Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Gracz i tak kupi wszystkie, tu nie ma wątpliwości. Chodzi o to, która konsola powinna być tą główną, a która do ogrania tych kilku exów

Nie, gracz kupi to, co mu będzie odpowiadać. 

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Gracz i tak kupi wszystkie, tu nie ma wątpliwości.

No chyba nie. Tylko najwięksi zapaleńcy są w stanie wywalić dwa tysiące i postawić pod tv kolejny klamot, żeby zaliczyć kilka exów na krzyż. Platformę z gorszymi exami mogłyby ewentualnie ratować lepsze multiplatformy, ale w tej generacji na szczęście nie ma takiej sytuacji. Xboxa kupią tylko fanatycy marki. GRACZE wezmą PS4 8)

Opublikowano

A kto Ci na starcie zmusza do kupienia? Ja Xbone kupię za 700 zł jak będzie te 5-6 gier. Chyba, że zwali mnie coś z nóg, ale w to wątpię.

Camilus, nazywać się Graczem i nie ograć Uncharted, The Last of Us, Gearsów, czy Zeldy: SS? Nie przystoi :)

Edytowane przez GregZPL

Opublikowano

gregz, ale piszesz tak, jakby większość tych multiplatform była tak zauważalnie brzydsza i wolniejsza. jest kilka smutnych przypadków, a reszta to jakieś pierdoły, przy czym są też gry, które lepiej śmigają na PS3, ale o tym sie nie mówi, bo utarło się przekonanie, że xbox zjada multiplatformami. jak gram w starsze gry, to i tak niestawiam się, że ich grafika mnie czymkolwiek zaskoczy w 2014

Opublikowano

No tych gier lepszych na PS3 to chyba wiele nie ma :D FF13 i coś jeszcze? A te smutne przykłady gier zauważalnie gorszych na PS3 to akurat jedne z najlepszych gier generacji. Więc chyba to robi różnicę

Chodzi mi o to, że nie ma sensu zbytniego przywiązywać aż takiej wagi do exów. Multiplatform jest kilkakrotnie więcej i jeżeli jakiś sprzęt daje niejako gwarancję, że ta multiplatforma będzie lepsza to powinno być to bardzo ważne kryterium wyboru.

Opublikowano

No tych gier lepszych na PS3 to chyba wiele nie ma :D FF13 i coś jeszcze? A te smutne przykłady gier zauważalnie gorszych na PS3 to akurat jedne z najlepszych gier generacji. Więc chyba to robi różnicę

Chodzi mi o to, że nie ma sensu zbytniego przywiązywać aż takiej wagi do exów. Multiplatform jest kilkakrotnie więcej i jeżeli jakiś sprzęt daje niejako gwarancję, że ta multiplatforma będzie lepsza to powinno być to bardzo ważne kryterium wyboru.

Niekoniecznie. W moim przypadku większość szpili to exy właśnie, zarówno X360 jak i PS3. Multiplatsy jak Red Dead brałem ofc na 360, ale aż tak dużo tego nie było. Gdybym grał multi, to pewnie wziąłbym na PS3.

Ostatni Battlefield wyraźnie lepiej działa na PS3 niż na 360.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

wydaje mi się, że Zeratul to bot, który ma kilka fraz zdefiniowanych przez programistę i potem wrzuca je o danej godzinie w ten temat. 

albo jest już naprawdę tak stary jak wygląda. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zeratul w końcu znalazł fps gdzie coś może ugrać, tylko żeby nie wyszedł patch który podbije AI botów. :teehee:

Co za czasy, wychodzi gra z ogromnym dmg, auto aim, recoil nie istniej, dodatkowo wsadzili do multi fps pierwszy raz w historii boty, tak aby niepełnosprawni z jedną ręką coś ugrali, a ludzie jeszcze się chwalą, że w to grają. Ciekawe co będzie w TF2, samonaprowadzająca snajperka?

Opublikowano

TitanFall no skillowy, ale już w Uncharted to beka bo nie trzeba mieć skilla, tylko Gearsy bo liczy się prawdziwy skill. Nie wierzę po prostu jak zmienił się punkt widzenia botów.

Opublikowano

Zeratul w końcu znalazł fps gdzie coś może ugrać, tylko żeby nie wyszedł patch który podbije AI botów. :teehee:

Co za czasy, wychodzi gra z ogromnym dmg, auto aim, recoil nie istniej, dodatkowo wsadzili do multi fps pierwszy raz w historii boty, tak aby niepełnosprawni z jedną ręką coś ugrali, a ludzie jeszcze się chwalą, że w to grają. Ciekawe co będzie w TF2, samonaprowadzająca snajperka?

popierdzial co wiedzial... o grze nie ma pojecia dlatego bzdury wypisuje. 

Opublikowano

Zadna z tych rzeczy co napisales nie jest prawda

W dvpie byles, govno widziales

Pozdrawiam

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Hahaha, jeszcze sami się okłamują, (pipi) w jakim wy świecie żyjecie, co wąchacie? :woot:

No dobrze, już, już, TF to definicja skillowości, już się szykują profesjonalne turnieje na ESLu.

PS. Najzabawniejsze jest to, że piszą to fanboye x360, gdzie Halo i Girsy to true skill, a reszta do piachu. Coś wam się ostatnio te wymagania mocno zmniejszyły.

PS2. Pytanie do reszty, oni tak naprawdę, czy tylko trollują?

Opublikowano

Hahaha, jeszcze sami się okłamują, (pipi) w jakim wy świecie żyjecie, co wąchacie? :woot:

No dobrze, już, już, TF to definicja skillowości, już się szykują profesjonalne turnieje na ESLu.

PS. Najzabawniejsze jest to, że piszą to fanboye x360, gdzie Halo i Girsy to true skill, a reszta do piachu. Coś wam się ostatnio te wymagania mocno zmniejszyły.

Powiedz lepiej jak tam Infamous? Kupiles juz czy dalej ci kasy szkoda?

Opublikowano

Jak cię to tak bardzo interesuje, to nie, nie kupiłem, bo kupiłem titanfail i muszę codziennie ostro ćwiczyć, aby panowac na osiedlu wśród gimbów i pokolenia cod, taka to skillowa gra.

Opublikowano

Znowu nie masz racji

TitanFall to jest poprostu dobra strzelanka online, swietny fun z ekipa. Niektorzy szukaja dziury w calym a jeszcze inni super skillowosci i profesjonalnych turniejow. A ja sie poprostu bawie :banana:

Opublikowano

Jak cię to tak bardzo interesuje, to nie, nie kupiłem, bo kupiłem titanfail i muszę codziennie ostro ćwiczyć, aby panowac na osiedlu wśród gimbów i pokolenia cod, taka to skillowa gra.

Koledzy ze szkolnej lawki cie przekonali co dobre? 

Spoko Yeti, w koncu wyjdzie jakas gra na PS4 ktora bedzie warta pieniedzy, albo Sony sie zlituje i ci da Infamous w Plusie...poki co troluj dalej i wrzucaj gify na forum podniecajac sie tym w co zagrasz za 2-3 lata. #thisiswaiting

Opublikowano

Ciekaw jestem w co będą grać posiadacze Xbonów, jak im się Titanfall znudzi, bo póki co posucha jest identyczna. #thisiswaiting.

Opublikowano

Yeti gada na TF, a sam gra w BF4 z aimem. xD

Beka z YETI-ego zawsze obecna. :thumbsup:

Opublikowano

Ciekaw jestem w co będą grać posiadacze Xbonów, jak im się Titanfall znudzi, bo póki co posucha jest identyczna. #thisiswaiting.

No zaraz powienien sie nowy mappack do TF ukazac... wystarczy, ze nowy tryb dodadza i bedzie fajnie. Posucha rzeczywiscie teraz sie zbliza bo Kinect Sports nikogo, ale lepiej miec posuche od marca niz od startu konsoli.

Opublikowano

Gimbusie, już pisałem co sądzę o BF i dlaczego w to gram.

Opublikowano

No zaraz powienien sie nowy mappack do TF ukazac...

Klękajcie narody. Lece do sklepu po One.

Opublikowano

Yeti gada na TF, a sam gra w BF4 z aimem. xD

Beka z YETI-ego zawsze obecna. :thumbsup:

Ale nie porównujemy chyba gry, która ma kilkanaście trybów rozgrywki na ponad 20 mapach, gdzie walczy 64 graczy naraz przy użyciu kilkudziesięciu klas pojazdów na lądzie, w powietrzu i na wodzie, przy pelnej zniszczalnaosci środowiska i zmiennych warunkach mapy oraz porach dnia do gierki dla UWAGA 12 graczy bez zniszczeń na rzekomo konsole nowej generacji.

Jeśli dodamy do tego, ze BF4 dostępny jest na wszystkie pastgeny (tylko graczy jest mniej, ale i tak w jednej drużynie jest ich wiecej niz na całym serwerze TF) to beka z XONE staje sie tak wielka, ze cud, ze mi sie ten temat w ogóle załadował.

NEXT GEN MULTI EXPERIENCE ON XBOX ONE - SO 90's :D

Opublikowano

No zaraz powienien sie nowy mappack do TF ukazac... wystarczy, ze nowy tryb dodadza i bedzie fajnie. Posucha rzeczywiscie teraz sie zbliza bo Kinect Sports nikogo, ale lepiej miec posuche od marca niz od startu konsoli.

Nowe mapy, (pipi) kolejne miesiące ubijania botów! To co, xboty ogrywają tylko jeden tytuł, taka u was bieda z nędzą? W królestwie panów życia wino leje się strumienia, a dziewice donoszą kolejne porcje obfitego jadła (niestety bluber, brak kalafiorków, tylko dziczyzna).

Jako posiadacz jedynych słusznych konsol wspieranych przez Sony przez długi lata (w przeciwieństwie do konkurencji) gram obecnie w TLOU (wyjdą niedługo nowe mapy, znów będzie fajnie, chodz obecnie jest tylko zaje.bi.scie). Kończę South Park, później zabieram się za Dragons Crow (to nie exc, bo też na Vicie, ale mówi się trudno), w kolejce czeka Demons Souls i Tomb Raider (kochany PS+, a ty co tam Mazzeo, Hitmanka dostałeś, który był w plusie rok temu? równie zacnie). Na Nadkonsoli pogrywam sobie w BF4, Outlast i inFamous czeka w kolejce. Po wakacjach (przed będzie jeszcze W_D i DC) worek z grami na PS4 się rozwiążę i będziemy ogrywać Destiny, Batmany inne multiplatformy ładniejsze, płynniejsze i wykorzystujące potencjał naszym telewizorów full hd. Życie jest piękne.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Nie zauważyłem w bf4 w pełni zniszczalnego otoczenia,śmiem stwierdzić że bc2 wciąż jest lepsze pod tym względem. ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.