Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Chcesz pograć w detalach jak na ps4 ? Kup kartę za 899zl i do tego procek za 700 nie licząc reszty części . A i tak bedą dropy

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Z konsol nintendo na PC nie ma jeszcze tylko emulatora WiiU  :whistling:

I pewnie wszystko legalne :whistling:

Wiesz, nikt nie broni ci odpalać gier na dolphinie z oryginalnej płyty. Dalej nie jest to legalne, no ale raczej nikt nie bedzie ścigany za to z urzędu, a i sumienie chociaż spokojniejsze.

Opublikowano

Emulacja nie jest idealna (mimo że bardzo dobra), także nie sondze. A emulator WiiU to zobaczysz w czasach, kiedy to Nintendo będzie robiło Knack 2 na PS5.

Możesz na emulatorach zagrać w całą biblioteke gier z konsol nintendo więc "nie sondze" bo co?

No dobra ale ktoś tu czeka na emulator WiiU? Bo właściwie nie wiem do kogo to piszesz.

Marian 64 w glorious 1080p :D

Bob-omb_Battlefield_(Super_Mario_64).png

Opublikowano

bo to, że włączam Super Mario Sunshine i są problemy z dźwiekiem. chcesz, to sobie tak graj. ja odpadam.

Możesz na emulatorach zagrać w całą biblioteke gier z konsol nintendo

emulator WiiU

To w całą, czy nie w całą? Gry na WiiU są dla niektórych argumentem przemawiającym za zakupem WiiU i w przypadku tej konsoli emulatorem się nie zasłonisz. Głównie o to mi chodziło.

Edytowane przez ragus

Opublikowano
  • Autor

Na PC nie ma takiego zwrotu jak bezproblemowo

Deal with it

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Beka z Adiego i Ravena ktorzy apgrejduja kompa za 1000zl by zobaczyc nastepnego crysisa w detalach high bo gta i tlou nie dla psa kielbasa a smieja sie z klapkow ktorzy moga kupic reedycje za 100 zl 1 miesiac po premierze.

Opublikowano

Na PC nie ma takiego zwrotu jak bezproblemowo

Deal with it

IcivYfW.jpg
Opublikowano

Przepraszam. Za dużo siedzę na taborecie borykając się z problemami mojego PC żeby pojąć tak proste rozwiązania niezawodnego i bezproblemowego użytkowania kąsol.

Opublikowano

bo to, że włączam Super Mario Sunshine i są problemy z dźwiekiem. chcesz, to sobie tak graj. ja odpadam.

Możesz na emulatorach zagrać w całą biblioteke gier z konsol nintendo

emulator WiiU

To w całą, czy nie w całą? Gry na WiiU są dla niektórych argumentem przemawiającym za zakupem WiiU i w przypadku tej konsoli emulatorem się nie zasłonisz. Głównie o to mi chodziło.

Dobra całą poza WiiU.

Możesz powiedzieć gdzie ci się ten dzwięk psuje? Bo w sumie odpaliłem Super Mario Sunshine i jak narazie jest git. Specjalnie dla Ragusa :Dhttp://www.twitch.tv/uberadi

Nie mogę tylko widescreena zrobić. Albo się nie da albo nie umiem.

Beka z Adiego i Ravena ktorzy apgrejduja kompa za 1000zl by zobaczyc nastepnego crysisa w detalach high bo gta i tlou nie dla psa kielbasa a smieja sie z klapkow ktorzy moga kupic reedycje za 100 zl 1 miesiac po premierze.

beka to jest z ludzi kupujących konsole bez gier żeby czekać na reedycje gier z poprzedniej generacji.

Opublikowano

Dźwięk psuł mi się po wskoczeniu do pierwszego świata.

A co do widescreena:

Change the game .ini file to "AspectRatio = 1" (without quotes).

edit: o, właśnie ci dźwięk zwalnia

Edytowane przez ragus

Opublikowano

beka to jest z ludzi kupujących konsole bez gier żeby czekać na reedycje gier z poprzedniej generacji.

Oj już nie mów, że możliwość przejścia po raz n-ty tej samej gry single player wreszcie w 60fps nie jest warte wydatku rzędu +2000zł.

A w razie czego zawsze masz knacka i indyki z pikselami na pół ekranu, które są interesujące i oryginalne tylko pod warunkiem, że trafią na coś więcej niż PC.

Opublikowano

Adi, nie wiem czy to ogarniesz, ale mam PS4 na ktorym mam w co grac, bo sa tam tytuly ktore kupilbym i na past genie, zreszta fajnego infamous past gen by mi jednak nie dal.

I CO TERASSSS?

A jesli masz zamiar klocic sie dalej na temat gustu co do wyboru gier jakim sie kieruje, to rownie dobrze mozesz wstawic zdjecie swojej dziewczyny i posmiejemy sie jaki to pasztet, skoro nie potraficie prowadzic rozmowy,jak ludzie bez zrozumienia, ze o gustach sie nie dyskutuje.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Jesteście tak głupi, ze aż śmieszni. Przestańcie proszę, bo udusze się ze śmiechu.

Nie, nikt nie kupuje konsoli dla reameku najlepszej gry poprzedniej generacji, tylko dla nowych tytułów i wygody grania, a ze przy okazji mesjasz wychodzi też na Nadkonsole, to kto będzie chciał, to kupi ponownie. Ból dupy mają tylko blacharze i xboty.

Opublikowano

Każdy ma dobry gust pod warunkiem, że pochlebia Sony.

Opublikowano

Nowe Borderlands(PS3,X360,PC)

There's a new big Borderlands game coming this year, but it's not Borderlands 3 and franchise creator Gearbox Software isn't in the driver's seat.

Borderlands the Pre-Sequel is coming to the PlayStation 3, Xbox 360 and Windows PC this fall and is in development by 2K Australia. Randy Pitchford, head of Gearbox, met with journalists in New York this week to walk them through the upcoming game and explain why it won't be on next-gen platforms or made by the people who created the first two.
Gearbox, Pitchford said, is a studio right now that very much wants to concentrate on building entirely new properties and creating "technology for the future." But the studio also still sees an unmet demand for more Borderlands by its most passionate fans.

"The last quarterly report that Take-Two talked to the shareholders about, they announced that Borderlands 2 has become the best selling game in 2K Games history, which is pretty awesome," he said. "I'm really pleased with that, obviously. It's a challenge for us, though, because my studio has dedicated a lot of its attentions toward building new IP and towards creating technology for the future, which, in spite of the unparalleled support we gave to Borderlands 2 and the amount of DLC and other additional content we added to Borderlands 2, we still have not really met the demand that there has been from our fans. And to be fair, as well, within Gearbox, we really love Borderlands, so there's a lot of us that keep wanting to do things with it, want to spend more time in the space.
"So we were very fortunate after BioShock Infinite shipped that the 2K Australia team was available, and so these guys have been able to jump in 100 percent to make sure that we could bring more content to Borderlands fans, and that's what's becomes Borderlands the Pre-Sequel."

http://www.polygon.com/2014/4/9/5593970/borderlands-the-pre-sequel-not-borderlands-3-interview

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Jesteście tak głupi, ze aż śmieszni. Przestańcie proszę, bo udusze się ze śmiechu.

Nie, nikt nie kupuje konsoli dla reameku najlepszej gry poprzedniej generacji, tylko dla nowych tytułów i wygody grania, a ze przy okazji mesjasz wychodzi też na Nadkonsole, to kto będzie chciał, to kupi ponownie. Ból dupy mają tylko blacharze i xboty.

Masz kut.asa z napisem sony tak glęboko w gardle, że słychać tylko jakieś dziwne dźwięki kiedy coś próbujesz mowic.

Opublikowano

Masz kut.asa z napisem sony tak glęboko w gardle, że słychać tylko jakieś dziwne dźwięki kiedy coś próbujesz mowic.

Kutasa z soją czy nasieniem?

Opublikowano

z kut'asem czy bez ale mówi prawdę, nikt was nie zmusza do kupowania. Rozumiem, że więcej gier = źle ? aha ok :teehee: Ci co nie grali nadrobią, a Ci co grali kupią dla super multi i ewentualnego rozkoszowania się singlem po raz drugi.

Opublikowano

TLOU złe, ale na myśl o Halo 2 boty mają mokro w gaciach.

nie zebym krytykowal TLOU bo z tym zaczekam do ogloszenia tego jak ten remaster bedzie wygladac - a noz go podciagna do poziomu cutscenek i bedzie widoczna roznica i nie bedzie to zwykle podbicie rozdzialki,30fps i wszystkie DLC ale jest pewna subtelna roznica pomiedzy portem gry rocznej, a gry ktora ma juz 10lat, wielu pamieta ja jak przez mgle i robia praktycznie cala warstwe graficzna od nowa

Opublikowano

bluber jaki ból otworu odbytniczego, momentalnie jakby słońce się przebiło przez te pochmurne niebo

:banana:

Opublikowano

Dupka boli bo na x360 od 2012 nie wyszedl zaden ex warty portowania na xbone ;/

Opublikowano

z kut'asem czy bez ale mówi prawdę, nikt was nie zmusza do kupowania. Rozumiem, że więcej gier = źle ? aha ok :teehee: Ci co nie grali nadrobią, a Ci co grali kupią dla super multi i ewentualnego rozkoszowania się singlem po raz drugi.

Ty no super niech wrzuca całą biblioteke gier z poprzedniej generacji a najlepiej z ostatnich 3 lat bo wyglądały jak gow.no w porównaniu do PC jak dymac graczy to na całego.

bluber jaki ból otworu odbytniczego, momentalnie jakby słońce się przebiło przez te pochmurne niebo

:banana:

Ból dupy o noszenie drabiny, lecz się człowieku ja ci dobrze radzę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.