca roku chyba 2012, to zjem swoją konsolę. Jak nie - on miał zjeść komputer. Kurde, kto to był xDD ?

Opublikowano

Greatass xD

Ciekawe co jeszcze wymysla, byl juz seks, rozbierany air hockey, teraz to :D

Opublikowano

506494108.jpg

Runshin z Gola przekozak :DXDDDDDDDDD

Opublikowano

Naughty Dog zwolniło Amy Henning, żeby mogła dołączyć do Visceral Games i pracować jako dyrektor kreatywny przy nowych Star Warsach :yahoo: #4theplayers #sonytakiedobre

Opublikowano

Moze mi ktos wytłumaczyć, czemu świat ma podnietę na punkcie FireTV, a wystarczy im podłączyć telefon na Androidzie pod telewizor?, a i dodatkowo uzywac DS3 czy tam DS4.

Opublikowano

Kiedy mają do wyboru Amazon Fire TV z wieloma grami na start i PS4 bez gier i to za ułamek ceny to trudno żeby nie było entuzjazmu

To jak nazwać tych co wybrali XOne z dwa razy mniejszą ilością gier?

Opublikowano

Kiedy mają do wyboru Amazon Fire TV z wieloma grami na start i PS4 bez gier i to za ułamek ceny to trudno żeby nie było entuzjazmu

Najpiekniejsze jest to ze Xbona nawet nie biora pod uwage :teehee:

Opublikowano

>Hotline Miami w Plusie

>pobrane, zainstalowane, włączam

>oczywiście patch do pobrania, bo po co pobrać aktualną wersję

>wystąpił błąd podczas instalacji

I nic nie mogę zrobić. To jest ten bezproblemowy konsol gejming.

Opublikowano

Pro tip dla Ciebie: wciśnij :circle18x18:, nie pobieraj łatki i ciesz się grą.

Opublikowano

Niemożliwe, przecież wyraźnie napisał, że nie może NIC zrobić. Wyskoczył komunikat o błędzie i konsole wyrzucił, bo przecież NIC nie mógł zrobić. Zamarł, zapłakał i napisał posta. Demon intelektu.

Opublikowano

Aha, czyli przed pobraniem patcha mam sobie poczytać jakie błędy zaraz mnie czekają i świadomie odrzucać aktualizację <3. Kąsolomaniaki, ehh. Rozwiązanie problemu jest zignorowanie go.

Nawet taki demon intelektu powinien sobie poradzić z tymi nieskomplikowanymi urządzeniami. Na Steamie klikam instaluj i tyle, tutaj muszę milion kliknięć przed zagranirm zrobić by na końcu napotkać błąd.

Opublikowano

Aha, czyli przed pobraniem patcha mam sobie poczytać jakie błędy zaraz mnie czekają i świadomie odrzucać aktualizację <3. Kąsolomaniaki, ehh. Rozwiązanie problemu jest zignorowanie go.

Nawet taki demon intelektu powinien sobie poradzić z tymi nieskomplikowanymi urządzeniami. Na Steamie klikam instaluj i tyle, tutaj muszę milion kliknięć przed zagranirm zrobić by na końcu napotkać błąd.

Na PC też wielu ludziom jest radzone, żeby grali bez patcha bo im go psuje. Także bardziej beka z developera. I z Ciebie, tak dla bonusu!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.