Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Dla mnie wszystkie Halo to mocne 8/10 w singlu. A jak Floody wchodzą na scenę to nawet 10/10, bo są emocje i jatka.

Opublikowano

A jak Floody wchodzą na scenę to nawet 10/10, bo są emocje i jatka.

To jak dzisiejsze CW, 10/10.

Opublikowano

ksr4.png

ksr7.png

ksr6.png

Mesjasz, drugi ex w 1080 pe.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Dla mnie wszystkie Halo to mocne 8/10 w singlu. A jak Floody wchodzą na scenę to nawet 10/10, bo są emocje i jatka.

Je.bać Flood. Najgorsze poziomy w 2 i 3 to były te z Floodem.

Opublikowano

Je.bać Flood. Najgorsze poziomy w 2 i 3 to były te z Floodem.

Chyba śnisz, najlepsze były! Solówka o 9 za garażami.

Edytowane przez aux

Opublikowano

O Juras tym razem zamiast bełkotu wkleja obrazki. Jest progres, tak trzymaj!

Opublikowano

Ja jestem ciekaw tego, ze ledwo co pojawi sie poscik Iraska czy Juraska to momentalnie drugi go plusuje. Jeden wola drugiego "przed akcjom" czy moze razem mieszkaja ?

Opublikowano

To aż zabawne jak wy się im dajecie robić jak dzieci. Przecież te plusy są właśnie żeby wam żyłki pękły i takie posty jak wasze powyżej się pojawiły.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Teraz nie udawaj oświeconego, bo jakbyś wiedział wcześniej to byś się tak marnie nie wygłupił poprzednim postem.

Opublikowano

Jakbys cokolwiek ogarnial (a juz nie raz udowodniles, ze to zbyt trudne dla ciebie) to bys wiedzial, ze chodzilo o szydere z tego, ze jeden wola drugiego po nocach w wiadomym celu. No ale spoko, fajnie ze wydaje ci sie, ze jako jedyny ogarnales ten ich misterny plan. Respect.

Opublikowano

10 letnia gra będzie dostawać lepsze oceny niż knack, killzone i infamous ss. Wtedy dopiero bedzie płacz sonybociarni :teehee:

Oceny na pewno będą dobre, ale MS już powoli z tej serii robi kolejnego CoDa.

Halo Reach: 2010

Halo 1 Anniversary: 2011 (to remake, nie reedycja HD, więc liczy się jako nowa gra)

Halo 4: 2012

Halo 2 Anniversary: 2014?

Halo 5: 2015?

Spartan Assault nie liczę.

Póki gra utrzymuje wysoki poziom jak tu, to nie ma w tym nic złego, ale osobiście wolę, jedno świetne multi wspierane latami, które nie rozdziela społeczności np. World of Tanks bądź Battlefield 1942 (swego czasu). Mam nadzieję, że tak samo będzie z GTA Online, a wszystko na to wskazuje.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Hmm, nie chcę nikogo niepokoić, ale ostatnio coraz głośniej się robi o Halo na PC. Co wtedy zrobi mazzeo jeśli plotki okażą się prawdą? :>

I będzie jak z Titanfallem...

Opublikowano

Za to potencjalny port 10-letniej gry na xbone to już powód do podniety? ;)

Opublikowano

Każda gra na Xbone'a to powód do podniety. W końcu nic tam nie ma i do końca roku mamy posuchę większą, niż na PS4.

Opublikowano

Dopiero co kupiłem rdr za grubą kasę a teraz się dowiaduje z cw że to słaba gra :/

Opublikowano

Hmm, nie chcę nikogo niepokoić, ale ostatnio coraz głośniej się robi o Halo na PC. Co wtedy zrobi mazzeo jeśli plotki okażą się prawdą? :>I będzie jak z Titanfallem...

Ostatnio? Od roku chyba czekam na oficjalne potwierdzenie tego. Z chęcią zagralbym w ostatnie genialne Halo w 1080p/60fps.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.