Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Yeti - jako szlachta nadkonsoli walczę teraz z niewierną xbociarnią na FB, jeżeli pozwolisz, zrobię kopiuj wklej. 

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Szok - na(prze)hajpowany shooter sprzedaje się stosunkowo lepiej od przygodówko-sandboxa.

No ale to problem Sony, ze nie wydaje fajnych gier... 

Opublikowano

Na dniach Wolfstein The New Order w 1080p

Lepsza wersja bedzie na PS4 znajac zycie
Opublikowano

ja się zastanawiam czy on naprawdę wierzy w to co pisze ^^

Podwazanie liczby i roznorodnosci exow w przypadku PS2 czy PS3 jest po prostu idiotyczne.

Potrafie zrozumiec, ze ktoś mimo wszystko wolal 360tke z paroma tytułami na krzyz, w poprzednich odsłonach tematu nawet nieraz z Daddym się zgadzałem - ale to co teraz niektórzy tutaj wypisują, to istne zaklinanie rzeczywistości.

A najgorsze jest już te ciagle (pipi)enie o swietnych exach z X'a. Którego znajomego nie zapytam (nawet o Tytanfall), to mowia, ze już im się znudzilo i wrócili do multipolatform.

Obydwa nextgeny sa mocno w (pipi)e jeżeli chodzi o gry - no ale taki Zeratul wejdzie i 155 raz napisze DR3 i Ryse ! (tylko on i Hav3n graja w takie tytuly pol roku :thumbsup:)

"O Infamousie nikt nie będzie pamietal, jak w końcu wyjda lepsze gry!"

No tak - bo w roślinki w ogrodzie wszyscy by się zagrywali, gdyby Nextgeny miały jakakolwiek bibliotekę hitow.

easye co się z tobą stało, byłeś wspaniałym xbotem, mieliło się Locusty na 1000kawałków a teraz to tak jakbyś zamienił:

99092203.JPG

na:

niewolnicy-520x325.jpg

:(

do ps2 nic nie mam a co do exów ps360 już wiele razy się tutaj przewijało że x360 ma ich więcej i jeśli chodzi o różnorodność to obie konsole wypadają podobnie.

Teraz niestety z pshitem4 będzie gorzej, wałkowanie 4 marek na zmianę.

Ilosc PS4 w Europie - 2.5mln

Xbox One - 1mln

Sprzedaz Infamous w Europie - 300k

Titanfall (tylko na Xbona) - 300k

Cebula daleko tej konsoli nie uciagnie.

no cóż casuale i zawsze napędzały sprzedaż konsol $ony, przykre.

$ony robi wałki z wymianą dualshocków, 2mc z rzędu bieda oferta w ps+ no i gier brak ....4 the players! Tyle beczuni z $ony   :)  Tylko sonybociarni robi się żal.

Opublikowano

Szok - na(prze)hajpowany shooter sprzedaje się stosunkowo lepiej od przygodówko-sandboxa.

No ale to problem Sony, ze nie wydaje fajnych gier...

Zawsze wiedzialem ze masz slabosc do iphona
Opublikowano

No tak. Bedzie zielona krew.

Opublikowano

Nie no (pipi)a śmieszna jak do tej pory generacja. 8 lat poprzedniej, od dwóch lat płacze i stękanie graczy i developerów, którzy byli "ograniczani przez stary sprzęt" i "z nowym sprzętem dostarczyliby nowych, niesamowitych przeżyć", teraz okazuje się, że do jesieni 2014, nie wychodzą prawdziwe must have'y, pisane w stu procentach pod nowe konsole, wyjątkiem jest Infamous, który, nie oszukujmy się, i tak system sellerem nie jest, choć technicznie to podobno cudo. 

No ale prawdziwi gracze", jak się niektórzy sami tu określają, są idealnym targetem dla takich korporacji. Bierz nowe, póki gorące, zamów pre-order, wyśmiej jeszcze kogoś, kto sobie będzie do 2015 nadrabiać hity z poprzedniej generacji. Jasne, stać kogoś to niech kupuje, ale niech nie dorabia do tego większej ideologii. 

Opublikowano

ja się zastanawiam czy on naprawdę wierzy w to co pisze ^^

Potrafie zrozumiec, ze ktoś mimo wszystko wolal 360tke z paroma tytułami na krzyz, w poprzednich odsłonach tematu nawet nieraz z Daddym się zgadzałem - ale to co teraz niektórzy tutaj wypisują, to istne zaklinanie rzeczywistości.

do ps2 nic nie mam a co do exów ps360 już wiele razy się tutaj przewijało że x360 ma ich więcej i jeśli chodzi o różnorodność to obie konsole wypadają podobnie.

Teraz niestety z pshitem4 będzie gorzej, wałkowanie 4 marek na zmianę.

No, to bogactwo action adventure, (j)rpg, samochodówek, platformerów i ich miażdżąca odpowiedniki eksów Sony nikogo sprzedaż.

Beka, beczka, beczunia.

Tylko X-Box.

Staram się raven.^^

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Przecież to nie chodzi o to, że kogoś stać, bo gdyby tak było, to nie musiałby tłumaczyć ludziom w necie i sobie, dlaczego wydał 2 tysiaki na sprzęt bez gier. Specyfika tego forum wskazuje, że stosunek biedaków $ONY do biedaków M$ wynosi 5 :1.

Opublikowano

Dlatego sprzedałem tylko XO zostawiając sobie ps3 :) tlou zadecydowało.

Ale po czasie, sądzę, że i to było niepotrzebne, pieniądze bardzo szybko przepiłem tylko ^^

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Ależ skąd Pajgi, przedstawiciele Marki PlayStation (zawsze 2 razy z wielkiej litery ofkors), zwyczajnie odpowiednio godnie celebrują produkty 1st party devów, kupując oryginalne, nowe produkty, w odróżnieniu od cebulakowej konkurencji na potęgę downloadującej za free takie singlowe giganty jak np. Crackdown1&2, Banjoo, czy Too Human (80 mln. kosztów produkcji. 700 k sprzedanych nówek. LOL). Bez tej opcji wyniki na pewno zwracały by się im z nawiązką. No doubt.

No i stąd nasza tajemnica wierności jednej marce.

Opublikowano

Najlepsi sa Ci co maja 2 konsole a graja w gorsza wersje, lub Ci co maja kompa zdolnego ciagnac wielkie hity w rozdzielczosci dla Xboxa One nie osoagalnej a graja na Xbox One XD

Opublikowano

Najlepsi są ci co kupil next gena sprzedając starą generację. Potem gadki że fifka starczy na rok grania w razie nudy będzie czytał komiksy.

tylko xbox

Tylko po co ma ktoś się kisić z kawałkiem/kawałkami plastiku na którym/których ograł wszystko co go interesowało , bo miał go/je od początku generacji. A za kasę ze sprzedaży mógł bez bólu zaopatrzyć się w obie konsole nowej generacji ? Nie do pomyślenia co nie.

Edytowane przez Karas

Opublikowano
http://www.trademarkia.com/eden-falls-86253360.html

EDEN FALLS

By: Microsoft Corporation

(Based on Intent to Use) Game software(Based on 44(d) Priority Application) Game software

(Based on Intent to Use) Entertainment services, namely, providing an on-line computer game(Based on 44(d) Priority Application) Entertainment services, namely, providing an on-line computer game

http://www.totalxbox.com/75483/has-microsoft-revived-lionheads-eden-falls-project-for-xbox-one/

exik na xbona. czuje jak mi rośnie.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Najlepsi sa Ci co maja 2 konsole a graja w gorsza wersje, lub Ci co maja kompa zdolnego ciagnac wielkie hity w rozdzielczosci dla Xboxa One nie osoagalnej a graja na Xbox One XD

Chetnie bym pogral na PS4 ale ekipy do Titana brak  :whistling:

@MaZZeo

To jest jakas gra na tablety :P

Opublikowano

Chetnie bym pogral na PS4 ale ekipy do Titana brak  :whistling:

@MaZZeo

To jest jakas gra na tablety :P

Reporters quickly linked the trademark to a mobile game in development at Brimstone Interactive, cue mass disappointment on the part of Xbox One enthusiasts. Here's something slightly more exciting to consider: "Eden Falls" is also the name of a supposedly cancelled project at Lionhead, as discussed by former game designer Ollie Purkiss on his LinkedIn page. Yes, the same Lionhead that's now working on an Xbox One game that isn't Fable-related.

rób jaranko a nie.

Opublikowano

Ależ skąd Pajgi, przedstawiciele Marki PlayStation (zawsze 2 razy z wielkiej litery ofkors), zwyczajnie odpowiednio godnie celebrują produkty 1st party devów, kupując oryginalne, nowe produkty, w odróżnieniu od cebulakowej konkurencji na potęgę downloadującej za free takie singlowe giganty jak np. Crackdown1&2, Banjoo, czy Too Human (80 mln. kosztów produkcji. 700 k sprzedanych nówek. LOL). Bez tej opcji wyniki na pewno zwracały by się im z nawiązką. No doubt.

No i stąd nasza tajemnica wierności jednej marce.

Wierność jednej marce okazujecie kupując mniej gier niż cebulakowa konkurencja na potęgę downloadująca za free takie singlowe giganty jak np. Crackdown 1&2?

Tematu wydawania ogromnych sum na produkcję gier tak crapiastych, że nawet ich twórcy wstydzą się wypuścić je do sklepów, nawet nie podejmuję.

Opublikowano

Dziś nie zależy mi aby być poważny.

W CW.

Opublikowano

EDEN FALLS

(Based on Intent to Use) Game software(Based on 44(d) Priority Application) Game software

(Based on Intent to Use) Entertainment services, namely, providing an on-line computer game(Based on 44(d) Priority Application) Entertainment services, namely, providing an on-line computer game

http://www.totalxbox.com/75483/has-microsoft-revived-lionheads-eden-falls-project-for-xbox-one/

Lionhead? To ci, którzy nigdy nie zrobili niczego dobrego?

Opublikowano

EDEN FALLS

Lionhead? To ci, którzy nigdy nie zrobili niczego dobrego?

nie rozmawiamy teraz o studiach sony...

Opublikowano

Nie spodziewałem się takiej odpowiedzi od Ciebie. Jestem w autentycznym szoku.

Opublikowano

na jutro chce tu widzieć mega prawilne i nie ściemniane sestawienie WSZYSTKICH exów z ps3 i 360, czyli razem z arkejdami i innymi takimi. tylko bez "exów konsolowych" , jak wyszło na pc, to nara. oczywiście port na vite niczego nie psuje, bez przesady (pipi)a. można też dać porównanie bez arkejdów.

Czemu nara? Jak ty nawet nie masz odpowiedniego PC żeby siedzieć na necie a co dopiero żeby zagrać w takiego Alana Wake, no i port na Vite niczego nie psuje dlaczego? Załóżmy, że mam xboxa360, vitę oraz wii, komputera nie mam (albo 7 letni szrot) więc nie zagram w czasowe ekskluzywy jak Alan Wake czy konsolowe eksy jak Left4Dead, Splinter Cell Conviction czy Wiedźmina 2 zrobię to zaś na moim x360, a skoro nie mam ps3 i chciałbym ograć takie Dragon's Crown to wystarczy, że kupie na je na vitę i nie musze kupować drugiego sprzętu. Natomiast dajmy na to ty kazub nie masz sprawnego PC i chcesz sobie pograć w/w tytuły i co robisz? Nic. Nie pograsz nie i ch.uj bo nie masz ani xboxa ani sprawnego PC więc skończcie pier.dolić żeby tylko wyszlo na waszę, albo akceptujecie PC (w co tam gracie w errory i crashe co hehe ale naglę jak trzeba pograć w gry z xboxa to wszystko smiga) i wszystko ogrywacie na PC albo morda i do budy.

Dokładnie, o nieliczeniu konsolowych exów pisze facet, który ma kompa za słabego na internet XD

hehe, beczunia, cnie iksde ? no nie, w internetowanie na konsoli bawie się od jakiegoś roku. po prostu znacznie rzadziej odpalam kompa, niż konsole, a buda z monitorem jest ustawiona tak, że wygodniej mi sie leży na wyrze przed  42 tv full hd z padem. najlepszym rozwiązaniem będzie laptop, tylko nie jakiś rupieć, bo mi musi filmy w hd wyświetlać co nie

bluber - ogarnij wścieklizne macicy i niedobory, bo chyba cie magnez z B12 opuściły i krwawisz mi tu z piz,dy prosto w mojego panasonica full hd 1080 pe.........nie no jasne, załóżmy, że idę latem na sanki, ale zapomniałem nart, a łazienka jest zamknięta. dlaczego nie traktuje vity jako łamacza statusu exa ? z kilku powodów, wymienie je w punktach i pozostawie do waszej wnikliwej analizy

1. sprzęt nazywa się PLAYSTATION vita i jest produktem firmy SONY, które w całości posiada do niego prawa

2. ma podobne funkcje do PS3 i jest z nim sprzężone tymi funkcjami 

3. część gier/portów działa w systemie cross buy. nie wiem ile z nich, ale wydaje mi się, że sporo (?)

4. PS3 i vita należą do tej samej generacji, choć vita jest chyba jedną nogą w następnej

5. jest to handheld, takie małe przenośne plejstejszyn, pewnie za niedługo będzie opychane w bundlu z PS3 i voucherem na crossbuyowe gierki 

wasz ruch xboty, tylko bez napinania muskułów poproszę, bo mam większe i sie was nie boje, nawet dona sterydziarza 

Opublikowano

Nie spodziewałem się takiej odpowiedzi od Ciebie. Jestem w autentycznym szoku.

nie spodziewalem sie sarkazmu w twoim poscie. Jestem zmieszany.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.