Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

W Ryse lepiej mi sie grało niż w infamous ss

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

W Ryse lepiej mi sie grało niż w infamous ss

Co prawda to prawda, mi tez lepiej sie gra w Forze 5 niz Knacka

Opublikowano

Exact na innym forum czytałem sporo pozytywnych opinii o Ryse, więc gra nie jest aż taka słaba. Może po prostu fanboye zanizyli ocenę co?

Jasne ;) zwłaszcza że zajęła 7 miejsce najgorszych gier 2013 r. wg Angry Joe który ma pojęcie o grach i na pewno nie trzyma żadnej ze stron.

Opublikowano

Współczuje osobą dla ktorych angry joe lub jakis inny jutjuber jest grową wyrocznią [*]

Opublikowano

Niestety, jak się nie ma własnego zdania to szuka się i bierze czyjeś zdanie za swoje. Przykre. [*]

Opublikowano

>Angry Jose

>pojęcie o czymkolwiek

Pyrchłem.

Czasami widuje tu wrzucane filmiki tego angielskiego biszkopta, facet przynajmniej umie się jeszcze wysłowić. Tylko to chyba pececiarz, który nawet na oczy nie widział ICO i SotC, a tak się nad Brothers: A Tale of Two Sons spuszczał jak emocjonalnie angażuje gracza.

Opublikowano

Wiesz, ogółem to jednak są ludzie i ludzie zaznajomieni, a ponadto jest jeszcze opinia krytyków i opinia większości. Widzisz, jakbym miał gloryfikować zdanie kubsona, to bym musiał kupić XO i zabrać się od razu za Ryse. Miałbym konsolę z 720p i grałbym w średniaka. I pewnie czułbym zawód. Bo nawet jeśli gra ma jakiś potencjał, to powyżej swojego małego pena nie podskoczy. Nawet nie wiem czy Ryse by mi się chciało z Plusa ściągać, jakby wyszło na PS4 i po miesiącu w tej usłudze wylądowało... :)

Opublikowano

Niestety, jak się nie ma własnego zdania to szuka się i bierze czyjeś zdanie za swoje. Przykre. [*]

To po uja wyskakujecie z jakimś metacritic ? Nie raz widziałem jak Xboty chwaliły się że jakiś ex jest wyżej niż ex Sony bo wynika to z metacritic.

Opublikowano

na pc powstaje remaster homeworld, ehhh szkoda, ze nie na konsole....homeworld jedynka to moj najukochanszy rts ever - chyba z 5 razy go skonczylem, grafa i muza rozwalala, a te wielkie walki w przestrzeni kosmicznej z genialnymi tlami po prostu miazdzyly moj mozg

homeworld.jpg

Zawsze mam ciary jak tego słucham, najlepszy soundtrack ever.

Pozostaje czekać !!!

Opublikowano

Nie od dziś wiadomo, że dla botków liczy się tylko opinia botków, a opinię niebotków można brać pod uwagę tylko wtedy, kiedy pokrywa się z opinią botków. Jeśli botek orzeknie, że gra jest słaba, to nie zmieni tego nawet najwyższa średnia czy milion branżowych nagród. Botek ma również prawo autorytarnie podciągnąć crapa do poziomu gry solidnej, dobrej czy nawet bardzo dobrej, a wy, klapy czy jakiś tam Joe nic na to nie poradzicie. Po co kolejny raz to przerabiamy?

Opublikowano

To po uja wyskakujecie z jakimś metacritic ? Nie raz widziałem jak Xboty chwaliły się że jakiś ex jest wyżej niż ex Sony bo wynika to z metacritic.

Ja nigdzie z MC nie wyskakuje, ja mam MC w (pipi)e. To typy jak niktcienielubi i Mendrek wyskakują z MC aby podbudować jakąś giereczkę tylko zapominają, że to nikogo nie obchodzi.

Opublikowano

Współczuje osobą dla ktorych angry joe lub jakis inny jutjuber jest grową wyrocznią [*]

A ja tym ktorzy czerpia wiekszy fun z qte festiwal niz sandboxa
Opublikowano

Miałbym konsolę z 720p

Na chwile obecna masz konsole 640p wiec bylby to jakis progres.

Opublikowano

A ja tym ktorzy czerpia wiekszy fun z qte festiwal niz sandboxa
Oczywiście grałeś w obydwie pozycje, czy po prostu pie*dolisz jak zawsze ?
Opublikowano

Jeżeli Ryse to QTE festiwal to takim samym QTE faestiwalem jest seria God of War, bo w obu grach działa to na tej samej zasadzie :P

Opublikowano

Dokładnie, już nie mówiąc o tym że nazywając i:ss sandboxem jest to obraza tego gatunku, jak ich przedstawicieli typu Grand Theft Auto

Opublikowano

na pc powstaje remaster homeworld, ehhh szkoda, ze nie na konsole....

Gdyby Homeworld miał trafić na konsole, to zrobiliby z niego kosmiczną strzelankę, ewentualnie FPSa w którym opowiedzieliby "historię" jakiegoś koksiarskiego space marine'a na pokładzie Mothershipa - korytarzowe pifpaf i duuuuużo ckliwych audiologów do znalezienia. Liniowa kampania na 5-6 godzin i oklepane multi z obowiązkowym systemem progresji do tego.

Homeworld Cataclysm był IMO lepszy. :> Szkoda, że prawa do niego ma kto inny i nie doczeka się on remake'u...

Opublikowano

Nie wiem jak tam ryse ale infamous nie porywa, jedynka wciąż najlepsza. :>

Opublikowano

Dokładnie, już nie mówiąc o tym że nazywając i:ss sandboxem jest to obraza tego gatunku, jak ich przedstawicieli typu Grand Theft Auto

Skoro tak się rzucasz o prawidłowe znaczenie słów, to przypomnę ci, że GTA nie jest sandboxem.

Opublikowano

Jezu znow rozpocznie sie jałowa dyskusja o piaskownicy ? Wiem ze GTA to nie sandbox ale mówiłem o popularnym nazewnictwie gatunków gier, i tak czy inaczej dalej twierdze ze nazywanie infamous ss sandboxem mając gry takie jak GTA to śmiech na sali bo tam zupełnie nic sie nie dzieje

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Jezu znow rozpocznie sie dyskusja o piaskownicy ? Wiem ze GTA to nie sandbox ale mówiłem o popularnym nazewnictwie gatunków gier, i tak czy inaczej dalej twierdze ze naywanie infamous ss sandboxem mając gry takie jak GTA to śmiech na sali

Mówię tylko, że dziwnie to wygląda jak się denerwujesz o zakres znaczeniowy słowa i w tym samym poście sam źle go używasz. </cw>

Opublikowano

A ja się chętnie pobawię.Tym bardziej że w tym gatunku nic na PS4 nie ma i przez jakiś czas nie będzie.Jak się nagram to sprzedam i nawet jak stracę połowę kasy to przeżyję. A czekając na jakieś lepsze rpg na PS4, można umrzeć ze starości.

z tematu bound by flame taka desperacja posiadaczy ps4, że kupują jakieś crapy lol (przypominam średnia na metacrtic 57%)

Cicho, ten ziomek co kupił na ps4 Bound by Flame z tego co pamiętał to pisał, że Knack to dlamiego najlepsza platformówkaod lat, tak więc BbF może być 9/10 rpg !

Opublikowano

Jeżeli Ryse to QTE festiwal to takim samym QTE faestiwalem jest seria God of War, bo w obu grach działa to na tej samej zasadzie :P

Albo sobie robisz jaja, albo to jest już intelektualna prostytucja :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.