Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

figaro ma drugie sarkazm xbocie. nasz człowiek, dobry żołnierz, nie to co xboty, gdzie sami zdrajcy i złodzieje varbatimiarze 

miło jest patrzeć, jak dawni koledzy od xboxa sie kłuco po całym forum. podzielił ich xbox [*]

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

tylko sony się liczy teraz, boty czekacie na e3 i kolejne zapowiedzi nowych kanałów telewizyjnych na waszego szrota ? może tvn dadzą w hd albo tvp1 hihihi no ale golda to trza mieć

Opublikowano

figaro ma drugie sarkazm xbocie. nasz człowiek, dobry żołnierz, nie to co xboty, gdzie sami zdrajcy i złodzieje varbatimiarze 

miło jest patrzeć, jak dawni koledzy od xboxa sie kłuco po całym forum. podzielił ich xbox [*]

Sony też ch.uj <rzuca granata do swego obozu>

tylko nintendooooo! <boom>

Opublikowano

Jak chodza plotki ze to ten nowy projekt od Lionhead to sie jaram...

Kolejne IP na martwa podkonsole, kolejny gwozdz do trumny Xboxa 720....ku*wa jak ciezko byc Xbotem :(

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jak chodza plotki ze to ten nowy projekt od Lionhead to sie jaram...

Nope "Gra tworzona jest od kilku miesięcy przez fińskie Brimstone Interactive przy współpracy z należącym do Microsoftu Lift London, znanym z działalności na poletku gier mobilnych."

Kolejne IP na martwa podkonsole, kolejny gwozdz do trumny Xboxa 720....ku*wa jak ciezko byc Xbotem :(

Masz racje musi być ciężko skoro według newsa na ppe to nawet nie zmierza na XO "Produkcja ma swojego bloga, na którym znajduje się całkiem obszerne FAQ. Wiadomo z niego, że gra zmierza w pierwszej kolejności na tablety (iOS, Android, Windows), a później z podbitą grafiką trafi na pecety." no ale ex na XO :whistling:

Opublikowano

Wedlug newsa z PPE to Halo 5 ma byc na start Xbona w Japonii wiec wiesz  :whistling:

Opublikowano

Tak nawiązując do syfu z "właśnie ukończyłem..."

Prawilne przypomnienie, dokąd "branża" zawędrowała przez 9 (słownie: dziewięć) lat. I prawilne przypomnienie, jak HL2 już 9 lat temu był zaje,bistszy gameplayem niż gierki dzisiaj.

oCPjaey.jpg

Opublikowano

http://www.trademarkia.com/eden-falls-86253360.html

EDEN FALLS

By: Microsoft Corporation

(Based on Intent to Use) Game software(Based on 44(d) Priority Application) Game software

(Based on Intent to Use) Entertainment services, namely, providing an on-line computer game(Based on 44(d) Priority Application) Entertainment services, namely, providing an on-line computer game

http://www.totalxbox.com/75483/has-microsoft-revived-lionheads-eden-falls-project-for-xbox-one/

exik na xbona. czuje jak mi rośnie.

Lionhead? To ci, którzy nigdy nie zrobili niczego dobrego?

Black & white i the movies uwielbiam.

Opublikowano

Uprzejmie proszę moderację o przeniesienie wszystkich moich postów n.t. HL2 z Ostatnio Ukończyłem. Prócz ostatniego.

#parcie na szkło

Opublikowano

Yeti - jako szlachta nadkonsoli walczę teraz z niewierną xbociarnią na FB, jeżeli pozwolisz, zrobię kopiuj wklej. 

Oczywista oczywistość, że udzielam ci mojego błogosławieństwa w walce z tą zarazą.

Opublikowano

nie ma to jak szerzyc klamstwo, nienawisc i pogarde. #Sonyslaves sa jak fanatycy religijni.Klapki na oczach, krem na #boldupy i do przodu

Opublikowano

Do przodu i do tylu to tylko M$ swoim wyznawcom przewieszonym przez biurko.

Opublikowano

nie ma to jak szerzyc klamstwo, antysemityzm, nienawisc i pogarde.

Teraz wszystko gra. B-)

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

nie ma to jak szerzyc klamstwo, nienawisc i pogarde. #Sonyslaves sa jak fanatycy religijni.Klapki na oczach, krem na #boldupy i do przodu

powiedział 50-cio latek bijący się o kawałek plastiku na polskim forum o gierkach

tylko Playstation

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

niewolnicy sony ? a kto upiera się, że podkonsola jest super i udaje, że w to wierzy ? cały ten xbox one śmierdzi chuyem, słabymi podzespołami i kinektem w "zestawie", po oczywiście bardzo okazyjnej cenie, jak na tak nowoczesną kons......kinekta.

od zamieszania z drm/always online/power cloud, microsoft jedzie po równi pochyłej, zbiera hejty i dostarcza beki, no ale od czego ma swoich x-slaves, gotowych bronić bogatego huya i nabijać mu kabze, nawet jak wyrzuci xboxa i zostawi kinekta. 

killer instinct goty !!! w tak dobrą bijatyke dawno nie grałem !!! dzielenie gry na fragmenty jest super !!! jest teaser trailera nowej postaci !!! wygląda epicko !!! jaram sie !!!111

a co tam w games with gold ? girsy 1 już były ?

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

powiedział 50-cio latek bijący się o kawałek plastiku na polskim forum o gierkach

tylko playstation

Popraw wielkość litery w wiadomym wyrazie.
Opublikowano

Tak nawiązując do syfu z "właśnie ukończyłem..."

Prawilne przypomnienie, dokąd "branża" zawędrowała przez 9 (słownie: dziewięć) lat. I prawilne przypomnienie, jak HL2 już 9 lat temu był zaje,bistszy gameplayem niż gierki dzisiaj.

oCPjaey.jpg

Wlasnie przeczytalem co sie tam dzieje i az mi sie slabo zrobilo :(

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

tylko Playstation

Waldus PlayStation, szanuj to
Opublikowano

Fajnie się tego słucha, widać, że Yoshida to pozytywnie nastawiony człowiek.

Opublikowano

Kupilem Vite [*] Bede ogrywal Muramase i Gravity Rush

Mam w domu PS2 PS3 PS4 i od jutra Vite #tylkosony #4theplayers #zydboxwuj

Opublikowano

jak kolekcjonowales od poczatku ps+ dla vity czyli listopada 2012 to faktycznie tego juz z 40 bedzie o_O

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.