Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

tylko pc????????????? przeciez to konsole napedzaja rynek fps prawda mendrek?????!!!!!!!!!!!!!!!!1

No i przecież jedna darmówka wydana "nie wiadomo kiedy" niczego nie zmieni.

Zauważyłem niepokojący trend. Komputrowcy nieco na boku uknuli sobie nową inżynierię retoryczną. Wydzielili sobie fps-y na "competetive" i "no-competetive". Oczywiście te pierwsze to są (głównie starocie) pc-towe, a reszta to domena konsol. To insynuacja jakoby na konsolach fps-y nie były skillowe, więc nie da się w nich solidnie rywalizować. Jak sądzę, w mniemaniu pc-bananowców fps-y "competetive" to takie, które ograniczają się do strzelania sobie sztywnymi kukłami rakietami po nogach i pojedynków 1v1, bądź też walenia headshotów z pistoletu na kapiszony. Natomiast negują jakikolwiek skill, gdy...

Wpadasz na wielkie pole bitwy, widzisz przed sobą stojący czołg wroga, w oddali czycha 2 snajperów przeciwnika, i już wiesz że będą polować na headshota, nie są laikami. Masz w ręku c4. Dostrzegasz że czołg ma pasażera na działku. Nadciąga wrogi helikopter z wyszkolonym pilotem, ale odstraszają go 2 A-10 wspierające Cię z powietrza. Ktoś strzela do Ciebie, padasz na ziemię i podczołgujesz się bliżej pojazdu. Ostrzał ustaje, ktoś ustrzelił gościa z LKM-em na wyżynie. Chcesz dopaść czołg nim wjedzie na flagę, więc patrzysz na reakcję strzelca. To czysty meta-game. Odwróci się? Nie, widzisz że działa chaotycznie, a główne działo czołgu strzela do twoich towarzyszy ukrytych w budynku. Budynek za chwilę się zawali, ale nim to nastąpi podbiegniesz. Mijają sekundy jak minuty, jeden snajper już Cię widzi. Pewnie zaraz Cię oznaczy. To spotter, drugi już strzela. Ale robisz uniki, wbiegasz pod czołg, nim ten ucieknie. Podkładasz C4 i wysadzasz, uciekając przed zaalarmowanymi jednostkami wroga. Zabijasz kogoś w bliskim starciu, ledwo udchodząc z życiem. Miałeś lepszy refleks i celność, zrobiłeś też dwa strafe'y, co Cię uratowało. To tylko małe, lecz istotne zwycięstwo, choć bitwa nie wygrana. Wiele osób włożyło sporo umiejętności (piloci, snajperzy, czołgiści, spotterzy, i Ty przede wszystkim) w tym małym starciu. Ale przecież nikt sobie nie strzelił bazooką pod nogi. NON COMPETETIVE!!!!!!111!! ;)

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Dla gimbow to i call od duty jest competetive i robią turnieje z autoaimem, ale czy to jest jakiś wyznacznik? To co może turniej w Gran Turismo z wyłączonymi wszystkimi asystami i na padach też competetive cnie.

Opublikowano

Ofc mendrek nie zapominaj ze dzieki 3d spotting wiesz ile osob jest e czolgu ile snajperow i na których dachach siedza. No i nie mozna zapomniec o pokazywaniu wrogow przez sciany i auto aim :)

Opublikowano

Mendrek jaka fantazja.

Przykro mi stary ale ty nie wiesz o czym piszesz, skończ po prostu ten temat jak nie masz o tym pojęcia zamiast się dalej kompromitować.

Opublikowano

Co za czasy aby czekac na potwierdzenie 1080p. Pocieszne te konsolki. 2014 rok xD

Opublikowano

Co za czasy aby czekac na potwierdzenie 1080p. Pocieszne te konsolki. 2014 rok xD

Jedna z konsol pokazuje, że nie jest to żadnym standardem.

Opublikowano

Figaro bawi się w blubera :sick:

Opublikowano

Karwa dawać mi to HM2. GOTY bez dwóch zdań. Ta muzyka, ten gameplay. :dance2:

Opublikowano

wygląda jak mission pack - jedynke scalakowalem, w dwojce widze zmian niewiele - może na promocji za dyche wezme.

Opublikowano

BF4 to też DLC do 3, ale na to już nie narzekasz.

Opublikowano

HM2 + vita + słuchawki = <3

Opublikowano

Idąc takim tokiem myślenia to praktycznie każdy sequel to DLC.

Opublikowano

Beka z xbotów, jedna fajna gra i już Spencer bóg, ms mesjaszem, jakby zapomnieli co się działo kilka miesięcy temu

drm4yjrw.png

Pocieszne xbociki z krótką pamięcią, japa na kłódkę i na kolana przed panami Sonysjuszami.

Na kolana przed firma ktora wciskala konsole za $599! Ktorej glownym ficzerem byl folding@home i PlayStation Home. Ktora wymuszala na deweloperach wykorzystanie wadliwego sterowania za pomoca czujnika ruchu. Firma ktora wmawiala ludziom by pracowali nadgodziny by stac ich bylo na kupno konsoli. Nigdy! Ty mozesz zostac na kolanach i ssac Sony. Mnie to nie interesuje.

Nie widzisz różnicy? U nas było źle a jest dobrze, a u was było ok, a teraz jesteście w du.pie.

Tylko PlayStation.

Opublikowano

Beka z xbotów, jedna fajna gra i już Spencer bóg, ms mesjaszem, jakby zapomnieli co się działo kilka miesięcy temu

drm4yjrw.png

Pocieszne xbociki z krótką pamięcią, japa na kłódkę i na kolana przed panami Sonysjuszami.

Na kolana przed firma ktora wciskala konsole za $599! Ktorej glownym ficzerem byl folding@home i PlayStation Home. Ktora wymuszala na deweloperach wykorzystanie wadliwego sterowania za pomoca czujnika ruchu. Firma ktora wmawiala ludziom by pracowali nadgodziny by stac ich bylo na kupno konsoli. Nigdy! Ty mozesz zostac na kolanach i ssac Sony. Mnie to nie interesuje.

Nie widzisz różnicy? U nas było źle a jest dobrze, a u was było ok, a teraz jesteście w du.pie.

Tylko PlayStation.

xbotom nie pozostało nic, oprócz życia przeszłością...

Opublikowano

Jedna z konsol pokazuje, że nie jest to żadnym standardem.

Kogo to alter, Szewczyk, Sibian czy jak mu tam było?
Opublikowano

Nowy gameplay Hotline Miami 2, aka tegorocznego goty.

Muzyka podobno lepsza niż w jedynce.

https://www.youtube.com/watch?v=4MluJlj57hk

No cóż, ponarzekam. Ten sam problem co w jedyne, czyli przeciwnik stojący 4 metry od ciebie słyszy jak walisz z karabinu, ten stojący 5 metrów już nie. Na dodatek na samym końcu filmiku przeciwnik przechodzi przez ściane.

na plus oczywiście muzyka

Opublikowano

Ah, kochane Sony. Sony słucha graczy. Sony najlepsze. Graczom się nie podobała sytuacja z DC i brakiem gry gdy skończy się subskrybcja Plus - Sony reaguje:

S1jDTVn.png

Opublikowano

Szybkko Sony zmienilo zdanie

UPDATE: Our priority for DRIVECLUB is to enable you to play and enjoy everything it has to offer and PlayStation recognises that the prior plan for DRIVECLUB entitlement for the upgrade to the PS Plus edition was not appropriate. As a result, we have adjusted the PlayStation Plus terms for DRIVECLUB.

Now, If you intend on downloading DRIVECLUB PlayStation Plus Edition, and upgrading to the full game experience, you will have access to the full game even if your PlayStation Plus subscription runs out.

http://blog.eu.playstation.com/2014/05/07/whats-included-driveclub-playstation-plus-edition/
Opublikowano

http://www.ppe.pl/news-28349-titanfall_jednak_trafi_na_ps4__nowe_doniesienia.html

O tym, że Titanfall trafi ostatecznie na PS4 spekuluje się już od dawna, jednak do tej pory nikt tak naprawdę nie był w stanie tego potwierdzić. Po chwili względnego spokoju do Sieci trafiły kolejne doniesienia o nadchodzącej wersji na systemy Sony.

Tym razem do przecieków dotarł niejaki Tidux, który wcześniej dostarczył kilka sprawdzonych informacji zza kulis. Jest on niemal pewien, że gra zmierza na PS4.

Titanfall będzie niedługo tytułem multiplatformowym. Build z Titanfall śmiga już na PS4

i teraz uwaga komenatrz pod newsem:

Tylko niech poprawia tekstury, bo te na XOne wolaja o pomste do nieba. 

Do poprawy rowiez detekcja kolizji, PS4 ma wiecej mocy wiec moze mechy nie beda sie zachowywaly jak kołki drewna.

no taka (pipi)a prawda, że Szlachta ma centralnie wyj,ebane na ten xbocki tytuł. Oczywiście zakładam, że to uber plotki i to się nigdy nie zdarzy, ale gdyby się okazało, że ten uber microszitowy system seller wygląda lepiej na PS4 to jedynie co Wam zostaje to zejście do tuneli metra i stworzenie tam ciemnej społeczności, która już nigdy nie zazna spokoju i do końca świata będzie patrzeć na Rasę Panów do góry z przymrużonymi oczami, a głównym zajęciem będzie ręczne napędzanie turbin elektrycznych aby na powierzchni Lordowie Gamingu mogli cieszyć się lodem z zamrażarki i GOTG tytułami na nadkonsoli. 

Opublikowano

Gimby nie znajom. Wtedy było w co grać.

Nostalgia... zbyt... mocna...

Byłem wtedy mega szczylem i był to mój pierwszy kontakt z czymś lepszym, niż pegazus. Jak włączyłem Spyro, to dopiero stary mi powiedział, że mogę chodzić NA BOKI, a nie tylko do przodu, bo gra jest w 3D. Serio, nie zdawałem sobie sprawy, że można iść w inną stronę niż przed siebie. Ależ to był mindfuck

Opublikowano

Wystarczy dać bardziej kolorową grafikę ( KONSOLOWĄ) i już gra w podobnej konwencji do Infamous staje się systemsellerem. Boty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.