Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

easye wydzwanial do Czezkiego jak mu kopalem dupsko w NBA po czym Dawid konsole sprzedal bo przegral w wirtualne gonienie za "pilkom" do kosza xD

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Co się stało z Mazzeo, coś go nie widać. Czyżby przeczuwał kolejna porcję beki i szyderstw z next gena z gpu za 400zl i przykładem Dona postanowił uciec z tonącego okrętu, zanim microsoft ponownie naleje wszystkim botom na twarz, a później rozkaze wylizac palce u stóp? Pewnie Luck napisze, ze jemu to się nawet podoba.

Opublikowano

Yeti: Mazzeo sobie odpoczywa przed E3.

Opublikowano

Codename tru story. Gramy meczyk gdzie wygrywam juz chyba 4 mecz "o wszystko" dzwoni easye Czez mowi ze pogadaja pozniej bo gra ze mna i nie ma czasu. easye sie nie poddaje Czez przegrywa kolejny mecz i sprzedaje konsole

Opublikowano

^^ dobrze, ze PROsi chociaz na konsoli Nintendo sie odnajduja.

Ps. szkoda, ze konfa Sony dopiero o 3ciej. Mam nadzieje, ze forum bedzie ogladac i bedzie o czym we wtorek czytac...

Edytowane przez easye

Opublikowano

moja lista życzeń :P

- HALO 2 

- chciałem PGR 4 ale skoro zapowiedzieli Forza Horizon 2 to skreślam :P

- Nowe Gearsy 

- Nowe IP Cliffiego B 

- wskrzeszenie do życia jakiejś legendarnej serii z czasów PSXa / DC. o Shenmue nawet nie marzę więc chciałbym Dino Crisis ( w przyszłym roku nowy Jurassic Park więc z takim duetem chyba bym o(nene)iał ze szczęścia ), Tenchu, grę na postawie X-Men tak udaną jak Batman Arham, Legency of Kain, może nowe ultra taktyczne i ultra realistyczne Rainbow Six

Playstation racji z tego, że nie miałem nigdy konsoli PS 3 niech remakeują wszystkie hity od Uncharted po Killzony jak leci, chętnie zagram po raz pierwszy :D

Marzę również o jakiejś rajdówce z jajami. Ken Block Rally od Codemasters, Rally Sport Chalange na xone (pipi)a niech coś zrobią w tym temacie. Brakuje mi lajtowcych sportówek. Nowe coś na deskorolce takie  w starym dobrym stylu. Wyścigi off road, quady, Burnout na motorach, BMX . Cokolwiek dla zabawy. 

Chciałbym zobaczyć remake Silent Hill 2 i 3 a najlepiej nową część zrobioną przez japończyków. Nie musi być super ładna ale niech straszy,  to samo z RE niech wrócą z tą serią do samych korzeni jak z Mortal Kombat i będę przeszczęśliwy

Opublikowano

To już wolałbym grozić ludziom śmiercią, niż sprzedać swoje Playstation po porażce...

Opublikowano

W poniedziałek mam nocke w pracy, ale na samą myśl cóż tu będzie się działo, chyba nie zasnę. W domu będę o 8, kawka, oglądam 2 godziny ostatecznej eksterminacji xbotow przez Sony, a później chips i nowy sezon CW.

Ta wiara, ze Sony porzuci robienie gier opartych na cinematic experience i bedzie pamietac o zrobieniu dobrego gameplay'u... az dam plusika.

Gameplay TLOU zjada, połyka i sra rzadziochą wszystko co ukazało się na tym głośnym odkurzaczu zwanym x360. Boty po prostu majaczą bo to na pS3 ukazało się GOTG i mesjasz. Pozostał tylko płacz i masowe samobójstwa. Już wiem dlaczego teraz producenci trumien mają taki ruch.

Opublikowano

Yeti: Mazzeo sobie odpoczywa przed E3.

Za to "(pipi)j" do jakiegos randoma czy cos nowego wykombinowal?

Opublikowano

W poniedziałek mam nocke w pracy, ale na samą myśl cóż tu będzie się działo, chyba nie zasnę. W domu będę o 8, kawka, oglądam 2 godziny ostatecznej eksterminacji xbotow przez Sony, a później chips i nowy sezon CW.

Ta wiara, ze Sony porzuci robienie gier opartych na cinematic experience i bedzie pamietac o zrobieniu dobrego gameplay'u... az dam plusika.

Gameplay TLOU zjada, połyka i sra rzadziochą wszystko co ukazało się na tym głośnym odkurzaczu zwanym x360. Boty po prostu majaczą bo to na pS3 ukazało się GOTG i mesjasz. Pozostał tylko płacz i masowe samobójstwa. Już wiem dlaczego teraz producenci trumien mają taki ruch.

ale przecież GTA V było na obydwu konsolach 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

ale przecież GTA V było na obydwu konsolach 

Dobrze wiesz, że mowa o innej najbardziej nagradzanej grze w historii, która ukazała się tylko na ps3.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Mogłeś napisać, nie dla psa kiełbasa, to by wiedział o jaki tytuł chodzi.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Maciomaniak potwierdza XBL lepszy niż PSN, Kinect i gadanie z nim to mega patent, FM wygląda bardzo ładnie lepiej niż na hejtowanych fotach !!!

A pad i jego wibracje to małe mistrzostwo świata!

Ze mna nie gada, ja wiem ze nie szanowalem marki, ale nawet nikt nie chce mi pomoc z problemem jaki mam z Kinectem bo baza uzytkownikow na tym forum jest rowna ilosci palcow na jednej dloni.

Wibracje w padzie to mistrzostwo, juz dawno o tym pisalem.

To nie tak że baza użytkowników jest mała,

Tylko po prostu nikt cię kur.wa nie lubi bo nie ogarniasz tematu gierek i piszesz bzdury. Tyle.

Jak tam klapki jaranko remasterem killzona ?

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Dobrze , że TLOU wychodzi na PS4 w 60 klatkach. Bo te 22 fpsy na PS3 podczas walk to była ździebko padaczka. Przy zoomowaniu to chyba ciągle spadało nawet.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Dobrze , że TLOU wychodzi na PS4 w 60 klatkach. Bo te 22 fpsy na PS3 podczas walk to była ździebko padaczka.

W TLOU były spadki animacji?

Opublikowano

No oczywiście, że tak. Ktoś mi pisał kiedyś, że TLOU płynniutkie i betonowe 30 fps. No... nie. Gra nie trzyma płynnych 30fps i zazwyczaj spadki są na tyle małe, że niezauważalne, ale purchawa (pipi)nęła bombą to spokojnie do tych 15fps albo niżej zjeżdżało.

Opublikowano

Przez parę stron myślałem, że przez pomyłkę zajrzałem do WKP. Co ten easye i Czezki to ja nie wiem :P

Prognoza na wtorek - umiarkowane opady deszczu i beka z Yetiego :)

Opublikowano

Przez 3 razy jak przechodziłem grę nie zauważyłem żadnych spadków płynności.

Opublikowano

Jak tam klapki jaranko remasterem killzona ?

jak tam boty jaranko remasterem gejlo ?

No oczywiście, że tak. Ktoś mi pisał kiedyś, że TLOU płynniutkie i betonowe 30 fps. No... nie. Gra nie trzyma płynnych 30fps i zazwyczaj spadki są na tyle małe, że niezauważalne, ale purchawa (pipi)nęła bombą to spokojnie do tych 15fps albo niżej zjeżdżało.

waaaat ? Pokonałem mesjasza gejminngu już z 5 razy i nie zauwazyłem żadnych spadków. Może jakieś sporadyczne, o których już nie pamiętam, ale na pewno nie 15 klatek. Skąd ty te głupoty wyciągasz ?

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Przy większej zadymie potrafiło trochę zwolnić.

Opublikowano

Ja też nie zauważyłem. Z drugiej jednak strony, ja nie widzę spadków animacji w Falloucie 3 czy Mass Effect na PS3, także...

Też coś czuję, że Sony zawiedzie...

Opublikowano

W MGS-ie 3 tez nikt nie widział , a czasem taki slow motion, że nie szło grać. Chociaż przyznaje ja też nie widziałem wtedy ; d Zobaczyłem dopiero jak odpaliłem niedawno wersje na PS2.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Ja też nie zauważyłem. Z drugiej jednak strony, ja nie widzę spadków animacji w Falloucie 3 czy Mass Effect na PS3, także...

Też coś czuję, że Sony zawiedzie...

Nie wydaje mi się. Po prostu z Yetiego zrobił się drugi Mendrek i będzie śmieszno :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.