Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ale to TLOU

Lol, noszenie drabiny.

Nie no, parę dni temu zagrałem w demo TLOU, dołączane do GoW: A i jestem miło zaskoczony. Oczekiwałem nudnego samograja z dobrą fabułą, a tutaj.. gameplay jest serio dobry. Podoba mi się cover system.

Serio? A co w tamtym roku było bardziej warte ogrania?

Ja mam starsze zaległości (i tańsze) niż 2013 rok ;p

No dobra, to jakie gry są warte bardziej ogrania?

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano
No dobra, to jakie gry są warte bardziej ogrania?

Nie napisałem, że jakieś są bardziej warte ogrania (skąd mam wiedzieć, skoro w owy tytuł nie grałem), mówię tylko, że jest sporo starszych/tańszych/dłużej czekających w mojej kolejce. Jak np. Super Mario Bros 2 w pudełku z instrukcją :3

Opublikowano

Figaro żyje i gra wedle motta #thisiswaiting.

Ostatnie stadium ewolucji klapersa - pierwszy do stękania o ex'ach, ostatni do grania :P

Opublikowano

Figaro żyje i gra wedle motta #thisiswaiting.

Nie, moje motto brzmi:

p0GHyQW.jpg

Opublikowano

yebłem i śmiechłem, bo to jeden z najmocniejszych scenariuszy odchodzącej generacji, świetnie rozpisana rzecz. dwójka jest nieco nierówna, ale ma pare mocarnych momentów. była też wrzuta o tym, że głównemu bohaterowi brakuje charyzmy. no litości. ja bardzo liczę na to, że historia cole'a i przewodników zostanie przeniesiona na format kinowy, wraz z mocarną końcówką i "złym" zakończeniem dwójki. dojrzała opowieść o superbohaterach, przynajmniej ocierająca się o geniusz strażników.

Koncówka Infamous 1 była bdb. ale serio Kazub, ukończ TLOU, Deus Ex Human Reolution, Bioshock 1/ Infinite, a nawet dodatki fabularne do Bio2 i Infinite. Niebo, a Ziemia.

deus ex kończyłem 3 razy + dlc - platyna i 100%. to jedno z moich gotg. bioshocki i tlou nadchodzą. 

Opublikowano

@ Kazub

BioShock Ultimate Rapture Edition jest na Ultimie za smieszne pieniadze (59zł za Jedynkę, Dwójkę, plus fabularne dlc na 5h i zestaw zadań logicznych) Za 119 zł do wychaczenia jest Infinite wraz seasson passem umożliwiającym download ponad 8-10h spin offu w Rapture). Łącznie ponad 50h gry.

Protip: granie w Bioshocki poniżej hard mija się z celem. O TLOU nie powiem już ani słowa, I promise Raven.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

widzieliscie Lego The Hobbit na PS4? :D

fotorealizm :D

10013462_1423642724553952_50930444335281

Ale kogo tam Lego, jak na XO można ogrywać mega szpila

ksr11.png

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

obydwie gry nikogo ^^

wiem, mesjasz na dzień dzisiejszy jest jeden

13512289495_b13d2424fa_o.jpg

Opublikowano

bez HUD-a na hardzie!

Nie będę odpowiadał na twoje wyzwiska. Nie sprowokujesz mnie i nie zniżę się do twojego poziomu. Zaraportowałem twój post. Mam nadzieję że jakiś mod cię za to ukarze.

Bez opcji widzenia przez ściany*. Opcji wył. huda tam nie ma. :*

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

może dla fanow Infamousa... Graficznie - miazga, ale sama gra mocno przecietna, 3/4 czasu robimy praktycznie to samo, misje poboczne slabe, a glowna sciezka peka w pare godzin.

Opublikowano

może dla fanow Infamousa... Graficznie - miazga, ale sama gra mocno przecietna, 3/4 czasu robimy praktycznie to samo, misje poboczne slabe, a glowna sciezka peka w pare godzin.

No i parę stron wcześniej, ktoś chciał mnie przekonać, że jest to gra, warta wydania pieniędzy na konsole.

"Za rok, może dwa..."

Opublikowano

No mega żałosne są te misje poboczne, uwalniania ludzi z klatek goty xD nie mówiąc juz o tym ze miasto jest mega puste juz chyba w GTA III działo sie wiecej, no i to uczucie gdy wpadasz do wody ekran robi sie ciemny i znajdujesz sie na brzegu :sorcerer:

magia playstation

Edytowane przez kubson

Opublikowano

bez HUD-a na hardzie!

Nie będę odpowiadał na twoje wyzwiska. Nie sprowokujesz mnie i nie zniżę się do twojego poziomu. Zaraportowałem twój post. Mam nadzieję że jakiś mod cię za to ukarze.

Bez opcji widzenia przez ściany*. Opcji wył. huda tam nie ma. :*

Nie zależy mi dzisiaj na byciu wyluzowanym, wszystko mnie w(pipi)ia, a już z tobą na czele. 

kurde, wiedziałem, że coś przekręciłem, ale nie chciałem kalać posta edycją

Opublikowano

Hahaha, biorąc pod uwagę tutejsze bekowe komenty jak myślano, że jest 720p na PS4, to nieźle ironia kopnęła niektórych w jądra xD

Opublikowano

(pipi)a, te teksty się nigdy nie znudzą. xD

Opublikowano

Marian - osobiście nigdy bym nie kupil PS4 dla Infamousa.

Co do Trialsow, ciekawe ile jeszcze edycji tematu zamkniemy, zanim na Xbonie gry zaczna dzialac w pelnej rozdzielczości.

Żeby nawet Trialsy wyswietlac w 900p - poważnie - ta konsola to technologiczny bubel !

Opublikowano

Jednak The Crew ma działać w 1080p na X1 i PS4, a będzie bardzo rozbudowaną grą. Niemniej rozdzielczość to tylko jeden element układanki, jaką jest grafika. Obcięte mogą być inne elementy.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Wygląda na to, że niższe rozdziałki w mulltiplatformach na XO to już nie są jednostkowe przypadki, a staje się to standardem. Przypomina to starcie Saturna z PSX-em, gdzie też Sega w pośpiechu zmieniła założenia. Wyszła konsola droższa i odstająca od produktu Sony. XO z racji zaplecza finansowego MS-u powinien jednak dłużej pociągnąć, jednakże różnice w jakości mogą być cały czas ewidentne. Miejmy nadzieję, że Sony nie s*ierdoli tej lepszej pozycji, i kontynuując swoją politykę z poprzedniej generacji, dostarczy nam wielu wspaniałych gier, godnie reprezentującą obecną generację ;)

Opublikowano

Wygląda na to, że niższe rozdziałki w mulltiplatformach na XO to już nie są jednostkowe przypadki, a staje się to standardem. Przypomina to starcie Saturna z PSX-em, gdzie też Sega w pośpiechu zmieniła założenia. Wyszła konsola droższa i odstająca od produktu Sony. XO z racji zaplecza finansowego MS-u powinien jednak dłużej pociągnąć, jednakże różnice w jakości mogą być cały czas ewidentne. Miejmy nadzieję, że Sony nie s*ierdoli tej lepszej pozycji, i kontynuując swoją politykę z poprzedniej generacji, dostarczy nam wielu wspaniałych gier w plusie, godnie reprezentującą obecną generację  ;)

fixed'

Opublikowano

Grafika z nowej gry Behemota:

273159-FX1.jpg

hehe

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.