Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jestem gotow zalozyc sie, ze Xbone lepiej sie sprzedal w marcu niz PS4 w USA wg NPD. kto podejmie rekawice? 

Jezeli przegram w sygnaturze dam napis "PS4 jest lepsze od Xboksa One. Zeratul pwned by Sony" i zmienie avatara na wskazanego avatara gry na PS4. I tak przez miesiac do 18 maja. 

Osoba ktora podejmie rekawice i przegra musi miec napis "Xbox One jest lepszy od PS4. XXX pwned by Microsoft" i zmieni avatara na wskazanego avatara gry na Xbox One na jeden  miesiac.

wow, ależ Ty ryzykant jesteś! Normalnie na krawędzi życia. Tylko Zeratul jest na tyle szalony by założyć się o coś tak nieprawdopodobnego.

Wow ale ty jestes super bo negujesz maly drobny zaklad dla zabawy... normalnie jestes taki cool i fajny figaro ze chcialbym ci wyslac friend requesta na plejstejszyn cztery ale sie wstydze. 

nie chodziło mi o negowanie idei zakładu dla zabawy, zostałem źle zrozumiany.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Ok zaklad jest z Gregiem bo chyba byl pierwszy... 

Jestem gotow zalozyc sie, ze Xbone lepiej sie sprzedal w marcu niz PS4 w USA wg NPD. kto podejmie rekawice? 

Jezeli przegram w sygnaturze dam napis "PS4 jest lepsze od Xboksa One. Zeratul pwned by Sony" i zmienie avatara na wskazanego avatara gry na PS4. I tak przez miesiac do 18 maja. 

Osoba ktora podejmie rekawice i przegra musi miec napis "Xbox One jest lepszy od PS4. XXX pwned by Microsoft" i zmieni avatara na wskazanego avatara gry na Xbox One na jeden  miesiac.

wow, ależ Ty ryzykant jesteś! Normalnie na krawędzi życia. Tylko Zeratul jest na tyle szalony by założyć się o coś tak nieprawdopodobnego.

Wow ale ty jestes super bo negujesz maly drobny zaklad dla zabawy... normalnie jestes taki cool i fajny figaro ze chcialbym ci wyslac friend requesta na plejstejszyn cztery ale sie wstydze. 

nie chodziło mi o negowanie idei zakładu dla zabawy, zostałem źle zrozumiany.

story of your life

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Ok zaklad jest z Gregiem bo chyba byl pierwszy... 

Jeśli greg się wycofa, ja wchodzę.

Opublikowano

Never :)

Opublikowano

Max Payne 3 był wielokrotnie krytykowany za to, że stawia na szybką i agresywną zabawę niż na nudną rozgrywkę w chowanego.

co ? gdzie był za takie coś krytykowany ?

Na forum może nie. Ale jak przeczytasz niektóre recenzje portali mainstreamowych, to znajdziesz takie zarzuty. Zresztą, za doskonały ragdoll też gra obrywała( na GOL-u)

tak swoją drogą, to MP3 jest kwintesencją cinematic experience, które tak zwzięcie hejtujesz. jest bardziej cinematic od uncharted, a bardziej jest już chyba tylko beyond. śmieszna sprawa.

Ale mechanikę ma znakomitą. Czysta esensja znakomitej rozpierduchy i efektownej wymiany ognia.

Opublikowano

Strona musiała cierpieć na mocny brak zainteresowania skoro takiego newsa wymyślili :P

Opublikowano

Tylu sonowyznawców z gafa siedzi na tam i czeka na wyniczki z NPD, czyżby PS4 zakurzone i nieodpalane i nie mają co robić?

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Tak nawiązując jeszcze do dyskusji o budżetach gier : najgorsze jest to pie.rdolenie wydawców, jak to produkcja gry jest strasznie droga, z generacji na generację koszty większe, żebyśmy sę nastawiali na "bezpieczne" produkcje w przyszłości itd., a największy w tym udział wydatków na marketing, i to jest chyba największa różnica w kosztach produkcji między kolejnymi generacjami. Większość gier to korytarze oparte na tym samym silniku, no ale 100 mln baksów musi pęknąć na dwu, trzyletnią kampanię reklamową. Potem wychodzi Tomb Rider, 3,5 mln sprzedanych egzemplarzy i wydawca kręci nosem, a w przypadku innych tytułów może nawet być problem z powstaniem sequela. 

Z drugiej strony ogromne ilości sprzedanych tasiemcowych serii typu CoD i AC (które nawet lubię, no ale ta sprzedaż to jakiś fenomen). Fajnie, że indie się rozwinęły na taką skalę, no ale ja nie chcę, żeby to była jedyna alternatywa. 

Z Mazzeo sytuacja jest taka, że jak bardzo by nie lubił/nie popierał polityki Sony, to właśnie on kupując PS4 w okolicach premiery dołożył cegiełkę i do ich zysku i statystyk sprzedaży, w sumie lol. 

Edytowane przez kotlet_schabowy

Opublikowano

Problem raczej leży w małej wydajności pracy programistów na zachodzie. Nie chodzi już nawet o różnice w płacach, ale jak w Polsce itp. krajach zespoły developerskie w liczbie 70-100 ludzi robią analogiczną robotę do studiów z USA, UK itp., które liczą po 200+ osób, to raczej tu jest problem. 

100 mln na marketing to wydają tylko na gry, które i tak zarabiają wielokrotność tego z palcem w bucie.

Opublikowano

Ale mechanikę ma znakomitą. Czysta esensja znakomitej rozpierduchy i efektownej wymiany ognia. 

ale to pif paf cinematic experience, bezmózga gierka dla bezmózgich konsolowców. piszesz tak na okrągło, poznaje tego grubego faceta z brodą. bądź konsekwentny.

Opublikowano

Biedny Zeratul XD

Opublikowano

ale to pif paf cinematic experience, bezmózga gierka dla bezmózgich konsolowców. piszesz tak na okrągło, poznaje tego grubego faceta z brodą. bądź konsekwentny.

Nie ogarniasz MP3 = multiplatforma - musi być za(pipi)isty, U2 - eks ps3 - musi być choojowy. Skoro tak mówią to tak jest. No sami nie mają wspólnej linii programowej wobec eksów Sony, ale zwalę to na brak zorganizowania.

Tym niemniej: cinematic experience avaible for x-box - ok.  Cinematic experience - not avaible for x-box - chvjnia. Simply.

Opublikowano

Ale co ja ci zrobiłem Mazzeo? :( Nie na tym polega wasza polityka w temacie; z kilkunastu dobrych marek konkurencji przeciw kilku własnym zrobić mniej niż sami macie po wydymaniu na rzecz casuali? Każdy przeciętnie rozgarnięty czytelnik tego forum dostrzega ten schemat od kilku edycji CW.

Opublikowano

jj2ekNW.png

comment_pUFkrh7xqNcPlez29eevLqU9xR2XIQMv

koniec xbone, titanfall nie pomogl. finito. kaput. <kurtyna>

Edytowane przez erix

Opublikowano

Jak to w weekend. 

Opublikowano

Tak się kończy wątpienie w Sony <3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.