Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

nie mam czasu szukac, chyba Maus wrzucil w statusy - standard, znowu Mendrus gral w bijatyke, znowu dostal oklep, znowu zaczal wyzywac przeciwnika przez psn od cheaterow i grozic zgloszeniem sprawy do modow sieci

ja (pipi)ie. znajdujesz filmik z mędrkiem, który jak ulał pasuje do robienia beki z barona playstation i jestem na 99,9% pewien że nikt inny z tego forum by tego nie znalazł, a tu cię z jakimś Mausem mylą :confused:.

w ramach zadośćuczynienia czekam na plusika :[[[[[[[[[[[

sorry wielkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Opublikowano

Nikt nie skompromituje się bardziej niż zrobił to microsoft przez ostatni rok.

Opublikowano

Tyle że Microsoft #nikogo, a Mendrek to symbol marki Sony PlayStation® jak crash

Opublikowano

a tak troche odchodząc od tematu.

Ten temat został założony 18 lutego dziś jest 20 maj - 3 miesiące i 800!!!!! stron ładnie chłopaki ładnie

Opublikowano

Czymze bylby dzien bez beki z downgrade'u.

W nocy przewaznie wszystko lepiej wyglada niz za dnia, pamietajcie biggrin.png.

Zwroccie uwage na lewa strone, E3 2012 - widac wnetrze budynku, 2014 plaskata tekstura, brak parasola ktory sie poruszal na wietrze, spojrzcie na krawezniki, szyld przed kinem, nawet za dnia sie swiecil pieknie pod spodem, no doslownie wszystko wykastrowali :f

findjoseph.jpg

WD_E3-2012_scene2.jpg

Opublikowano

Ciekawe co będzie działo się przed E3 i po.

To co zwykle. Pokażą pre-rendery lub materiały odtwarzane na mocarnych PC reklamując gry konsolowe, narobią hajpu wokół wszystkiego, a ludki ślepo to wszystko łykną, zaczną szerzyć hajp, jak to rzekomo odzyskują wiarę w nową generację, że mesjasze nadchodzą a grafika jest cudowna itp. itd.

A potem te gry wyjdą i będą działały w upscale 900p i 30fps z grafiką zeszłej epoki. Ale i tak polecą wszyscy na premierę kupią.

Nie mogę się doczekać by zobaczyć The Division w swej ostatecznej formie...

Opublikowano

Normalnie drugi raven_raven :) Sam polecę i kupię bo chcę grać w tej wszystkie hiciory.

Ciekawostka - na Allegro można kupić replikę PS4.

Opublikowano

Ja nie twierdzę, że gry jako gry będą złe, ale zdawałoby się, że po tych wszystkich dotychczasowych wałkach z targów ludzie przestaliby się nakręcać materiałami, które ewidentnie nie prezentują ostatecznego produktu.

Tymczasem jestem przekonany, że nawet na forumku hajp będzie nieziemski, a ilość gifów ze wspomnianych pre-renderów będzie astronomiczna. Console Wars odżyje, bo jeden drugiego będzie próbował przekonać, która gra jaka nie miała jeszcze premiery lepiej wygląda na zapodanych bullshotach. ;)

A osobiście chciałbym wreszcie ujrzeć na targach gry z perspektywy innej niż TPP/FPP. Niech mi pokażą wreszcie godnego następcę Ace Combat (nie F2P). Jakąś strategię turową? Izometrycznego RPG? Może coś z karcianek zmieszanych z gatunkiem przygodowym czy też RPG? Cokolwiek co przywróci moją wiarę w konsole inne niż handheldy...

Ale nie... na pewno będą strzelanki TPP, strzelanki FPP, open-world, jakieś wyścigi i sportówki...

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Najpierw Musiol, teraz Mendrek skompromitowany. Kto następny z klapków? może YETI, bo taki maciomaniak czy guernica raczej nikogo bo to prawie randomy.

Ty nie jesteś randomem tylko dlatego, że naklepałeś prawie 14 tysięcy postów, ale od pewnego czasu twoja opinia nikogo.

Opublikowano

Wszystko dałbym za izometrycznego rpg,

Co do e3 to na 100% bedzie to w stylu cinematic experience, niestety konsole dopadło to co jakis czas temu stało sie w swiecie kina, efekty specjalne ponad wszystko, a gra aktorska, scenariusz, klimat zeszły na drugi plan

Najbardziej co mnie teraz irytuje w grach to wszechobecny open world :/ tylko szkoda że 3/4 devow nie ogarnia tematu, ale co z tego jak dzieciaki sikają po nogach na słowa open world

Opublikowano

Ale my tu nie tolerujemy głosu rozsądku Suavek, opuść ten temat.

Ty nie jesteś randomem tylko dlatego, że naklepałeś prawie 14 tysięcy postów, ale od pewnego czasu twoja opinia nikogo.

zazdrośnik, hehe, dobij do 4000 plusików to zacznę wymieniać z tobą posty, a teraz marsz do 8 podejścia knacka iksde

Opublikowano

Nintendo pokaże Metroida, więc będzie git. No tyle, że na handhelda.

Opublikowano

Wszystko dałbym za izometrycznego rpg

Nie mogę się doczekać premiery. Oryginalny Divine Divinity to jeden z moich ulubionych RPG, a tutaj zdają się szykować naprawdę przeambitną produkcję.

PC only

Opublikowano

Takich gier mi brakuje na konsoli :( niestety pozostają mi klasyki z gog.com chyba ze kiedyś w końcu zrobie update komputera

Opublikowano

Ale my tu nie tolerujemy głosu rozsądku Suavek, opuść ten temat.

zazdrośnik, hehe, dobij do 4000 plusików to zacznę wymieniać z tobą posty, a teraz marsz do 8 podejścia knacka iksde

Plusiki to jeszcze nie wszystko ;)

Temat Knacka dawno zdążył wszystkich wynudzić, żarty wielokrotnie powtarzane nie są śmieszne.

Opublikowano

Moze zarty juz nie sa smieszne, ale to ze przeszedles knacka 6 razy jak najbardziej.

Moze zarty juz nie sa smieszne, ale to ze przeszedles knacka 6 razy jak najbardziej.

Opublikowano

Najpierw Musiol, teraz Mendrek skompromitowany. Kto następny z klapków? może YETI, bo taki maciomaniak czy guernica raczej nikogo bo to prawie randomy.

Tak się nie rozpędzaj, bo z wielkich kompromitacji to dalej na czele jesteś ty i twój pegasus.

Opublikowano

Łapcie obrazek do wątku o E3

c0l2lJl.jpg

Nintendo pokaże Metroida, więc będzie git. No tyle, że na handhelda.

Oby ten fake był prawdziwy. Oby nie chodziło o Metroid Pinball 2 :)

Opublikowano

Wszystko dałbym za izometrycznego rpg

Nie mogę się doczekać premiery. Oryginalny Divine Divinity to jeden z moich ulubionych RPG, a tutaj zdają się szykować naprawdę przeambitną produkcję.

PC only

Neverwinter Nights <3 <3 <3 <3

neverwinter-nights-nwn-eye-logo.jpg

Takie rzeczy tylko na PC :(

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Propo triumfu blacharzy, przyjrzyjmy się niskim parametrom Watch Dogs :D

Dyrektor kreatywny Watch Dogs - Jonathan Morin - zdradził kilka nowych szczegółów na temat wymagań sprzętowych gry akcji w wersji PC.

Dowiedzieliśmy się między innymi, że procesory dwurdzeniowe mogą mieć problemy z uruchomieniem tytułu. „Dwa rdzenie nie wystarczą na grę w Watch Dogs, sorry” - przyznałdeweloper na Twitterze.

„90 procent twórców ma karty GeForce GTX 670, więc gra zadziała na tym modelu w ustawieniach Ultra, o ile mamy odpowiedni procesor do kompletu” - dodał Morin.

„Odpowiedni procesor”, jak przyznaje producent, musi osiągać wynik na poziomie 9 - 10 tysięcy punktów w benchmarku PassMark Software. Takie CPU, w połączeniu z wspomnianym GTX 670, ma zagwarantować najwyższy poziom detali.

Kolejnym problemem dla graczy o słabszych komputerach może być pamięć RAM. 4 GB mogą nie wystarczyć do uruchomienia gry.

„Głównym problemem jest u ciebie RAM” - napisał Morin w odpowiedzi na pytanie jednego z graczy. „Jeśli uda ci się podnieść konfigurację do 6 GB, włączysz grę na niskich detalach.” (Przy procesorze Intel i3 i Geforce GTX 650).

Watch Dogs ukaże się 27 maja na PC, PlayStation 3, PS4, X360 i Xbox One. Później tytuł trafi także na Nintendo Wii U. Dokładne wymagania sprzętowe znaleźć można w naszej wcześniejszej wiadomości.

http://www.eurogamer.pl/articles/2014-05-20-watch-dogs-moze-miec-problemy-na-dwurdzeniowych-procesorach

GTX 650 - około 500zł

http://allegro.pl/gigabyte-gtx650-oc-4gb-dx11-ddr5-1110-5000-wwa-i4247113127.html

Intel i3 - około 450zł

http://allegro.pl/procesor-intel-i3-4130-2x3-4ghz-1150-haswell-box-i4247567237.html

Ram - 8GB(zaszalejmy!) - 249zł

http://allegro.pl/ddram3-kingston-8gb-8192mb-hyperx-xmp-beast-cl11-i4239630602.html

500+450+249zł

- brak płyty głownej

- brak zasilacza

- brak napędu

- brak kosztów przesyłki

- brak wydatków na tace by ksiądz modlił sie razem z nami aby komputer nie popsuł się a nawet gdyby, to żeby pseudo allegrowy "sklep" jeszcze istniał do którego będzie można to (pipi) oddać.

Obudowe można użyć z blaszaka którego dostaliśmy na komunie, a kompa podłączyć pod TV, szkoda iść w dodatkowe wydatki typu monitor, klawiatura i myszka też wystarczy ta z komunii.

A to wszystko by grać w grę CROSS-GENOWĄ

Jeśli uda ci się podnieść konfigurację do 6 GB, włączysz grę na niskich detalach.” (Przy procesorze Intel i3 i Geforce GTX 650).

happydog.gif

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

dodatkowo system z torrentów.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Za 1700zł nie złoży się PCta, który odpali W_D lepiej/tak samo jak PS4? No coś w tym jest chyba.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.