Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nie wchodzę na tego całego GaFa bo szkoda mi na to czasu. Rok trzeba czekać na potwierdzenie rejestracji a tematów codziennie tyle co suk na wiosnę.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Jakie odejścia ostatnio były tak komentowana w wewnętrznych studiach MS ?

Corrine Yu czy jakoś tak.

Opublikowano

Ciekawe ile wyniesie ostateczna sprzedaż TLOU. Wg badań analityków blisko 50% posiadaczy ps4 nie miało ps3. Na dzień dzisiejszy biorąc pod uwagę dotychczasowe 6.2 mln. sprzedanych kopii - wraz z reedycją na ps4 - być może przebiją 8 mln.

Opublikowano

Całkiem możliwe. W sumie TR DE się dobrze sprzedał a co dopiero najlepsza gra na PS3 (przynajmniej tak słyszałem).

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Zeratul, 

ściągnąłem ten plik Exela i jak byk jest, że ostatni rok straty był 5 LAT TEMU w 2009, kiedy PS3 było 2 lata na rynku. Potem każdy następny rok to zysk, począwszy od 2010 aż do ostatniego. 

więc serio xbockie ssanie amerykańskiego peniora i udawanie znawcy po 40-tce jest tutaj nie na miejscu.

Nie bede teraz szukal artykulow, ktore kiedys tam czytalem, wiem jednak ze segment gier nie przynosi im zadnych strat, zarabiaja na konsolach, podobnie zarabiaja na PS4 i grach. PS4 ma szanse pobic wszelkie rekordy, a chyba nie jestes jednym z tych klientow, ktorzy wierza, ze firma doklada do kazdej swojej konsoli   i zarabia "tylko na sprzedazy gier".  :teehee:

Najglupsza rzecz jaka marketing elektronicznej rozrywki wmowil gimbusom.

Nie, ja po prostu czytam raporty finansowe roznych firm, a nie artykuly napisane przez dziennikarzy growych ktorzy o analizie finansowej nie maja zielonego pojecia. Ale nie ma to jak przedstawic argument w dyskusji "nie bede teraz szukal"...

Jak widac Ci dziennikarze przynajmniej rozumieja to co czytaja.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Czemu nie? Kolekcję GOW 1&2 HD na ps3 zakupiło 2.5 mln. ludzi. Do 8 mln. psiaki mają mniej niż 2 mln. U2 i 3 jeszcze mniej.

Opublikowano

Edytowałem posta bo myślałem, że masz na myśli 8 mln dla samej edycji Remaster xD

Opublikowano

Przestańcie siać już tą propagandę z rzekomą porażką X0 - ta konsola posiada w tej chwili więcej exów niż PS4 a jej premiera nie odbyła się jeszcze na wielu rynkach. Jak na obecne warunki sprzedaje się dobrze a Titanfall póki co rządzi w UK - trzeci raz z rzędu.

Już o tym kiedyś pisałem - u nas kto chciał to już sobie konsolkę zakupił na własną rękę, większość funkcji działa w Polsce (przynajmniej tak to zapamiętałem z testu PE). Zresztą, ciekawi mnie czy w innych krajach większość graczy nie sprowadziła sobie konsoli. Przez te opóźnienia M$ traci w zestawieniach z PS4 bo gdyby obie konsolki wystartowały na wszyskich kontynentach to różnica na bank nie byłaby taka jak teraz.

Nemesis, musisz teraz usiąść i zastanowić się, w którym obozie jesteś. To jest CW, tu nie ma miejsca na sensowne, wyważone wypowiedzi, na dyskusję, na spokojne wyrażenie opinii czy - o zgrozo - tekst, że nieważna jest platforma, ważne są gry. (brrrr)

Uważam, że wyglądasz na rozgarniętą osobę, więc spokojnie wybierzesz szlachecki obóz, który na Twoich oczach decyduje o przyszłości elektronicznej rozrywki a nie bękarcką zgraję pomiotów cebuli, która na szit konsoli znudzonego bogacza z hameryki udaje, że się dobrze bawi w gry o stylistyce z 2002 roku. 

Gdybyś miał jeszcze ewentualne wątpliwości, mogę podesłać zdjęcie Yetiego bez pompy. 

moja uszanowanie i witam po lepszej stronie. wracając do tematu - #4theplayers. 

Opublikowano

Jedyny ex- raczej średniak w ładnym opakowaniu z trybem photo nie zagrzał długo miejsca na wyspiarskich listach. TF dzieli i rozdaje. 

XO pociśnie Sony na E3, aż miło. 

Dzieciom sony pozostanie kilka screenów z DriveClub, może ND da coś z U4, ale tam się ekipa wykrusza. 

Good luck. 

Opublikowano

TYLKO XBOX (pipi)Y

A TY POMPUJ MNIE, PUSZCZAM SWE ADHD

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Tylko xbox (pipi)!!!

Dobra beka z posiadaczy next gena z karta graficzną za 400zl, na stronie Bungie płaczą, ze ich byle, ulubione studio faworyzuje Nadkonsole. Haha, jaki płacz i rozpacz xbotow, teraz tylko czekać na ekskluzywny start bety Destiny.

Jest o tym news na ps3site.

Opublikowano

Może być i karta za 350zł. 

Jak tam gry? 

Opublikowano

A w co wy tak na tym xklocku cisniecie? Ten titanfall taki przekozak ze dla jednej gry wielbia konsole... A co takiego szykuje sie na xbota? Ja na ps4 czekam na gowa nowego unacharted drivecluba ratcheta the last of us 2 a wy pogracie te 2 lata w tego titana zamkna serwery to bedziecie tluc kolejne 2 w girsy i sie jarac ze girsy wyszly... O multiplatformach nie wspominam bo macie gtafe za 350

Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

TYLKO SONY.

Wysłane z mojego PlayStation 3 za pomocą Dual Shock 3.

Opublikowano

A w co wy tak na tym xklocku cisniecie? Ten titanfall taki przekozak ze dla jednej gry wielbia konsole... A co takiego szykuje sie na xbota? Ja na ps4 czekam na gowa nowego unacharted drivecluba ratcheta the last of us 2 a wy pogracie te 2 lata w tego titana zamkna serwery to bedziecie tluc kolejne 2 w girsy i sie jarac ze girsy wyszly... O multiplatformach nie wspominam bo macie gtafe za 350

Zaraz sie dowiesz, ze Kwiatki Contra Zombie to GOTG a Forza lepsza od jeżdżenia prawdziwym autem. Jest jeszcze opcja ze przyjdzie bluber i powie ze wszystko ch,uj i ze mainstream jest dla umysłowych biedaków - tylko PC indie. Na to wszystko wpadnie rejwen i Adi i obydwoje pocisną jeszcze o PC master race skutecznie odciągając Cie od tematu że XBOX ONE NIKOGO

Opublikowano

Sony to platforma ktora zawsze kupuje jako pierwsza xboxa kupilem jak wyszla szosta wersja slim coby sie nie zje.al od razu po zakupie...

Opublikowano

Zaraz sie dowiesz, ze Kwiatki Contra Zombie to GOTG a Forza lepsza od jeżdżenia prawdziwym autem. Jest jeszcze opcja ze przyjdzie bluber i powie ze wszystko ch,uj i ze mainstream jest dla umysłowych biedaków - tylko PC indie. Na to wszystko wpadnie rejwen i Adi i obydwoje pocisną jeszcze o PC master race skutecznie odciągając Cie od tematu że XBOX ONE NIKOGO

Wiemy, że pan biznesman robiący interesy z rządem jemenu nie ma czasu na granie i wystarczy mu 20 minut w niedzielę w battlefielda 4  z autoaimem na uszkodzonym padzie trzymającym 2 godziny, ale inni gracze mają większe wymagania.

Opublikowano

aaaaaaa Szanowny Pan mate sie pomylił, gdyż tym razem w sobotę. Niedziela była dla rodziny.

Moje uszanowanie

Opublikowano

aaaaaaa Szanowny Pan mate sie pomylił, gdyż tym razem w sobotę. Niedziela była dla rodziny.

Moje uszanowanie

Jakie wino, Panie Waldku było tym razem konsumowane? Château Petrus Pomerol z 1974 czy Heitz Martha's z tego samego rocznika.

Opublikowano

Zeratul, 

ściągnąłem ten plik Exela i jak byk jest, że ostatni rok straty był 5 LAT TEMU w 2009, kiedy PS3 było 2 lata na rynku. Potem każdy następny rok to zysk, począwszy od 2010 aż do ostatniego. 

więc serio xbockie ssanie amerykańskiego peniora i udawanie znawcy po 40-tce jest tutaj nie na miejscu.

Nie bede teraz szukal artykulow, ktore kiedys tam czytalem, wiem jednak ze segment gier nie przynosi im zadnych strat, zarabiaja na konsolach, podobnie zarabiaja na PS4 i grach. PS4 ma szanse pobic wszelkie rekordy, a chyba nie jestes jednym z tych klientow, ktorzy wierza, ze firma doklada do kazdej swojej konsoli   i zarabia "tylko na sprzedazy gier".  :teehee:

Najglupsza rzecz jaka marketing elektronicznej rozrywki wmowil gimbusom.

Nie, ja po prostu czytam raporty finansowe roznych firm, a nie artykuly napisane przez dziennikarzy growych ktorzy o analizie finansowej nie maja zielonego pojecia. Ale nie ma to jak przedstawic argument w dyskusji "nie bede teraz szukal"...

Jak widac Ci dziennikarze przynajmniej rozumieja to co czytaja.

Rozumiem, ze wg. ciebie Sony nie stracilo ok. 4mld dolcow w ostatnim cyklu?

I rzeczywiscie Sony zarobilo na gamingu w ostatnim fiskalnym cale... 16mln dolcow. 16 baniek, smiech na sali. 

Opublikowano

Jeden już chciał wyśmiać FM5, nie wyśmiał. 

TF, COD, zaraz dojdzie FM5. Ja czekam na Horizon 2, nowe Fable, coś w klimatach GOW, bo po online się miło pykało. 

Pewnie 14/15, to nowe Halo. 

Jeszcze coś miałem w tle, ale nie pamiętam, bo mam problemy ograć co posiadam. 

Po E3 sporo dojdzie i będzie niszczyć. Jestem pewny. 

MS jest ugięty, ugiął się pod napływem hejtu. Zrezygnował z kilku rzeczy które by go pochowały. Olali, idą w dobrym kierunku. MS ma kasę i nie zginiemy z ich konsola pod TV :) 

Mówię jak jest. 3 raz kupiłem ich konsole i nie mam efektu w(pipi)ienia jak przy tandecie od Sony. Masa przedłużaczy z poprzedniej generacji, a teraz w modzie edycje hd master edition fullhd/60.

Opublikowano

Wiemy, że pan biznesman robiący interesy z rządem jemenu nie ma czasu na granie i wystarczy mu 20 minut w niedzielę w battlefielda 4  z autoaimem na uszkodzonym padzie trzymającym 2 godziny, ale inni gracze mają większe wymagania.

Wypadasz z mojej czarnej listy, dobrze mate5!

Opublikowano

To sobie czekaj dale,a ja pojde grac na moim Xbonie  :whistling:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Moje uszanowanie

Jakie wino, Panie Waldku było tym razem konsumowane? Château Petrus Pomerol z 1974 czy Heitz Martha's z tego samego rocznika.

Dzień Dobry Szanowny Panie Marianie,

sobota, więc pozwoliłem sobie na odrobinę mocniejszy trunek, jako że na drugi dzień również był czas wolny. Tym razem padło na 30 letnią whisky Macallan Old Fine Oak. Muszę przyznać, że DS4, kielonek tego trunku i w tle znaczek PlayStation od pierwszej sekundy zwiastowali udany wieczór. Jak dobrze czuć tę wyższą klasę. Naprawdę Panie Marianie, polecam 

Tymczasem w obozie plebejskiego X-szrota:

_-WTF-Mountain-Dew-and-Doritos-Team-Up-W

a potem kolejny dzień przy asfalcie c'nie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.