Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Raven dłoni nie poparzyło od pada?

Faktycznie jest coś takiego podczas gry, że po 30-60 minutach muszę odłożyć pada :/. Objawia się sennością, spadkiem koncentracji i tymczasowym afektem do pozycji leżącej.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

eee TLOU jest super, oczywiscie minimum to grac na hard bo tylko od tego piziomu trudnosci to skradanka a  nie uncharted z grzybami, do tego lato czyli pierwsza czesc gry jest badziewna w porownaniu do reszty ale calosc jest mega swietna. Peanow nad tym ze to najlepsza gra wszechczasow nie rozumiem ale juz nie bede do tego wracac bo ustalilismy ze kazdy ma wlasny gust :)

Opublikowano

Gra wszech czasow jest tylko jedna 

GTA-V-big.jpg

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Wszech czasów*

Opublikowano

Gra wszechczasow jest tylko jedna 

GTA-V-big.jpg

I w tym momencie podajesz swój wiek.

Opublikowano

Oj tam oj tam juz edytowalem :P

Opublikowano

No proszę jaki wysoki poziom w CW, jak chcecie to potraficie :) ICO, SOTC i Okami to najlepsze co spotkało czarnulę. Ma ktoś oprócz mnie platynę w Okami HD?

Nie wiem jakie sa wymagania na platyne na ps3 ale w oryginalnym Okami zrobilem 100% + wszystkie stroje.

Takze prawie 100h z gra doskonala kurtyzany111!1!

JA MAM JA MAM !!! najpierw przemielone na PS2, a potem platyna na PS3. normalnie ze stopińdziesiont godzin malowania słoneczek. ta reedycja to jedna z najlepszych gier EVER. do pełni szczęścia wystarczyły soczyste kolorki na plaźmie, rozdziałka i trofea. 

ojezu, oboże, okami takie dobre 

ciekawe czy fany nietuzinkowych giereczek grały, blubery i te inne. bo mazeo na bank grał, on uwielbia kolorowe japońskie gierki o skakaniu wilczkiem 

wogóle to fanów xboksa co obrażają japońskie gierki to kopałbym, dusił, dźwignie i łamania

do blacharzy jarających się poważnymi grami o obliczaniu średnicy koła czołgu i toru lotu pocisku to bym (pipi)a strzelał

Raz na 500 stron się jakiś ciekawy wątek przewinie. Splatynowane HD wersje Okami, ICO i SotC, a wcześniej dokumentnie przeorane na PS2. Gry życia <3 A tymczasem na xboxie tratatatata, pif, pif, paf, bum, bum, a później koneser indie gardzący komerchą reaguje xD i lolami na wiadomość, że sequel SotC ukazał się w 2001 roku. Zapalmy świeczki i poproszę o chwilę skupienia (*)

Kur.wa toki, dla mnie fabularny sequel jakim jest ICO nie jest totalnie tym czego bym chciał po stwierdzeniu ''ehh zagrałbym w sequel SotC" bo chodzi mi o mechanike rozgrywki czyli trzon tej gry jakim były walki z kolosami a nie zgrywanie bodyguarda dla laseczki.

Opublikowano

Oj tam oj tam juz edytowalem :P

Wciąż widzę GTA V w spoilerze.

Opublikowano

Nie no przechodzicie samych siebie, gra, która nie wprowadza nic, ale to absolutnie nic nowatorskiego do świata gier ma być grą wszechczasów? Mówie tutaj i o Tlou i GTA V.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

I innej gry tam nie zobaczysz.

Opublikowano

no komedia znów, gierka nie jest dobra bo nie jest tylko na plejstejszyn, jeszcze bardziej komiczne jest przeświadczenie ze tlou to jakieś wyższe stadium rozrywki poruszające jakieś problemy czy coś albo olaboga tytuł AMBITNY [*]

Opublikowano

Gra wszech czasow jest tylko jedna 

Dxcover.jpg

Fixed.
Opublikowano

Nie no przechodzicie samych siebie, gra, która nie wprowadza nic, ale to absolutnie nic nowatorskiego do świata gier ma być grą wszechczasów? Mówie tutaj i o Tlou i GTA V.

Czy w definicji gry wszech czasów, taka gra koniecznie musi być super nowatorska? Moim zdaniem nie jest to warunek.

Opublikowano

A dlaczego coś co nie jest najbardziej innowacyjne w swojej kategorii nie może być w niej najlepsze ? Rozumiem, że idąc tym tokiem rozumowania bez mrugnięcia okiem wybrałbyś Walkmana Sony z 1979 nad Ipoda, no bo przecież to była dopiero innowacja, rewolucja. Nie popadajmy w przesadyzm

Edytowane przez erix

Opublikowano

no komedia znów, gierka nie jest dobra bo nie jest tylko na plejstejszyn, jeszcze bardziej komiczne jest przeświadczenie ze tlou to jakieś wyższe stadium rozrywki poruszające jakieś problemy czy coś albo olaboga tytuł AMBITNY [*]

Prawda jest taka, że wspólczesnym graczom marketing wypalił dziurę w mózgu. Największy hajp w 2013 roku był na Tlou, GTA V i o ile to wyżyny devolopingu z technicznego punktu widzenia, obie niesamowicie dopracowane w wielu aspektach, przeogromne projekty, ale szczerze nigdy bym nie pomyślał o tych dwóch grach w kategorii najlepszej gry wszechczasów.

A dlaczego coś co nie jest najbardziej innowacyjne w swojej kategorii nie może być w niej najlepsze ? Rozumiem, że idąc tym tokiem rozumowania bez mrugnięcia okiem wybrałbyś Walkmana Sony z 1979 nad Ipoda, no bo przecież to była dopiero innowacja, rewolucja. Nie popadajny w przesadyzm

No to ty nie popadaj przesadyzm.

Czy w definicji gry wszech czasów, taka gra koniecznie musi być super nowatorska? Moim zdaniem nie jest to warunek.

Musi.

Opublikowano

No to jaka jest ta gra według ciebie?

Tlou jest dla mnie grą tamtej generacji, wszech czasów może nie, ale nie wiem, która gra może nią byc. Ciągle myślałem o tym tytule, aby jak najszybciej wracać z pracy i grać. Świetna fabuła, genialna końcówka, bardzo udany gameplay, więcej nie trzeba.

Opublikowano

GTA VI w 2016? GTA VII w 2021? GTA VIII...

Opublikowano

Musi.

To prawda ostateczna? A jeśli ja ją uważam za grę generacji? Za grę wszech czasów? Co na to wpływa? Każdy z nas ma taką grę. Czy każda z tych gier była super nowatorska? Innowacje nie są warunkiem koniecznym - ważny jest po prostu odbiór całości. Jak jedna gra zbiera ze swego gatunku wszystko do kupy i podaje w najlepszej formie, to też taka może być. Tu dobrym przykładem jest GTA V.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano
Shuhei Yoishida został dwukrotnie usunięty z oficjalnego forum Nintendo i usługi społecznościowej Miiverse. Prezydent Sony Worldwide Studios przyznał się do tego w rozmowie z Markiem Cernym, głównym projektantem konsoli PlayStation 4.
Miiverse to usługa społecznościowa firmy Nintendo, z której możemy korzystać na konsolach tego producenta. Jednym z aktywnych użytkowników był sam szef Sony Worldwide Studios, znany i lubiany w branży Shuhei Yoshida. Został on jednak dwukrotnie zbanowany, a jego konto finalnie usunięto z tej usługi.
Ciekawostka wypłynęła na światło dzienne na kilku branżowych portala. Okazuje się, że za pierwszym razem Shuei został zablokowany ze względu na połączenie jego konta Miiverse z Tweeterem, co jest absolutnie zakazane. Taki rozwój sytuacji wynika z regulaminu platformy, toteż jesteśmy go w stanie zrozumieć. Bardziej kuriozalnym przypadkiem jest drugi ''ban'', który nastąpił po tym, jak Yoshida napisał na swoim profilu, że kocha PlayStation. 
''Pierwszy raz dotyczył połączenia mojego konta na Tweeterze z usługą Miiverse. Faktycznie, jest to niezgodne z regulaminem platformy. Za drugim razem zbanowano mnie za napisanie na moim profilu notki ''Kocham PS''. Nie możesz otwarcie promować innych firm na platformie Nintendo, toteż PS zostało zrozumiane jako PlayStation''
Do całej sprawy należy podejść z dystansem, ponieważ jest to zarówno śmieszna, jak również irytujące. Miiverse to na chwilę obecną platforma wspierająca zarówno 3DSa jak i Nintendo Wii U.

http://www.ppe.pl/news-27930-prezydent_sony_worldwide_studios_dwukrotnie_zbanowany_w_usludze_miiverse.html

fajne Nitendo

Opublikowano

GTA VI w 2016? GTA VII w 2021? GTA VIII...

Albo TLoU2, TLoU3 a moze TLoU HD?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Tlou jest dla mnie grą tamtej generacji, wszech czasów może nie, ale nie wiem, która gra może nią byc. Ciągle myślałem o tym tytule, aby jak najszybciej wracać z pracy i grać. Świetna fabuła, genialna końcówka, bardzo udany gameplay, więcej nie trzeba.

No właśnie wiedziałem, że ktoś zaraz zapyta jaka gra dla mnie jest. Nie wiem, cięzko mi wybrać, ale jeśli już to hmm... MGS pierwszy, Baldur's Gate 2 Half Life, wymieniony Deus Ex? Jeśli coś nie jest kamieniem milowym w swojej branży to według mnie nie może być nazywany grą wszechczasów. Gra, która nie spowoduje pewnego trzesięnia ziemi nie będzie na tyle zapamiętana przez lata jako gra wszechczasów. Coś co jest po prostu dobre jest ee dobre?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

O

No właśnie wiedziałem, że ktoś zaraz zapyta jaka gra dla mnie jest. Nie wiem, cięzko mi wybrać, ale jeśli już to hmm... MGS pierwszy, Baldur's Gate 2 Half Life, wymieniony Deus Ex? Jeśli coś nie jest kamieniem milowym w swojej branży to według mnie nie może być nazywany grą wszechczasów. Gra, która nie spowoduje pewnego trzesięnia ziemi nie jest będzie na tyle zapamiętana przez lata jako gra wszechczasów. Coś co jest po prostu dobre jest ee dobre?
Jak mówisz, że coś nie może być grą wszech czasów to logiczne, że trzeba zapytać co jest dla ciebie taką grą. Ja głównie stawiam na któraś grę od blizzarda, każda z nich jest bardzo popularna i gracze grają w nie do dziś. Później będzie half life.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

no i ile razy jeszcze będziemy wracać do gry wszechczasów skoro już jest to wyjaśnione od dawna?

i innowacyjna, i zmieniła branżę, i jest doskonała w każdym aspekcie i nawet ci co walą do średniej z metacritica będą zadowoleni, w czasach gdzie oceny powyżej 90% to było COŚ.

gra która też zmieniła cyfrową dystrybucję, bo gdyby nie HL to nie mielibyśmy steama i zapewne również tak wyglądającego PSN i XBL.

jak gra wyszła prawie 10 lat temu (boże jak już dawno ;() to przez następny rok czy półtora nie grałem w nic innego tylko zaczynałem, kończyłem i od początku.

ale nie, będzie jaranko 200 nagrodami dla tlou od serwisów założonych przez 2 osoby.

Edytowane przez MaZZeo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.