Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nowa mapka do pastegonowego TF > wieksza ilosc gier, wiecej gier eklskluzywnych, ladniejsze multiplatformy.

Ale kiedys trawa > DLC do ciut slabiej wygladajacej produkcji.

Zeratul wyrasta nam na betona wiekszego od Daddiego, czy tak sie stanie? Tego dowiemy sie w nastepnej edycji Console Wars, bo do E3 pewnie bedzie kolejna edycja.

Przewidzialem wam ze TF bedzie wygladal tak samo na XO i na X360, sprawdzilo sie, teraz jako patcher formuowy powiadam wam ze bedzie na E3, 30 minut gier na Kinecta, 30 minut o dostepnosci xboxa na innych rynkach + uslugi jakie beda na nich dostepne, i ostatnie 30 minut z 90 minutowej konferencji to 15 minut nowa Forza Horizon, cos o Halo i cos o QB

Edytowane przez eX4cT_PL

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Ja ziomkow z Xbox one troche rozumiem.

Ja po ostatnim graniu w BF4 mialem chec wypier,dolic plyte przez okno.Dice nie r0bi juz tej gry dla hardkorowych graczy(fanow tej serii),tylko dla bandy debili.

W(pipi)ilem sie i wlaczylem sobie bf3 na ps3.Wiadomo,ze grafika straszna,30fps ale gra daje mi Radosc z grania.Biegam strzelalam,nie ma lagow.Nie ma duzego aim assista.

Tak samo pewnie chlopaki maja na xbonie.Co z tego,ze 720p,gra sprawia im radosc,wrzucaja filmiki,ciesza sie gra.Jest gitara.

Bo w fpsie nie jest wazne to,aby gra miala zniszcenia,wichury,wiatry bzdury oraz Milion pietset graczy na mapie.

Najwazniejsze to aby strzelanie,movement,balans to wszytsko fajnie sie zgralo.

Wolalbym grac w bc2 z 24 graczami w 720p/30fps niz tego super mega (pipi) Batelfild 4 expirjiens w fullHD 60fps

Opublikowano

Ciekaw jestem w co będą grać posiadacze Xbonów, jak im się Titanfall znudzi, bo póki co posucha jest identyczna. #thisiswaiting.

No zaraz powienien sie nowy mappack do TF ukazac... wystarczy, ze nowy tryb dodadza i bedzie fajnie. Posucha rzeczywiscie teraz sie zbliza bo Kinect Sports nikogo, ale lepiej miec posuche od marca niz od startu konsoli.

Nowe mapy, (pipi) kolejne miesiące ubijania botów! To co, xboty ogrywają tylko jeden tytuł, taka u was bieda z nędzą? W królestwie panów życia wino leje się strumienia, a dziewice donoszą kolejne porcje obfitego jadła (niestety bluber, brak kalafiorków, tylko dziczyzna).

Jako posiadacz jedynych słusznych konsol wspieranych przez Sony przez długi lata (w przeciwieństwie do konkurencji) gram obecnie w TLOU (wyjdą niedługo nowe mapy, znów będzie fajnie, chodz obecnie jest tylko zaje.bi.scie). Kończę South Park, później zabieram się za Dragons Crow (to nie exc, bo też na Vicie, ale mówi się trudno), w kolejce czeka Demons Souls i Tomb Raider (kochany PS+, a ty co tam Mazzeo, Hitmanka dostałeś, który był w plusie rok temu? równie zacnie). Na Nadkonsoli pogrywam sobie w BF4, Outlast i inFamous czeka w kolejce. Po wakacjach (przed będzie jeszcze W_D i DC) worek z grami na PS4 się rozwiążę i będziemy ogrywać Destiny, Batmany inne multiplatformy ładniejsze, płynniejsze i wykorzystujące potencjał naszym telewizorów full hd. Życie jest piękne.

Dzieki za potwierdzenie, ze masz w co grac na PS4... trzeba bylo poczekac z 2 lata z kupnem skoro ogrywasz giereczki z plusa na PS3. 

Opublikowano

Niestety, jako 1 fanboy sony na tym forum moim obowiązkiem było kupno Nadkosoli tuż po premierze. Teraz problem jest ze znalezieniem czasu aby to ograć. Codziennie się zastanawiam, Nadkonsola, czy jej starsza siostra z najlepszą grą generacji. Takie ciężkie wybory stawia Sony przed posiadaczami plejstejszon.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Niestety, jako 1 fanboy sony na tym forum moim obowiązkiem było kupno Nadkosoli tuż po premierze. Teraz problem jest ze znalezieniem czasu aby to ograć. Codziennie się zastanawiam, Nadkonsola, czy jej starsza siostra z najlepszą grą generacji. Takie ciężkie wyboru stawia Sony przed posiadaczami plejstejszon.

I z braku gier na PS4 wygrywa PS3 ze wzgledu na darmowe giereczki w Plusie...  

Opublikowano

Niestety, jako 1 fanboy sony na tym forum moim obowiązkiem było kupno Nadkosoli tuż po premierze. Teraz problem jest ze znalezieniem czasu aby to ograć. Codziennie się zastanawiam, Nadkonsola, czy jej starsza siostra z najlepszą grą generacji. Takie ciężkie wyboru stawia Sony przed posiadaczami plejstejszon.

I z braku gier na PS4 wygrywa PS3 ze wzgledu na darmowe giereczki w Plusie...  

Czytanie ze zrozumieniem się kłania, codziennie staje przed ciężkim wyborem, bo na ps4 jest bf4, outlast czy infamous, ale może do e3 uda mi się wszystko ograć.

Opublikowano

Ale Infamous nie jest w Plusie wiec olewasz i wracasz do giereczek z plusa... przeciez wszystko jest jasne.

Opublikowano

Hahaha, jeszcze sami się okłamują, (pipi) w jakim wy świecie żyjecie, co wąchacie? :woot:

No dobrze, już, już, TF to definicja skillowości, już się szykują profesjonalne turnieje na ESLu.

PS. Najzabawniejsze jest to, że piszą to fanboye x360, gdzie Halo i Girsy to true skill, a reszta do piachu. Coś wam się ostatnio te wymagania mocno zmniejszyły.

PS2. Pytanie do reszty, oni tak naprawdę, czy tylko trollują?

Znowu nie masz racji

TitanFall to jest poprostu dobra strzelanka online, swietny fun z ekipa. Niektorzy szukaja dziury w calym a jeszcze inni super skillowosci i profesjonalnych turniejow. A ja sie poprostu bawie :banana:

troche to smieszne, bo za czasów Gyrosow czy hejlo liczyły się tylko skillowe multi a nie jakiś cod gdzie przeciwnika zabija ten ktory pierwszy nacisnie spust a bronie nie mają recoila.

teraz jak wychodzi TF, ktory polega na tej samej zasadzie to już nie licza się skille tylko liczy się fun.

Śmieszne :)

Opublikowano

pamietajcie zawsze ze :

z5272050X,-Bo-liczy-sie-sport-i-dobra-za

Opublikowano

Yeti gada na TF, a sam gra w BF4 z aimem. xD

Beka z YETI-ego zawsze obecna. :thumbsup:

Ale nie porównujemy chyba gry, która ma kilkanaście trybów rozgrywki na ponad 20 mapach, gdzie walczy 64 graczy naraz przy użyciu kilkudziesięciu klas pojazdów na lądzie, w powietrzu i na wodzie, przy pelnej zniszczalnaosci środowiska i zmiennych warunkach mapy oraz porach dnia do gierki dla UWAGA 12 graczy bez zniszczeń na rzekomo konsole nowej generacji.

Jeśli dodamy do tego, ze BF4 dostępny jest na wszystkie pastgeny (tylko graczy jest mniej, ale i tak w jednej drużynie jest ich wiecej niz na całym serwerze TF) to beka z XONE staje sie tak wielka, ze cud, ze mi sie ten temat w ogóle załadował.

NEXT GEN MULTI EXPERIENCE ON XBOX ONE - SO 90's :D

Te ponad 20 map to masz jak kupiłeś wersję BF wartą 400zł. 15 map masz w titanfallu od razu.

Opublikowano

Beka z sonyslaves bo dalej nie maja w co grac... a ja kolejny weekend z titanfall <3

Ty bedziesz tak co kilka stron walił ciągle posta o tym samym ? Nudne się już to robi do tego mija się z prawdą. Posiadam oby dwie next-genowe konsole i poki co to XO się kurzy. tak się składa, że właśnie platynuję inFamous'a a zaraz po nim zabieram się za Mercenary Kings, na PC katuję ciągle TitanFall'a. A co na XO ? tak się składa, ze nic, bo od lutego kiedy skończyłem DR3 nie ma w co grać na tej konsoli. MS tez mi tego nie ułatwia, bo nawet nie chce nic mi dać w ramach GwG. i choć na PS4 dostaje samie indie to lpesze to niż nic po przeciwnej stronie barykady.

Więc jak widzisz jest w co grac na PS4.

Pozdrawiam prawdziwych graczy.

Opublikowano

Wyszedł inFamous, wyjdzie DriveClub i The Order, a boty dalej będą kręcić bekę trzepiąc się nad tytanem. I tak przynajmniej do odgrzewanego Halo 2, które jeszcze nawet zapowiedzi nie miało.

Opublikowano

Beka z sonyslaves bo dalej nie maja w co grac... a ja kolejny weekend z titanfall <3

Ty bedziesz tak co kilka stron walił ciągle posta o tym samym ? Nudne się już to robi do tego mija się z prawdą. Posiadam oby dwie next-genowe konsole i poki co to XO się kurzy. tak się składa, że właśnie platynuję inFamous'a a zaraz po nim zabieram się za Mercenary Kings, na PC katuję ciągle TitanFall'a. A co na XO ? tak się składa, ze nic, bo od lutego kiedy skończyłem DR3 nie ma w co grać na tej konsoli. MS tez mi tego nie ułatwia, bo nawet nie chce nic mi dać w ramach GwG. i choć na PS4 dostaje samie indie to lpesze to niż nic po przeciwnej stronie barykady.

Patrz a u mnie na odwrot... 

Opublikowano

Wyszedł inFamous, wyjdzie DriveClub i The Order, a boty dalej będą kręcić bekę trzepiąc się nad tytanem. I tak przynajmniej do odgrzewanego Halo 2, które jeszcze nawet zapowiedzi nie miało.

The Last Guardian też miał wyjść. :whistling:

Ale jestem ciekaw czy ta data 12.06.2014 dla DC okaże się prawdziwa i Sony na swojej prezentacji powie, że już za 2 dni DC w sklepach.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Taki auto aim w BF4 a i tak każdy z Was miałby ratio na poziomie gufna.

Opublikowano

Super, cieszy mnie to bardzo, ze miło spedzasz czas z Xbonem, ale przestan (pipi)ć, ze nie ma w co grac na PS4, bo jest w co grac.

Opublikowano

Super, cieszy mnie to bardzo, ze miło spedzasz czas z Xbonem, ale przestan (pipi)ć, ze nie ma w co grac na PS4, bo jest w co grac.

swoim postem udowodniles co innego... jakby bylo tak w co grac to bys sie pc nie posilkowal

Opublikowano

swoim postem udowodniles co innego... jakby bylo tak w co grac to bys sie pc nie posilkowal

A co to ma wspólnego ? Czytaj ze zrozumieniem, bo chyba masz z tym problem. Wyraźnie napisałem że platynuję inFamous'a i zaraz zabieram się za Mercenary Kings i to wszystko na PS4. Więc jest w co grac na PS4. A na kompie grałem zawsze i będę dalej na nim grał. Mam ochote pograc w TF'a więc kupiłem najtanszą, najładniejszą i najlepiej działającą wersję czyli na PC. Nawet jak by ta gra była na PS4 to i tak bym wziął wersję PC.

nigdy nie ograniczałem się do jednej platformy.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

No really related to official update. But still.

Game DVR and Upload are among the most used apps on Xbox One. We know how important it is to be able to easily watch and share video clips, and starting tomorrow we’re rolling out an update to the YouTube app on Xbox One that integrates Game DVR and Upload with YouTube**, making it easier than ever to capture and share game clips with the world.

Now, use Game DVR to capture epic gaming moments, edit them in Upload Studio, and, with the simple click of a button inside the YouTube app (look for My Uploads**), share them instantly to your YouTube channel. The updated YouTube experience also allows you to watch YouTube videos in Snap Mode, add individual YouTube videos to your Pins, earn Media Achievements, and add your YouTube channels to OneGuide for instant access to YouTube videos right next to your favorite TV listings or App Channels.

http://news.xbox.com/2014/04/ent-gopro-on-xbox-360

yt_xbox_upload.png?h=349&w=620

Jak widać MS potrafił się dogadać z google :o za to Sony dalej wrzuca na fejsbunia. Dobrze że chociaż od jakiegoś czasu jest możliwość zgrywania na pendrive.

Opublikowano

Super wiadomosc ale nadal potrzeba trzech roznych programow zeby wrzucic video...

Opublikowano

ale jak to - nie zmieniajce tematu tak szybko - Tytanfall Xbox 360 = Tytanfall Xbox One.

Beka z tych co radzili kupno nextgena MS ze względu na ten tytul.

Opublikowano

ale jak to - nie zmieniajce tematu tak szybko - Tytanfall Xbox 360 = Tytanfall Xbox One.

No to chyba oczy do kieszeni schowałeś jak to pisałeś.

Opublikowano

nie no sa roznice - na celowniku z 360tki widać lekkie krawędzie.

Za to lock na 30 klatek sprawia ze gra jest plyniejsza i nie ma screen tearingu ^^

xDDDDDDD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Szkoda że nie macie z czego wrzucać filmików na tego jutuba.HEHE

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.