Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jednak krwawa jazda lepsza niz blokada. No i mniej pedauw z piłą iksde

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Ja nie wiem o czy ty do mnie mówisz, ja tylko po angielsku gram i oczywiście prywaty only z burgerami nie mam zamiaru się użerać.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

eX4cT- jak FM5? Miały być porównania do poprzednich odsłon.

Dopiero sie instaluje :(
Opublikowano

Niskie iq, wyzywanie od debili klapeczki nerwowe sie robią.

Na statusach ich dojechałem, nie wytrzymali i zaczęli przekręcać moja ksywke heheh

Tak wiec

XBOX - 1 playstation - 0

Co do instalacji gier to strasznie skieprzcili sprawę na xbox one, na ps4 robi sie to błyskawicznie szkoda jedynie ze nie ogarnęli synchronizacji pucharków

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Niestety kasujacy wszystko Mazzeo psuje wam wynik ^^

Opublikowano

Pamiętam jak jeszcze jakiś czas temu obruszał się kiedy ktoś wyśmiewał jego posty, bo "każdy może mieć swoje zdanie"

Opublikowano

Na statusach ich dojechałem, nie wytrzymali i zaczęli przekręcać moja ksywke heheh

Tak wiec

XBOX - 1 playstation - 0

Co do instalacji gier to strasznie skieprzcili sprawę na xbox one, na ps4 robi sie to błyskawicznie szkoda jedynie ze nie ogarnęli synchronizacji pucharków

co za typ

najpierw zrobiłeś mi jakąś kuriozalną pseudo psychoanalize, a potem podkuliłeś ogon, pobiegłeś do moda a następnego dnia szczerzyłeś zęby że za przekręcanie nicków są jakieś bany XD

no ale czego innego sie spodziewac po xbotach

Opublikowano

Pewnie 60 fps na yt to też jest "swoje zdanie".

Opublikowano

Instalacja, to faktycznie porażka. Nie znam się i nie wiem czy softem idzie to naprawić. 

W ogóle sam OS Xboxa jest wolny. Zakładki i każda w innym kolorze, to był najlepszy dash w 360. 

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

@maciucha

Ta kuriozalna pseudo psychoanaliza nie jest mojego autorstwa przecież, na komputerze mam plik "złote myśli fpe"

I podziwiam wszystkie osoby które to co tu, czy na statusach sie wyprawia biorą na serio

Edytowane przez kubson

Opublikowano

XBOX - 1 playstation - 0

tlou.gif

Niech ktoś zrobi logo PlayStation (zawsze z dwóch dużych liter) na plecaku Ellie i logo x-boxa nad głową BIlla.

Opublikowano

@maciucha

Ta kuriozalna pseudo psychoanaliza nie jest mojego autorstwa przecież, na komputerze mam plik "złote myśli fpe"

I podziwiam wszystkie osoby które to co tu, czy na statusach sie wyprawia biorą na serio

a to zwracam trochę honoru, bo myślałem że to właśnie ty tak na serio 

Opublikowano

na jutro chce tu widzieć mega prawilne i nie ściemniane sestawienie WSZYSTKICH exów z ps3 i 360, czyli razem z arkejdami i innymi takimi. tylko bez "exów konsolowych" , jak wyszło na pc, to nara. oczywiście port na vite niczego nie psuje, bez przesady (pipi)a. można też dać porównanie bez arkejdów. 

tak mnie jakoś natknęło, bo agent sterydo pisał, że byłoby 10:1 dla 360, z koleji agent zeratul dał jakieś liczby z których wynikało, że "czystych" exów było więcej na ps3 (nawet pomimo xowych arkejdów). ktoś mógłby wyszperać tamtego posta.   

aha, ogólnie postarajcie się o mniej XD i mniej machania rękami. nie musicie na każdej stronie pokazywać palcem - "beka z tego czy z tamtego jest obecna i jest śmiesznie XDDDD" , to nie sitcom ze śmiechem z playbacku, każdy sam zdecyduje z czego sie pośmieje. ludzie tracą tu tylko cenny czas na przewijanie tego spamu. 

z drabinkami i manią cytowania wszystkiego jest troche lepiej, czas przewijania zmniejszył sie z 15, do 10 minut, ale może być jeszcze lepiej, wierze. jutro zrobie wam jakiś tutorial, a szprota ma wpjerdol za zacytowanie filmiku zaraz pod nim (co za mongoł)

i wyślijcie dadiego na detox, albo do sanatorium w ciechocinku, nie wiem, niech coś z nim zrobią

Opublikowano

Żartujesz? Sytaucja z TF jest zupełnie inna niż z Rime. Ea przyszło do Sony i powiedziało :hej, mamy taki fps dla niepełnosprawnych, pokolenie cod będzie w siódmym niebie, jesteście zainteresowani?", na to Sony "nie, dzieki, ale ta gra nie współgra z tym jak widzimy PS4".

Dokładnie, dlatego Sony zdecydowało się wydać czerstwe Shadow Fall którego nikt nie chciał kupić po 2 miesiącach od premiery za więcej 70zł.

Ja kupiłem Shadow Fall za 65 zł z przesyłka kurierem. Czyli sama giereczka za 50 zikos :D

Multi w tej grze jest całkiem, calkiem. Miła odmiana od BF4!

Edytowane przez kant1983pl

Opublikowano

na jutro chce tu widzieć mega prawilne i nie ściemniane sestawienie WSZYSTKICH exów z ps3 i 360, czyli razem z arkejdami i innymi takimi. tylko bez "exów konsolowych" , jak wyszło na pc, to nara. oczywiście port na vite niczego nie psuje, bez przesady (pipi)a. można też dać porównanie bez arkejdów

A no właśnie, trzeba w końcu ogarnąć czy eksy dostępne PC są nimi, czy nie. Imo sprawa z Vitą w przypadku eksów Sony jest prosta - to nie stacjonarka, a zatem ludzie preferujace większe ekrany i sprzęt audio mają ów tytuł tylko na wyłączność ps3. Niby oczywista oczywistość, ale niektórzy serio są tu tacy zdesperowani i w ogóle gotowi przytulic blachę (fuj), traktując się prawie jak wielka rodzina Widnowsa (jeszcze większe fuj).

W każdym razie ja odpuszczam. Wystarczyło że wpisałem wśród oferty racerów Modnation (gokarty dla dzieciaków), a już usłyszałem historię jaki to muszę być smutny, bo wolę je zamiast Burnauta. IKSDE

Opublikowano

Jeśli gra wyszła na PC to nie ex, tylko xboty twierdza inaczej z powodu halo, gow, fable, alan wake czy innych. Bluber pisał ostatnio ze xboxy i pc to jedna rodzina windowsa.

Opublikowano

Zacznę szanować MS bardziej, jeśli wykaraska się z obecnej du*y w jaką wsadził XO względem Playstation. I to nie kwestia konsoli, a polityki, więc wystarczyłoby ją zmienić. Tylko czy MS na to stać? Gdy Sony zmieniło politykę w poprzedniej generacji, praktycznie doznaliśmy jego nowe, bardziej nowoczesne oblicze. To była przemiania niczym z web na web 2.0. Jeśli MS na to stać również, to ja jestem na tak.

A jeśli to oleją, to będę nienawidził ich jeszcze bardziej, za to że niewinnych graczy znowu nabrali na gorszą konsolę z chamską polityką. Niech wtedy skończą jak Sega, dostaną po tyłku i skupią się na klepaniu softu. Nie żebym marzył o Halo na Playstation, acz chciałbym obejrzeć wtedy ten wulkaniczny masowy ból d*py wszystkich fanatycznych xbotów. Może byłaby wtedy szansa, na chwilowe wytworzenie się czarnej dziury, myślę że naukowcy CERN mieliby szansę na przełomowe odkrycie ;)

Opublikowano

Posty o 2, 4 i 6 rano. Wojny konsolowe nigdy nie śpią.

24/7 jak TVN 24

Opublikowano

beka jest obecna i jest śmiesznie.

Co bysmy zrobili bez was i tej śmiesznej konsoli microsoftu.

Opublikowano

Bardzo byście się nudzili, bo teraz jak nie ma w co grać na ps4 to możecie chociaż popisać sobie na forum, a tak to w ogóle nuda i trzepanie pod trailer driveclub z e3.

Opublikowano

Bardzo byście się nudzili, bo teraz jak nie ma w co grać na ps4 to możecie chociaż popisać sobie na forum, a tak to w ogóle nuda i trzepanie pod trailer driveclub z e3.

Z matma nie najlepiej w szkole nie?
Opublikowano

Przecież prawdę napisał. Na PS4 nie ma w co grać, o Xboksie nie wspominając.

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.