Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Pierwszy klocek mega solidna konsola, sytuacja miedzy ps2 a xboxem prawie taka sama jak teraz między XO a Ps4 jeśli chodzi o różnice graficzne ( a nawet wieksza była patrząc na takiego SC CT), ale wtedy ps2 miało gry, cholernie dobre gry a nie to co boner. No i gadnie, że nie eksy te porty z PC ok konsolowe eksy bo i tak nie uwierze, że każdy mial tak mocną blachę żeby w 2003 roku ciągnąć Chaos Theory w takiej jakości jak sprzęt od MS. No i panowie to w końcu nikt nie gra na PC czy tylko wtedy jak gra nie wyjdzie na plejstejszon?

Edytowane przez _Be_

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

tylko wtedy jak gra nie wyjdzie na plejstejszon

To raczej logiczne,że jeśli mam piecyka, który zdoła pociągnąć gierkę w jakichś sensownych ustawieniach to na nim ogram tytuł,a nie będę kupował specjalnie kolejnego graj-pudła by popykać w parę gierek.

No ale niech niektórzy nadal żyją w swoim świecie, gdzie taki Riddick, Doom3, Alan Wake itd to "exy" XD

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

To może omówimy teraz eksy z ps1 i n64? Jutro snes i genesis.

Opublikowano

No tylko żaden (normalny) xbot nie twierdzi, że PS2 > Xbox pod względem eksów

ale widać posta, którego cytowałem i na którego odpowiadałem, czy nie bardzo ?

easy twierdził

Ale widać ten nawias "(normalny)" czy nie bardzo? Ops, przepraszam "nie bardzo ?".

Z easye taki xbot jak z koziej du,py trąba, człowiek który kupił PS4 dla NFS i FIFY xD. No wybacz, to już chyba wolę wynurzenia Mendrka czytać.

Opublikowano

jak wychodzi port na peceta po roku czasu to można to od biedy podciągnąć pod "konsolowego eksa", ale w innym wypadku to chwytanie się brzytwy

No tylko żaden (normalny) xbot nie twierdzi, że PS2 > Xbox pod względem eksów

ale widać posta, którego cytowałem i na którego odpowiadałem, czy nie bardzo ?

easy twierdził

Ale widać ten nawias "(normalny)" czy nie bardzo? Ops, przepraszam "nie bardzo ?".

Z easye taki xbot jak z koziej du,py trąba, człowiek który kupił PS4 dla NFS i FIFY xD. No wybacz, to już chyba wolę wynurzenia Mendrka czytać.

ale widać, że napisałem, że kiedy easy BYŁ xbotem ? a nie czekaj, cytując mnie, sprytnie wyciąłeś ten fragment

NIE ZE MNĄ TAKIE SZTUCZKI KŁAMLIWY XBOCIE

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Halo 1/2

Project Gotham Racing 1/2

Shenmue 2

Jet Set Radio Future

Panzer Dragon Orta

Dead or Alive 3/Ultimate

Forza Motorsport

Riddick

Ralisport Challenge 1/2

Fable

Conker

Ninja Gaiden

Jade Empire

Oddworld: Strangers Wrath

Phantom Dust

Swietna konsola, ze swietnymi exami.

jakie to exy jak sie na pccie pojawiła połowa gierek: Riddick, Fable, jade empire, halo itd pojawiło się na kompie.

Opublikowano

10 lat temu ludzie ciorali w multi Halo 2. Dzisiaj musze czekac jak pucharki mi sie aktualizuja (albo I nie)

#SONYTAKIEDOBRE

Albo 20 minut zanim gra się na XO zainstaluje i ściągnie patch. Posiadacze na PS4 już w tym czasie dawno grają w grę.

A co do tych niby exow to skomentuję to tak :D

Nawet Shemnue 2 nie było exem, nie mówiąc już o reszciez której połowa to gry dostepne na PC

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

ALE JA PISZĘ O NORMALNYCH BOTACH. Nieważne kiedy easye to pisał. Zdanie człowieka, który kupił PS4 dla FIFY (zdradził xboksa z takiego powodu #japier,dolę) jest naprawdę mało dla mnie warte ;/.

Inaczej, bo chyba nadal się nie rozumiemy: ch,uj, easye sobie może i tak pisze, mam to w du,pie, nie ma racji. Nie zgadzam się tylko, by on był brany jako reprezentatywna jednostka po której można oceniać całą grupę (a do tego sam nawet do tej grupy już nie należy).

edit: o (pipi) "nie ważne" napisałem. Udziela mi się od Kazuba chyba.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

a soul ? nie jestem w 100% pewien, ale on chyba też tak stwierdził, pisząc przy okazji o miłości do halo i ninja gaiden. też nie godzien nosic żydowskiej gwiazdy ?

ups, soul też już nie jest xbotem. po ważnie. no więc zostały najbardziej zakute łby, co mówi samo przez sie

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

tylko wtedy jak gra nie wyjdzie na plejstejszon

To raczej logiczne,że jeśli mam piecyka, który zdoła pociągnąć gierkę w jakichś sensownych ustawieniach to na nim ogram tytuł,a nie będę kupował specjalnie kolejnego graj-pudła by popykać w parę gierek.

No ale niech niektórzy nadal żyją w swoim świecie, gdzie taki Riddick, Doom3, Alan Wake itd to "exy" XD

Nie mówilem o tobie, tylko o 99% CW, które ciągle płacze, że PC#nikogo, je.bać PC, same patche i errory do tego kosztuje 6k bez kosztów dywanika i taboretu. Dla mnie to, że gra wyszła po 2 latach na PC to żaden treat, wole ogrywać gry raczej na bieżąco o ile finanse pozwalają bo potem się kończy tak, że dla mnie Uncharted to gra na 8 bo nie grałem w 2009!!!1

Opublikowano

Halo 1/2

Project Gotham Racing 1/2

Shenmue 2

Jet Set Radio Future

Panzer Dragon Orta

Dead or Alive 3/Ultimate

Forza Motorsport

Riddick

Ralisport Challenge 1/2

Fable

Conker

Ninja Gaiden

Jade Empire

Oddworld: Strangers Wrath

Phantom Dust

Swietna konsola, ze swietnymi exami.

w swojej epoce były, ale ninja, odworld i riddick już nie takie exy do końca 

Opublikowano

A Ty Kazub w ogóle masz PC czy wszystko trzaskasz z przeglądarki Sony PlayStation 3?

Więc dla Ciebie to tak jakby eksy ;/. Po ważnie.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Z Shenmue 2 też żaden ex, skoro gra najpierw wyszła na DC.

Opublikowano

Dla Ninja Gaiden kupiłem Xboxa, wówczas ta gra wypalała gałki oczne, a sam gameplay był mega miodny i wymagający. Później było Halo i Halo 2 przy którym spędziłem ponad 2 lata, dla multi sprowadzałem lajwa z Australii bo było najtaniej. Było jeszcze kilka bardzo dobrych gier jak Conker czy PGR, ale pisać, że PS2 miało gorsze gry, to trzeba mieć jakieś porażenie mózgowe.

Opublikowano

Porażenie to ty masz, nikt nie napisał, że miało gorsze.

Opublikowano

Dla Ninja Gaiden kupiłem Xboxa, wówczas ta gra wypalała gałki oczne, a sam gameplay był mega miodny i wymagający. Później było Halo i Halo 2 przy którym spędziłem ponad 2 lata, dla multi sprowadzałem lajwa z Australii bo było najtaniej. Było jeszcze kilka bardzo dobrych gier jak Conker czy PGR, ale pisać, że PS2 miało gorsze gry, to trzeba mieć jakieś porażenie mózgowe.

Nareszcie gadasz jak czlowiek :)

Szacun +1

Opublikowano

Yeti pokaż gdzie tak pisali.

Opublikowano

ALE JA PISZĘ O NORMALNYCH BOTACH. Nieważne kiedy easye to pisał. Zdanie człowieka, który kupił PS4 dla FIFY (zdradził xboksa z takiego powodu #japier,dolę) jest naprawdę mało dla mnie warte ;/.

Inaczej, bo chyba nadal się nie rozumiemy: ch,uj, easye sobie może i tak pisze, mam to w du,pie, nie ma racji. Nie zgadzam się tylko, by on był brany jako reprezentatywna jednostka po której można oceniać całą grupę (a do tego sam nawet do tej grupy już nie należy).

edit: o (pipi) "nie ważne" napisałem. Udziela mi się od Kazuba chyba.

no widzisz Raven - nie zaszufladkujesz mnie! raz slysze, ze jestem fanboyem MS, żeby po roku czytac, ze jestem botem Sony. Jedyne określenie z jakim się mogę zgodzić, to fakt ze jestem fanboyem KONSOL!

W (pipi)e mam te wojenki - Xboxa stawiałem przed PS2, ze względu na Xbox Live, gre online, garfe która w tamtych czasach robila wrazenie nawet na pececiarzach, a także te pare tytulow, przy których spedzilem więcej godzin niż przy PS2. Duzo osob ma tutaj inne zadanie na temat Xboxa, szkoda tylko, ze 3/4 z tych uzytkownikow nawet go nie miała   :teehee: (standard)

PS4 kupiłem dla multiplatform - podobnie jak kiedyś 360tke, bo te wszystkie exy którymi się tu jaracie poki co sa po prostu ch(pipi)owe...

Wiec skoro mialbym grac w te same gry na konsoli MS - to wole wersje plynniejsze i w HD.

Nie jestem przywiązany do jednej marki, w (pipi)e mam sentymenty, wibracje w triggerach, czy 'achivementy'. To sa dopiero smieszne powody zakupu konsoli!

"szkoda mi moich punktów które ugralem - na konsoli Sony będę noname'm" xDDDD

Przegladam siec dzisiaj - spiderman skasowany, Trialsy w 900p ze screen tearingiem - niech spie(pipi)a z takim nextgenem!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ja np. kupiłem PS4 i zacząłem nie od Kilzłoma (którego nie trawię, ale może kiedyś spróbuję jak będzie w Plusie :P ) czy Knack'a, ale od multiplatformowych NFS: Rivals i ACIV:Black Flag. Teraz dopiero wziąłem się za Infamous'a. I mam w pipce czy to tytuły multi czy nie.

Opublikowano

bo potem się kończy tak, że dla mnie Uncharted to gra na 8 bo nie grałem w 2009!!!1

A to aż tak poważna sprawa czy w gierkę zagram w premierę czy 2-3 lata potem? Jak jest dobra to sama się obroni i cyferki i sztuczny hype tego nie zmieni.

Opublikowano

bo potem się kończy tak, że dla mnie Uncharted to gra na 8 bo nie grałem w 2009!!!1

A to aż tak poważna sprawa czy w gierkę zagram w premierę czy 2-3 lata potem? Jak jest dobra to sama się obroni i cyferki i sztuczny hype tego nie zmieni.
Gry nie są ponadczasowe. Dla sporej części z nich okres 3 lat po premierze zmienia znacząco odbiór. Wspomniane Uncharted na premierze urywało jaja poziomem oprawy i choćby za to dodawałeś z 1 pkt do oceny.

To jednak nie tylko grafika. Mechanika, nawet jesli sie nie zestarzała, to (jeśli byładobra) została skopiowana przez inne gry, a tym samym opatrzyła sie

Opublikowano

Mam podobne zdanie.

moze ktos wyjasnic o co wlasciwie chodzi z tym skyrimem?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Takie cos to koniec dla gry MMO.

200 milionow poszlo chyba na marketing i aktorow podkladajacych glosy.Reszta wyglada jak f2p

Jak im kuhwa nie wstyd domogac sie oplaty abonamentu za taki syf.

Tylko BLIZZARD

Do ActiBlizz w tej chwili też mam bardzo dużo zastrzeżeń.

Poza tym nie będę wspominał wałów jakie były w D3 z duplikowaniem i innymi exploitami na których można było szybko i łatwo zarobić.

Mam podobne zdanie.

moze ktos wyjasnic o co wlasciwie chodzi z tym skyrimem?

Z ESO? Możesz sobie duplikować złoto w nieskończoność.

Edytowane przez UberAdi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.