Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

2007 - Modern Warfare

2014 - Advanced Warfare

2021 - More Advanced Warfare

10 części CoD -> 2200 zł -> 60 godzin rozgrywki. Ja pier.dolę.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

1 czesc Dark Souls -> 200zl -> 100 godzin rozgrywki

2007 - Modern Warfare
2014 - Advanced Warfare
2021 - More Advanced Warfare

Na 100% w ciagu najblizszych lat czeka nas Space/Galaxy/Mars WARFARE, zacytuje ten post wtedy.

Edytowane przez erix

Opublikowano

Mi najbardziej podobała się ta z MW2 ale najnowsza faktycznie daje radę.

Świetna okładka

ej, ale wiecie, że figaro nie miał na myśli tego, że ta okładka wyglada dobrze?

Opublikowano

A jak ktoś gra w multiplayer, to CoD starczy nawet na 1000h. 200 zł za 1000h. Nieźle.

Opublikowano

każdy tutaj stęka, że hehe beka z pifpaf xbox a potem siadają do bf4 i ratatatatata przez 200h. No i gdzie tutaj konsekwencja?

no jednak jest różnica, bo pif paf na PS4 to szlachectwo, a pif paf na XONE to beka z gimbów.

Taka prawda. 

Opublikowano

@bluber: A czy gdybym wg Ciebie napisał, że jest chvjowa to byłbym bezpieczny?

Opublikowano

Muszę jedynie przyznać CoDowi, że w tym roku przeszli siebie i wyprodukowali chyba najbardziej generyczną okładkę w historii.

Ale czego ty oczekujesz od największego szuterkowego tasiemca? Tylko nie mów mi, że świeżości i jakichś ciekawych pomysłów na gameplay :teehee:

Ale widzę, że niektórym wystarczyła facjata znanego gościa w trailerze by już mieć hype na CoD. Tak jakby to był jakikolwiek wyznacznik jakości.

Tak swoją drogą to ciekawe ile jeszcze części minie zanim będziemy nawalać do kosmitów w głównym wątku "fabularnym". Może pod koniec generacji będzie już Alien Warfare albo coś w ten deseń.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Przymiotnik generyczny - odtwórczy

Opublikowano

"Nie oceniajcie póki nie zagracie!!!!" Ale po trailerze The Order 1886 to beka powszechna, że samograj i korytarzyk. Ja pyerdole co za hipokryci.

Opublikowano

"Nie oceniajcie póki nie zagracie!!!!" Ale po trailerze The Order 1886 to beka powszechna, że samograj i korytarzyk. Ja pyerdole co za hipokryci.

No właśnie. Dałbym plusa jakbym miał. Pamiętam jak xbotki śmiały się, jaki to korytarzyk i Girsy po pół minuty gameplayu.

Opublikowano

Rozjeżdżałbyś walcem?

Opublikowano

Muszę jedynie przyznać CoDowi, że w tym roku przeszli siebie i wyprodukowali chyba najbardziej generyczną okładkę w historii.

Nie ma wybuchu w tle, a na postać nie jest rzucone żółto-pomarańczowa poświata przyćmiewająca połowę jego twarzy. IMO postęp.

http://sjp.pl/generyczny

Opublikowano

Słownik języka polskiego > megasłownik mimo wszystko

Opublikowano

Dzis wyszedl trailer Kał na Druty, kazdy gracz powinien swietowac i byc zaskoczony a wy dalej jakies smieszne wojenki prowadzicie.

Le generycznie.

Opublikowano

Są tu jacyś fani Nintendo? Co sądzicie o tej plotce że nowy sprzęt mają pokazać na e3? Na nowego ds'a chyba za wcześnie.

Opublikowano

Są tu jacyś fani Nintendo? Co sądzicie o tej plotce że nowy sprzęt mają pokazać na e3? Na nowego ds'a chyba za wcześnie.

Nintendo już kopnęło tę plotkę w jądra.

Jeśli na coś liczyć, to na Wii U Slim. Oby z odmiennym designem.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

W sam raz na zakup dla mnie. Teraz serio jest na tym w co grać. Oby ta konsolka się zaczęła sprzedawać.

Opublikowano

mnie rozd.upia te zamilowanie wszystkich teraz do fps w przyszlosci - titanfale, crysisy, cody, killzony, halosy - (pipi)itne nanomaszyny i blasterki. kiedy ja sie kur.wa doczekam az znowu ktos sobie przypomni o IIWŚ? przeciez przy tej mocy konsol dday czy pearl harbor byloby epickie - zamiast tego (pipi)a tysieczna gra z widzeniem przez sciane i innym swierwem.

zamiast serwowac w fps rozne trendy rownomiernie bo nie przecze fpsy w wspolczesnych czasach przy w przyszlosci tez moga byc fajne to (pipi)a nie - jeden trend jakby wszystko spod reki jednego gimbusa wychodzilo

Opublikowano

piękny, aż mi sie nasz franko przypomniał.

Opublikowano

Świetny ten beat'em up.

BTW ogrywam obecnie Return to Castle Wolfenstein, jedyne czego tej grze brakuje to jakiejś dobrej muzyki.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

zapowiedź nowego indyka, co sądzicie?

Hahahah jaki dresik xD

Zapowiada się dobre klepania w stylu retro. To będzie tylko na PC czy na konsolach również?

Opublikowano

zapowiedź nowego indyka, co sądzicie?

chcesz fajny zwiastyn indy - napie.rdalanki - trzymaj Aztez 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.